mjulka Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 20.07.08, 23:33 poszóstne szczęście Odpowiedz Link
bushko Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 20.07.08, 23:36 Ojej, u zjadłam...;-( Sorry Madzia... Odpowiedz Link
kalahora Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 20.07.08, 23:38 popieram rękoma i nogami !! z takim przesłaniem to i dzień dobry być musi, nieważne że poniedziałek Odpowiedz Link
martucha90 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 20.07.08, 23:56 Najlepszego ciężaróweczki! Odpowiedz Link
keegan Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 07:18 "Najlepszego ciężaróweczki" powiedziała Marta, która też do tego klubu ciężarówek może już należy jak tam tempka dziś rano? oczywiście też przyłączam się do dedykacji, zresztą już kiedyś sama miałam ten wątek zakładać Odpowiedz Link
martucha90 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:07 Dziękuję Keegan )))) Tempka poszła w górę, a @ nie przyszła!!! To jest niesamowite... Nie mogę uwierzyć! Czyżby i mnie miało spotkać to szczęście, o którym czytałam u innych?... Całą sobotę i niedzielę latała do kibelka sprawdzać, że już @ nadchodzi i mieć z głowy złudzenia, że może się udało... @ miała przyjść w niedzielę, więc w sobotę się spodziewałam brązowego śluzu, ale go nie było. W niedzielę tempka leciuchno obniżyła jeszcze loty, było tylko 36,91, ale brązowego śluzu też nie było. A dziś jest 37,06 i nadal czyściutko!!!... Ojejejejej!!! Mam serce peeeeeełne nadziei ))))) Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:20 Trzymamy kciuki Odpowiedz Link
mjulka Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:21 a tak w ogóle to sie witam z rana i zaciążonym wszystkiego dobrego zyczę Odpowiedz Link
mjulka Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:20 Marta, jestem pełna nadziei Powiedz Kochana, kiedy testa przewidujesz? Bo coś czuję, że tym razem bez testa się nie obejdzie Zdawaj relacje raz dwa Odpowiedz Link
martucha90 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:24 Testa kupię dziś po wielokrotnych odwiedzinach w łazience w celu upewnienia się, że na pewno warto )))))) (Ja nienawidzę widzieć jak test dochodzi i wyświetla pojedynczą grubą krechę, tyle razy to widziałam, to tak boli...) Więc dziś w pracy odwiedzę kibelek wiele wiele razy, po pracy kupię testa i jutro rano... uroczyście... z moim M... wejdziemy do łazienki... ))))) Dziękuję za kciuki!!! Odpowiedz Link
kalahora Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:25 no Martucha podgrzewasz atmosferę ! oby, oby !! ) witam się w poniedziałek, jak rzekłam wcześniej dobry MUSI być Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:36 Dziewczeta, Kobietki, przyszle Mamy - szczescia wielkiego, czekamy na jpg Waszych testow!!) Ktora idzie na bete? Ktora byla? Jejku, ale jestem pod wrazeniem tylu Groszkow...i Martucha dolaczyla? UDA SIE! Kawusi zrobic komus? Ech, cudnie jest. Odpowiedz Link
mjulka Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:41 ja na kawkę o 9.30 się piszę, po nudnym zebraniu, na które zaraz zmykam Odpowiedz Link
asica.p Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:53 o matko!!!bedzie Groszek Marta czuje,czuje!ostatnio byl w Justmagi urodziny,dzis urodziny ma moja Mama to moze tez jakiego groszka na szczescie przyniosla)) Odpowiedz Link
bushko Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 09:12 Bo u nas groszki czwórkami chodzą... Nie dasz się Marta namówić na test dzisiaj...? Jutro się nie dowiem... nie mam na to szans...;-( Odpowiedz Link
martucha90 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 09:25 Dla Ciebie to może i dam się namówić... Jeśli tylko przestaniesz się na mnie gniewać... Hmm, myślisz, że można na to liczyć? A o której wyjeżdżasz? Odpowiedz Link
bushko Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 09:38 Przez 2 tygodnie powinno mi przejść...a poza tym to mam rezygnować z marzeń....? A w ogóle to czy Ty czytasz moje posty???? Pisałam, że o koszmarnej godzinie bo o 6.05 a na lotnisku muszę byc o 4.00. Do 9 będzie komórka wyłączona... Odpowiedz Link
martucha90 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 09:53 Niestety, nie wszystko czytam i nie wszystko zapamiętuję ;-( W weekend np. nie siedziałam na forum w ogóle, tyle co wczoraj na chwilę późnym wieczorem. Odpowiedz Link
