pola731 17.05.08, 16:16 hej dziewczyny - jestem listopadówką 2007 - i weszłam na Wasze forum przypadkiem (zaciekawiła mnie nazwa) -my się już nie staramy ale pościskam za Wasze Groszki kciuki po prostu cuuuudną macie nazwę - taką pogodną i optymistyczną!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha90 Re: Misja Groszek - cuuudnie:) 17.05.08, 17:10 Dziękujemy, Pola, i dużo szczęścia dla bobaska z listopada Odpowiedz Link
mjulka Re: Misja Groszek - cuuudnie:) 17.05.08, 18:52 dzięki za komplement wszystkiego dobrego dla Was obojga!!!! Odpowiedz Link
szczesliwiec Hej Mjulka :-}}} 17.05.08, 22:02 > dzięki za komplement > wszystkiego dobrego dla Was obojga!!!! A może i komuś jeszcze życzenia by się należały ??? Odpowiedz Link
bushko Hej Szczesliwiec... 17.05.08, 22:23 Przecież Mjulka nam wszystkim tutaj dobrze życzy, tym narodzonym, poczętym i dopiero starającym się.... I kogo dokładnie masz na myśli? Ja też chętnie złożę życzenia... Pozdrawiam Bushko. Odpowiedz Link
szczesliwiec Do Jabłuszka:-}}} 17.05.08, 22:55 No wiesz Bushko, Mjulka życzyła wszystkiego dobrego dla dwojga a gdzie tu tatuś ? Czepialski jestem co ??? A jak Twoje lumbago ??? Odpowiedz Link
bushko Re: Do Jabłuszka:-}}} 17.05.08, 23:31 Szcześliwiec ja wierzę w Niepokalane Poczęcie A Mjulka z pewnością nie miała nic złego na myśli... A życzyła wszystkiego dobrego dla dwojga dlatego, że to tych dwoje przechodziło przez doświadczenie zwane porodem. Obecność tatusia przy porodzie nie zmienia faktu, że to kobieta rodzi, to ją boli, to jej ciało tną... Matka i dziecko stanowią team nierozerwalny, tatuś dołącza nieco później do tego teamu.... Moje lumbago lepiej, dziękuję... Bushko. Odpowiedz Link
szczesliwiec Do Jabłuszka:-}}} 17.05.08, 23:40 Bez komentarza !!! Cieszę się ,że lumbago mniej dokucza. Odpowiedz Link
pola731 Re: Do Jabłuszka:-}}} 18.05.08, 15:14 to jak już zagroszkujecie , to pożyczę Wam jeszcze takiego porodu jak miałam - trwał godzinę , bez oxy i nacinania (4 godz po porodzie karmiłam małą siedząc po turecku ps. nas jest sporo , bo Dunia to moje 3 szczęście)) najmłodsze i dziewczynka)) jeszcze raz powodzenia!!! strasznie fajnie tu macie Odpowiedz Link