agnese_zb 11.06.08, 09:38 Twojego synka. Widziałam, że ma dzisiaj urodziny!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keegan Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 11:53 dziękuję, bardzo mi się miło zrobiło jak to przeczytałam Odpowiedz Link
mjulka Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 14:20 to i ja dorzucę się do życzeń dla Jacusia!!! I życzę Mu z całego serca ... braciszka!! lub siostrzyczki!!! Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 19:43 To i ja się dołączę do życzeń dla mojego imiennika. Niech zrealizuje w swym życiu wiele ambitnych marzeń i celów. A może Jacuś poprosi o rodzeństwo naszego imiennika. Odpowiedz Link
keegan Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 20:17 A to Ty też Jacek jakoś wcześniej nie wiedziałam, nie doczytałam gdzieś może? tak czy inaczej dziękujemy za życzenia ) Odpowiedz Link
justmaga Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 18:44 niech ma jak najszczesliwsze dziecinstwo... z caaala gromadka siostr i braci... Odpowiedz Link
keegan Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 20:20 jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję, niedawno obchodziłam, na forum swoje urodziny a teraz pomyśleliście nawet o moim synku to naprawdę bardzo miłe aż się wzruszyłam Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Keegan, sto lat dla 11.06.08, 21:24 Dobrze że umieściłaś link ze zdjęciami Jacusia, więc zobaczyłyśmy datę. Pamiętam jak niedawno obchodziłyśmy nasze 30-tki -- Aga Aniołek +01.2008 Odpowiedz Link
keegan Re: Keegan, sto lat dla 12.06.08, 07:20 Wcześniej usunęłam link bo miałam zrobić nowy ze świeżymi zdjęciami ale zawsze jakoś się nie składało, więc wróciłam do starego poza tym mam do niego ogromny sentyment Ja też pamiętam "nasze" 30-tki, dopiero co sobie życzenia składałyśmy a tu już ponad miesiąc minął, leci to strasznie Odpowiedz Link