martucha90 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:26 Bushko, zajrzyj na priv. Odpowiedz Link
zosienta Re: Busko, sorry 21.07.08, 11:23 bushko napisała: > Przez 2 tygodnie powinno mi przejść...a poza tym to mam rezygnować z marzeń.... > ? Nie kumam. Czy ja coś niemiłego powiedziałam? Ja nigdy w życiu nikomu z marzeń rezygnować nie zalecałam, wręcz przeciwnie i mocno życzę, aby się wszystkie spełniały. > A w ogóle to czy Ty czytasz moje posty???? Pisałam, że o koszmarnej godzinie b > o > o 6.05 a na lotnisku muszę byc o 4.00. Do 9 będzie komórka wyłączona... No właśnie doczzytałam i już wszystko wiem. Widziałam, też że mi faktycznie odpowiedziałaś. O wybaczenie proszę, ale mi w weekendy tak trudno o czas przy kompie, mąż mnie o romans podejrzewa, a synek się gniewa. Nieboskiej pory odlotu serdecznie współczuję. ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
bushko Re: Busko, sorry 21.07.08, 11:34 Zosieńko to nie było do Ciebie.. Słonko a ja myślałam, że Ty się na mnie gniewasz bo kazałam Ci wirtualnie mleko pić a nie winko... Dzięki za pamięć... Słonka... mam dla Was niespodzianki, ale to sza...! )) Marta napisałam. Bushko... Odpowiedz Link
zosienta Re: Busko, sorry 21.07.08, 11:42 bushko napisała: > Zosieńko to nie było do Ciebie.. Słonko a ja myślałam, że Ty się na mnie > gniewasz bo kazałam Ci wirtualnie mleko pić a nie winko... A gdziesz bym się za mleko gniewała. Winko lubię, ale mleka więcej piję, moja kawa poranna to raczej mleko z kawą, a teraz to raczej mleko z odrobinką kawy. Ponoć mleko na płodnośc bardzo dobre zwłasza tłuste, był taki artykół w Rzepie, chyba. No to może mleczny toaścić? Klahora twierdzi, że nawet wirtualnie nie ładnie się upijać w ciąży, a u Ciebie to przecież może być dziś teoretyczny 13 dzień ciąży. > Dzięki za pamięć... Słonka... mam dla Was niespodzianki, ale to sza...! )) Oj, to nie mogę się doczekać niespodzianki. Odpowiedz Link
kalahora Re: Busko, sorry 21.07.08, 14:23 Klahora twierdzi, że nawet wirtualnie nie ładnie się upijać > w ciąży, a u Ciebie to przecież może być dziś teoretyczny 13 dzień > ciąży. ee no, duby smalone jakieś ! nigdy nie przyszło mi do bańki że ktoś ma się wstydzić bo się upija czy to w ciąży czy wirtualnie ! jego sprawa ja sie wirtualnie upijam, będąc w ciąży mam zamiar nie pić nic a nic. ale od umoralniania to ja jestem daleeeeeko ) Odpowiedz Link
zosienta Re: Busko, sorry 21.07.08, 14:53 kalahora napisała: > Klahora twierdzi, że nawet wirtualnie nie ładnie się upijać > > w ciąży, a u Ciebie to przecież może być dziś teoretyczny 13 dzień > > ciąży. > > ee no, duby smalone jakieś ! nigdy nie przyszło mi do bańki że ktoś ma się wsty > dzić bo się upija czy to w ciąży czy wirtualnie ! jego sprawa ja sie wirtual > nie upijam, będąc w ciąży mam zamiar nie pić nic a nic. ale od umoralniania to > ja jestem daleeeeeko ) > Ups, faktycznie to Mamaruda była. Ale ja pijana byłam!!! Masakra!!! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
keegan Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 08:51 Betę na pewno robiła Zosienta, Justmaga nie (inne procedury w UK) ale testy chyba już 3 pozytywne (poprawcię mnie jeśli się mylę) a Agi chyba miała betę robić ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link
keegan Marta ... 21.07.08, 08:58 Wszystko wskazuje na to, że ten wątek powinien być też dla Ciebie )) Teraz to już nie mogę się jutra doczekać i Twoich wieści!! Podziwiam Cię za wytrwałość z czekaniem na test a z drugiej strony bardzo rozumiem bo ja też nie lubią widoku jedenej krechy... na przełomie dwóch lat test robiłam tylko dwa razy... Nasze historie wyglądają trochę podobnie także Twój Groszek (Froszek) dałby mi trochę nadziei, że i mi się może uda Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... 21.07.08, 09:03 Dziękuję Wam wszystkim, że czekacie ze mną ) Pewnie, że Ci się uda Keegan! _K a ż d e j_ z nas się uda, naturalnie, po iui, po in vitro - wszystko jedno jak, ale się uda, wierzę w to! Odpowiedz Link
kasia.kul Re: Marta ... 21.07.08, 09:11 J ajuż dopijam poranną kawkę Martucha życzę Ci dwóch grubaśnych krech ) Odpowiedz Link
mjulka Re: Marta ... 21.07.08, 09:17 Już po zebraniu, ble. Nie znoszę tego corannego rytuału. Do jutra na szpilkach będę siedzieć...i nic nie robić, bo jak robić cokolwiek skoro kciuki trzymam? Odpowiedz Link
asica.p Re: Marta ... 21.07.08, 09:17 Kobito zrobze testa bo my tu nie wytrzymamy w niepewnosci!! Bushko,moze ktos Ci smsa podesle,jak ktos ma numer Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... 21.07.08, 09:28 Wolałabym rano, szczerze mówiąc, bo co poranny sik, to jednak poranny... No i byłby po porannej tempce... Ale może nie wytrzymam, jak już będę miała ten test w domu Kupię go po pracy... Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... 21.07.08, 09:54 OK! Wieczorem! O ile nie pojawi się brązowy śluz zwiastujący u mnie @. Odpowiedz Link
mjulka Re: Marta ... 21.07.08, 09:58 Jestem całym sercem z Tobą Tym bardziej, że (nie wiem, czy pamiętasz?)umówiłyśmy się, że zachodzimy w jednym cyklu (znaczy ja z 14 dniowym opóźnieniem) Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Marta ... 21.07.08, 09:59 Witam wszystkie zagroszkowane, te które pewnie też już są, ale jeszcze o tym nie wiedzą (m.in. Marta) jak i te, które w niedalekiej przyszłości będą zagroszkowane (ja i reszta Pań) Marta, ja też czuję, że ujrzysz II krechy. Gdy czytałam o tym jak w weekend wypatrywałaś objawów @ to jakbym o sobie czytała. Z tą różnicą, że wczoraj @ przyszedł. Też latałam co 5 min. do toalety, w sobotę to już czułam, że jestem w ciąży Kilka dni przed @ miałam tyle śluzu, co normalnie mi się nie zdarza, więc uznałam to za kolejną oznakę ciąży. Teraz chce mi się z tego śmiać, ale pewnie jakby cofnąć czas myślałabym tak samo Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... 21.07.08, 10:13 > Gdy czytałam o tym jak w > weekend wypatrywałaś objawów @ to jakbym o sobie czytała. Z tą > różnicą, że wczoraj @ przyszedł. Oooo szkoda... (( Ale też się doczekasz, zobaczysz... Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... 21.07.08, 10:11 Rzeczywiście A przede wszystkim cały czas pamiętam, Mjulka, że Ci wróżka wywróżyła, że zajdziesz po 1,5 roku starań i tak sobie myślę, że właśnie Ci mija, prawda? Bo Ty się starasz od stycznia czy od lutego zeszłego roku, no to _m u s i_ być teraz ))) Odpowiedz Link
mjulka Re: Marta ... 21.07.08, 10:39 martucha90 napisała: > Rzeczywiście A przede wszystkim cały czas pamiętam, Mjulka, że > Ci wróżka wywróżyła, że zajdziesz po 1,5 roku starań i tak sobie > myślę, że właśnie Ci mija, prawda? Ależ Ty masz pamięć dziewczyno, ja sama o tym zupełnie zapomniałam > Bo Ty się starasz od stycznia czy > od lutego zeszłego roku, od lutego dokładnie > no to _m u s i_ być teraz ))) chciałabym, ale jakoś nie wierzę... Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... 21.07.08, 11:06 > chciałabym, ale jakoś nie wierzę... Ja też nie wierzyłam... Tempka spadła, zaczęłam już tydzień temu brać wiesiołek akonto następnego cyklu, piłam alkohol w piątek, w sobotę i w niedzielę (wczoraj nalewkę na spirytusie - wstyd!), wiary u mnie nie było. Jak widać wiara w Groszka nie jest taka istotna... Kurczę już gadam, jakby mój Groszek był przesądzony! he he No ale jest czyściutko, @ ani widu, nadzieja rośnie... Tak więc sobie Mjulka nie wierz, tylko zachodź ;-D Odpowiedz Link
kalahora Re: Marta ... 21.07.08, 10:08 Martula weź nie przeciągaj struny ! zrób ten test bo powariujemy przez Ciebie )) Dziewczynki, ja dziś ostatni raz w pracy przed urlopem jestem, jak wrócę do domu to rozpocznę pakowanie, przepychanki z M co wziąć a czego nie i zaklinanie pogody, bo motorem w deszczu to mała frajda a samochodem nie chcę więc albo dziś się odezwę (zajrzę na pewno) albo nie, i tak przez co najmniej tydzień, chyba że będzie lało, to posiedzę w pensjonacie przy komputerze Odpowiedz Link
agi_78 Dziękuję w imieniu ciężarówek :) 21.07.08, 10:06 Witajcie Kochane dziewczynki i chłopcze Marta trzymam kciuki, za Ciebie, w piątek tez miałam takie same rozterki ale nie wytrzymałam i test zrobiłam popołudniu. U mnie sprawa wygląda tak: na betę dzisiaj sie spóźniłam ale jutro biegnę z samego rana, potem w czwartek, coby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta. @ brak cały czas. W następną środę do mojego gina, a w przyszły piątek USG, taki mam plan jeśli w międzyczasie nie pojawia sie plamienia. To co mnie martwi najbardziej to słabe oznaki ciąży. Oprócz braku @, i trochę większego zmęczenia, to nie mam żadnych objawów. Ani powiększonego czy bolącego biustu. Boje sie, ze z tej ciąży nic nie wyniknie , bo to ze doszło do zapłodnienia, to jestem pewna, ale czy groszek jest na tyle mocny żeby dotrwać do 9 m-ca tego już w wiele mniej Odpowiedz Link
zosienta Re: Dziękuję w imieniu ciężarówek :) 21.07.08, 10:17 I ja dziękuję Wam kochane Misjonarki!!! agi_78 napisała: > U mnie sprawa wygląda tak: na betę dzisiaj sie spóźniłam ale jutro biegnę z > samego rana, potem w czwartek, coby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta. @ brak > cały czas. W następną środę do mojego gina, a w przyszły piątek USG, taki mam > plan jeśli w międzyczasie nie pojawia sie plamienia. > To co mnie martwi najbardziej to słabe oznaki ciąży. Oprócz braku @, i trochę > większego zmęczenia, to nie mam żadnych objawów. Ani powiększonego czy bolącego > biustu. > Boje sie, ze z tej ciąży nic nie wyniknie , bo to ze doszło do zapłodnienia, > to jestem pewna, ale czy groszek jest na tyle mocny żeby dotrwać do 9 m-ca tego > już w wiele mniej Agi, U mnie podobnie, właściwie oprócz braku @, objawów nie widzę, piersi zwykłe, nie bolą, nudności nie ma. I też się bardzo boję, bo w dwóch ciążach, które straciłam w 11tc i 13tc, też bezobawowo było, a tę jedną szczęśliwą bardzo na początku przecierpiałam. Ale może to jeszcze za wcześnie. Trzymaj się!!! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
justmaga Re: Dziękuję w imieniu ciężarówek :) 21.07.08, 11:35 No ta ja wam powiem,ze ja mam dokladnie tak samo. Tylko wieczorami brzuch boli a poza tym nic ,zadnego objawu. I tez wymyelam juz 100 powodow dla ktorych wynik mogl byc falszywie pozytywny. A w niedziele tydzien temu tez balowalam. Wypilam 3 piwka . Ja chyba bede musiala do jakiegos usg dotrwac ,bo ...zobaczyc musze. Odpowiedz Link
martucha90 Re: Dziękuję w imieniu ciężarówek :) 21.07.08, 10:19 > Boje sie, ze z tej ciąży nic nie wyniknie , bo to ze doszło do > zapłodnienia, to jestem pewna, ale czy groszek jest na tyle mocny > żeby dotrwać do 9 m-ca tego już w wiele mniej Agi, ale jesteś pod dobrą opieką? Gin wie, jak umocnić Twojego Groszka? Bierzesz progesteron czy coś innego? Nie martw się... Odpowiedz Link
agi_78 Re: Dziękuję w imieniu ciężarówek :) 21.07.08, 11:35 > Agi, ale jesteś pod dobrą opieką? Gin wie, jak umocnić Twojego > Groszka? Bierzesz progesteron czy coś innego? > Nie martw się... No wlasnie zaczyna ogarniac mnie panika, bo okazalo sie, ze moja gin jest na urlopie do 20.08 Jutro oprocz bety zrobie sobie progesteron. Na jutro tez zapisalam sie do innego gina z tej samej przychodni. Chce zeby spojzala mi w wyniki i powiedziala kiedy najlepiej na USG. Powiem Wam, ze wakacje to nie najlepsza pora na zachodzenie w ciąże, bo polowa lekarzy na urlopie. I kto teraz bierze urlop na miesiąc?? Czy ktoras zna normy progesteronu w ciazy?? Chcialam porownac moj wynik z zeszlej ciąży. Odpowiedz Link
zosienta Re: do Agi 21.07.08, 11:52 agi_78 napisała: > No wlasnie zaczyna ogarniac mnie panika, bo okazalo sie, ze moja gin jest na > urlopie do 20.08 Mam to samo, moja gin na urlopie, ten u którego byłam z wynikami i mi dupka przepisał (z dobrej woli, chociaż gdyby oponował miałam lufę do skroni przykładać) dał mi receptę na 2 opk, i wtedy on będzie na uropie Mam jutro wizytę u endo, może ona pomoże. > Jutro oprocz bety zrobie sobie progesteron. Na jutro tez zapisalam sie do inneg > o > gina z tej samej przychodni. Chce zeby spojzala mi w wyniki i powiedziala kiedy > najlepiej na USG. Powiem Wam, ze wakacje to nie najlepsza pora na zachodzenie w > ciąże, bo polowa lekarzy na urlopie. I kto teraz bierze urlop na miesiąc?? > > Czy ktoras zna normy progesteronu w ciazy?? Chcialam porownac moj wynik z > zeszlej ciąży. Ja robiłam progesteron w piątek (mam 87,87) i normy mam podane takie: I trymestr 52-154 nmol/l. (przelicznik 3,18 nmol/l=1ng/ml) Mi jeszcze moja gin-endo zleciła fT4, nie wiem czemu, moze jutro się dowiem. Poczytaj więcej o tym www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/ ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
martucha90 Re: Dziękuję w imieniu ciężarówek :) 21.07.08, 11:55 > Czy ktoras zna normy progesteronu w ciazy?? Chcialam porownac > moj wynik z zeszlej ciąży. Takie cóś wyguglałam: www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=22&s_id=9&ss_id=13 Odpowiedz Link
agi_78 Dzięki dziewczyny :) 21.07.08, 13:04 Ja jutro ide do gina endokrynologa, wezme tez te stare wyniki, bo wtedy wydawaly mi sie one prawdilowe, ale ja je mialam w tych mniejszych jednostakach podane, a sprawdzalam w tych wiekszych A teraz jak przeliczylam to sie okazalo, ze progesteron mialam na granicy normy. Jednak wtedy kiedy go robilam na ratowanie ciązy bylo juz za pozno (o czym nie wiedziałam) wiec moze ten wynik po obumarciu ciazy spadl dlatego byl niski. To teraz takie moje przemyslenia. Potem zapomnialam juz o tym ze go robilam, bo na USG wyszlo zatrzymanie ciazy. Odpowiedz Link
zosienta Re: Marta ... z czwartym groszkiem z tej puszki 21.07.08, 10:11 Marta, Jak nic, przecież my 1dc tego samego dnia miałyśmy, a po Twoich obserwacjach śluzu to owulację też miałaś wcześnie. No, tak czułam!!!! Zamiast sikańca, ty biegnij na betę, nawet niekoniecznie rano. Blisko pracy jakiegoś laba nie masz? Może wyskocz na chwilę? Bo nie wytrzymamy. Ale emocje !!! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... z czwartym groszkiem z tej puszki 21.07.08, 10:17 > Zamiast sikańca, ty biegnij na betę, nawet niekoniecznie rano. > Blisko pracy jakiegoś laba nie masz? Może wyskocz na chwilę? A tak to się nie da niestety (, mam kupę roboty... ;-(( Szczerze mówiąc, to ja bym chętnie poprzedłużała tę chwilę, poczekała z testem do jutra, albo do środy... Ale nie poczekam, będzie dziś wieczorem! Wrócę z pracy z teściorem w garści i zrobię, obiecuję! Żeby tylko nic się nie wydarzyło, żeby tylko nic się nie wydarzyło, żeby tylko nic się nie wydarzyło... Odpowiedz Link
zosienta Re: Marta ... z czwartym groszkiem z tej puszki 21.07.08, 10:22 martucha90 napisała: > A tak to się nie da niestety (, mam kupę roboty... ;-(( A kto to będzie robił w czasie Twojego macierzyńskiego??? Niech się wprawia! > Ale nie poczekam, będzie dziś wieczorem! To ja Ci Quick view polecam, z tym jednym mam pozytywne doświadczenia. > Żeby tylko nic się nie wydarzyło, żeby tylko nic się nie wydarzyło, > żeby tylko nic się nie wydarzyło... > A co miałoby się przydarzyć? Jak często miewasz fazę lutealną powyżej 18 dni? ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
justmaga Re: Marta ... z czwartym groszkiem z tej puszki 21.07.08, 11:37 Marta. Trzymam kciuki. Rob ten test. A o ktorez z pracy wracasz??? Bo musz esie umiejscowic pzry kompie. ) Odpowiedz Link
mjulka Re: Marta ... z czwartym groszkiem z tej puszki 21.07.08, 11:39 Ale dziś to ruch tu jak w ulu A Wy dziewczynki bzykałyście i wybzykałyście Niech i reszta pszczółek się do roboty bierze Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta ... z czwartym groszkiem z tej puszki 21.07.08, 13:20 > Marta. Trzymam kciuki. Rob ten test. A o ktorez z pracy wracasz??? > Bo musz esie umiejscowic pzry kompie. ) Wracam koło 18, ale zanim do kompa usiądę... Postaram się jak najszybciej, no chyba że będą złe wieści... ojejej, ale to na mnie spadło, czemu ja piłam przez 3 dni... no wiem czemu, kiedyś nie piłam i narażałam się na pytania "może w ciąży jesteś", to teraz pierwsza wołam, gdy ktoś pyta, komu polać, coby mnie nikt przykrym pytaniem nie dotknął... Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:05 Martucha.. to brzmi obiecujaco!!! alez Misja sie wypelnia. Rewolka ze swoja misja 404 Groszkow widac ze dziala!)) Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:12 Chealsyka...nie wiem, czy to moja zasługa, ale byłoby super, gdybyśmy dobiły do 404 groszków )) Odpowiedz Link
zosienta Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:18 Rewolka404, Czy już ci mówiłam, jak bardzo się cieszę, że z nami jesteś!?! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:21 Rewolka, ja tez sie ciesze Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:26 Az mi sie lezka zakrecila... No dobra to moje bedzie majowe. Chcialabym bardzo. Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 10:27 Zosienta, chyba nie mówiłaś, ale też się cieszę, że do Was przyłączyłam ;-D Odpowiedz Link
zosienta Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 10:33 Tych nowych i tych co tu od początku, tych zorientowanych o co chodzi z tym usg i tych nic nie kumających: DZISIAJ WIECZOREM TRZYMAMY KCIUKI ZA USG BUSHKO!!! Drugi raz zapomnieć o usg to już nam Bushko nie wybaczy! Trzymamy, też za Marty sikańca! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
kalahora Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 10:44 czy mi coś padło na głowę? o ile pamiętam Bushko miała usg w czwartek... Odpowiedz Link
zosienta Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 10:51 kalahora napisała: > czy mi coś padło na głowę? o ile pamiętam Bushko miała usg w czwartek... No, właśnie, a my nie pamiętałyśmy/ nie doczytałyśmy/ nie wyraziłyśmy wsparcia, itp. Teraz mamy następną szansę ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
agi_78 Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 10:56 ale dzisiaj ma jeszcze raz Ja też pamiętam, i trzymam kciuki, coby w gorącej Grecji piękny pęcherzyk się wyhodował, a z niego Groszek tłuściutki Odpowiedz Link
bushko Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 10:52 Ojej aż mi wstyd, że takiego rabanu narobiłam z powodu zwykłego usg....;-( Odpowiedz Link
kalahora Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:06 to nie jest zwykłe usg bo to jest Twoje usg ! to ja pierdzielę, nie pakuję się dzisiaj ! bojkot czynności wszelakich. tylko TRZYMANIE KCIUKÓW ) Odpowiedz Link
justmaga Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:39 Yes Kalahola. To Bushkowe USG. Ja kciuki juz na wszelki wypadek od rana sciskam. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Do Marty 21.07.08, 11:09 kojarzę, że kiedyś toczyła się tu dyskusja o śluzie przed @, że wygląda jak ten owulacyjny. Nietety nie pamiętam tego wątku, a chciałabym się teraz coś więcej nt dowiedzieć. Pierwszy raz zdarzyło mi się mieć tyle śluzu przed @, nie miał on jednak cech śluzu płodnego. I zastanawiam się czy ze mną wszystko ok? Bo pamiętam, że śluzu miałam dużo, gdy zaszłam w ciążę. Ale skoro @ przyszła to skąd ten śluz? Odpowiedz Link
zosienta Re: płodny śluz przed @ 21.07.08, 11:17 po_trzydziestce1 napisała: > kojarzę, że kiedyś toczyła się tu dyskusja o śluzie przed @, że > wygląda jak ten owulacyjny. Nietety nie pamiętam tego wątku, a > chciałabym się teraz coś więcej nt dowiedzieć. > Pierwszy raz zdarzyło mi się mieć tyle śluzu przed @, nie miał on > jednak cech śluzu płodnego. I zastanawiam się czy ze mną wszystko > ok? Bo pamiętam, że śluzu miałam dużo, gdy zaszłam w ciążę. Ale > skoro @ przyszła to skąd ten śluz? Do Po_trzydziestce i innych Misjonarek, W tym temacie mogę czuć się wywołana do odpowiedzi. Proszę bardzo: śluz niby-płodny był (dnia 13dpo), a @ nie ma (narazie do 19DPO) jak widać na moim wykresie! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: śluz przed @ 21.07.08, 11:32 tylko właśnie ten mój śluz nie był płodny. Był wodnisty i było go dużo. Cały czas go czułam, dlatego wydawało mi się, że w każdej chwili dostaję @ i latałam do toalety co 5 min. (tak było, gdy zaszłam w ciąże w tamtym roku). Ale dostałam @, w ciąży nie jestem, nie kojarzę abym kiedykolwiek przed @ miała tyle śluzu. I stąd to pytanie? Czy "atak" śluzu przed @ to normalne czy też jakieś hormony fiksują? Odpowiedz Link
martucha90 Re: Do Marty 21.07.08, 11:24 Tu jest ta dyskusja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54221&w=80875166&a=80943293 Przed ciążą to podobno ma się dużo białego gęstego śluzu. Ja akurat nie mam takiego (no ale jeszcze nie wiadomo, czy jestem w ciąży...). Ja miałam wczoraj rozciągliwe niteczki białego śluzu. A ten pseudojajkowy to miałam teraz chyba w 21dc, ale nie był taki klasyczny, lecz jakiś inny, nieprzezroczysty. Brakuje mi słownictwa na odróżnianie tych śluzów... Odpowiedz Link
justmaga Re: Do Marty 21.07.08, 11:43 no ja gestego bialego sluzu na pewno nie mialam. Eeee moze ja tes jeszcze powtozre.?? Obliczylam,ze w ciagu stran zuzylam 18 testow.)) Trzy byly pozytywne. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:16 Busio, trzymamy kciuki. Niech tam wszystko pięknie u Ciebie wzrasta. Ktoś tu pisał, że ciąża mnoga by się sprzydała. Nie mam nic przeciwko, aby to była Twoja Odpowiedz Link
martucha90 Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:27 Bushko, moja koleżanka dwójkę dzieci sobie po Grecji machnęła Pogoda, ciśnienie, zmiana klimatu - wszystko to b. pozytywnie wpłynęło na jej owulacje. Oby Tobie też się udało. Jedź z dużym pęcherzykiem, wracaj z zapłodnionym! Odpowiedz Link
zosienta Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:31 bushko napisała: > Ojej aż mi wstyd, że takiego rabanu narobiłam z powodu zwykłego usg....;-( Rabanu to nie Ty, tylko ja ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:43 Dołączam się do rabanu I trzymam kciuki za USG, żeby jajeczka były dorodne i pękały I życzę groszka froszka made in Greece Odpowiedz Link
bushko Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:52 Oj dzięki Dziewczyny... już mi kudłate myśli chodzą po głowie... co by tego groszka froszka robić jakieś 5000 stóp nad ziemią... z głową w chmurach...)) I może jak będziemy bliżej Szefa to się uda...? )) Odpowiedz Link
zosienta Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 11:55 bushko napisała: > Oj dzięki Dziewczyny... już mi kudłate myśli chodzą po głowie... co by tego > groszka froszka robić jakieś 5000 stóp nad ziemią... z głową w chmurach...)) > I może jak będziemy bliżej Szefa to się uda...? )) No i byłoby "jak w niebie" .... ha,ha,ha Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 12:02 Bushko hehe oplulalm monitor! no Kochana Groszek poczety w samolocie ehhe brzmi niezle, ale ja bym obstawiala raczej porod,zeby may mial darmowe loty do konca zycia)) Odpowiedz Link
kalahora Re: Ważny komunikat! Do wszystkich Misjonarek! 21.07.08, 14:59 bushko napisała: jakieś 5000 stóp nad ziemią... z głową w chmurach...)) > I może jak będziemy bliżej Szefa to się uda...? )) wymiękłam Bushko !! )) genialna myśl ) Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 11:51 hehe sa Groszki made in Poland,UK i beda made in Greece Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 11:56 Pomysł z groszkiem froszkiem 5000 stup nad ziemia jes niezły Dobre. Może pęcheżyki wtedy same by pękały od różnicy ciśnien Ja mam troche za dużo ... Odpowiedz Link
justmaga Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 12:07 he he jakby co to moj jest made in Poland )) Wesele brata bylo usane ) Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 12:13 zazdroszczę takich spontanicznych groszków, jak po weselu nie po rutynowo co drugi dzien.... Odpowiedz Link
justmaga Dziewczyny 21.07.08, 12:12 Jak was czytam to jestem coraz bardzie pzrerazona. Nie wiem jaka mam bete ani jaki progesteron. Nie mialam ani odpowiedniego sluzu ani temperatury, no po prostu NIC mi sie nie zgadza. Chyba sie zalamie. Nawet nie mam odwagi dzis testu powtozryc... Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Dziewczyny 21.07.08, 12:32 Hej! Ja miałam prawidłowy śluz, 48 dni w jednym cyklu, tem. mi się utrzymywała 37,1. Do tego bóle brzucha i piersi. A nawey mdłości itp. A nie byłam w ciąży. Testy są bardziej rzetelne. Trzymaj się Odpowiedz Link
zosienta Re: o (nie)czułości testów będzie... 21.07.08, 12:30 Jako, że mam pewne doświadczenie w zachodzeniu (oraz nie zachodzeniu - IVF) w ciąże chciałabym trochę know-how przekazać, może się komuś moje "marudzenie" przyda. Podzielę się z Wami jak to u mnie było z testami. W poniedziałek był na pewno ujemny, ale bardzo wcześnie było, w środę nic nie widziałam - te oba było bobo niebieskie. W czwartek ze śmieci wygrzebałam i na jednym z nich bladość ujrzałam. W piątek powtórka, tym razem Kinder test z Rossmana o czułości 25, był pod ręką i naprawdę cieniutko, "jest, ale jakby go nie było" - słowa mojego m. Trzy godziny potem (niestety trwało zanim skierowanie dostałam i krew mi pobrali) wynik 55 jednostek. Więc, jeśli prawidłowo mi przyrastało w tępie 66%/48H od środy, tak zakładam, to już wtedy musiało być 33, a bobo ma niby czułość 10 jednostek. Wniosek chyba taki, żeby czekać jeśli ktoś może, albo raczej na betę się udać, bo szkoda kasy na testy. Ja robiłam, bo u mnie ważne było wcześnie wykryć i dupka włączyć (tu raczej pełen sukces, bo już od pierwszego dnia po spodziewanej @ biorę) nie ze względu na progesteron, ale ze względu na jego działanie ochronne pod względem immunologicznym - mam przynajmniej taką nadzieję, że pomoże mi szczęśliwie donosić. ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: o (nie)czułości testów będzie... 21.07.08, 12:49 Maga, a w ktorym dniu te figle byly?? A teraz masz ktory dzien? Odpowiedz Link
agnese_zb wow moje gratulacje 21.07.08, 12:56 ja coś nie mogę na forum przebywać. Teraz znowu padł mi laptop. Pierwszy raz od bardzo dawna weszłam na forum (szef wyszedł i dziś się udało) a tu takie wieści. Tak się cieszę, dziewczyny Może i ja do was dołączę. Jutro może zatestuję... Odpowiedz Link
mjulka Re: wow moje gratulacje 21.07.08, 12:58 O! Agusia! Faktycznie dawno Cię nie było...Ale cieszę się, że zajrzałaś mam nadzieję, że jutrzejszy test Cię nie rozczaruje kciuki ściskam Odpowiedz Link
zosienta Re: wow moje gratulacje 21.07.08, 13:02 agnese_zb napisała: > ja coś nie mogę na forum przebywać. Teraz znowu padł mi laptop. > Pierwszy raz od bardzo dawna weszłam na forum (szef wyszedł i dziś > się udało) a tu takie wieści. > Tak się cieszę, dziewczyny > Może i ja do was dołączę. Jutro może zatestuję... Dziękujemy, kciuki trzymamy i na dół kalendarium zapraszamy!! Misjonarka (tamże) Przłożona ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
justmaga Re: o (nie)czułości testów będzie... 21.07.08, 14:57 Figle byly w 11 tym a teraz 33dc... ja jakos nie moge sie rozkrecic z jakas radoscia. Odpowiedz Link
keegan Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 13:29 Ale się rozkręciłyście dzisiaj, nie wyrabiam z czytaniem Agnese miło Cię "zobaczyć" mam nadziejęm, że czwarty Froszek będzie Twój !!! Justmaga, nie panikuj, proszę, Wiesz, że ciąża ciąży nie równa i u każdej mogą być inne objawy! Nie masz @ i to najważniejsze, a skoro bety Ci na razie nie zrobią to sobie powtórz test i tyle i nie bój się go powtarzać, ja nie wierzę, że Ci nie wyjdzie! Odpowiedz Link
mjulka Justmaga:) 21.07.08, 13:32 Bo tak mi chodzi po głowie...pisałaś o plamieniach wcześniej i ustaliłyśmy, że to jednak implantacyjne były. A powiedz Słonko, czy one ustały? Mam nadzieję, że tak Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Justmaga:) to chyba ten palec pomógł 21.07.08, 13:57 pamiętasz jak pisałaś, że złamany, inne dziewczyny pisały że właśnie ze złamanym palcem w ciąże zaszły. Ja już raz złamałam, zaszłam po paru miesiącach. Ale na razie nie mam zamiaru łamać na nowy. Może zmiana koloru włosów coś pomoże, bo też coś dziewczyny pisały o zmianie włosów i ciąży. Hihi zabobony.... Jutro 27 dc, jak radzicie testować, czy wstrzymać się jeszcze. Dziś wziełam oststni lutenyl, cykle 27-29dni a ostatni z lutenylem miałam 32 dni. Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Justmaga:) to chyba ten palec pomógł 21.07.08, 13:58 Pomyliłam, dziś 26 dc Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Justmaga:) to chyba ten palec pomógł 21.07.08, 14:05 hej! to ja wole włosy zmieniac niż palce łamac Odpowiedz Link
zosienta Re: Justmaga:) to chyba ten palec pomógł 21.07.08, 14:39 agnese_zb napisała: > Może zmiana koloru włosów coś pomoże, bo też coś dziewczyny pisały o > zmianie włosów i ciąży. > Hihi zabobony.... Hmmm.... Ja kolor zmieniłam 10 lipca (chyba w dniu implantacji). Dowód wciąż(/ w ciąż-y) na głowie mam. > Jutro 27 dc, jak radzicie testować, czy wstrzymać się jeszcze. Dziś > wziełam oststni lutenyl, cykle 27-29dni a ostatni z lutenylem miałam > 32 dni. Ja bym testowała, w razie wątpliwości beta. Jeśli bierzesz progesteron (lutenyl to chyba coś jak Duphaston, tak?) w razie ciąży powinnaś chyba kontynouwać, a jakie masz wytyczne od gin-a? Odpowiedz Link
justmaga Re: Justmaga:) 21.07.08, 14:58 Tak,ustaly Ww 28 dc. I teraz zadnych plamien nie mam. Odpowiedz Link
mjulka Marta:) 21.07.08, 15:31 Czy mam rozumieć, bo dzień pracy się zbliża ku końcowi, że u Ciebie @ niet? Jejku...no w szoku jestem Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta:) 21.07.08, 15:35 Niet!!! Czyściutko jak nie wiem co!!! > Jejku...no w szoku jestem Ja w nie mniejszym Zadzwoniłam do M i powiedziałam mu, że to na mnie spadło tak nagle... Uśmialiśmy się ("nagle" po 22 miesiącach starań!), jesteśmy w świetnych humorach ;-DD Lecę po testa i dam Wam znać, Kochane Towarzyszki Odpowiedz Link
mjulka Re: Marta:) 21.07.08, 15:39 Boże, no nie doczekam się.... Ja na 18.20 w Novum ławkę grzeję, ale jak tylko wrócę, to od razu neta odpalam i mam nadzieję znaleźć T E N watek, którego T Y będziesz szczęśliwą autorką Odpowiedz Link
martucha90 Re: Marta:) 21.07.08, 15:43 Znaczy nowy mam założyć? Oj, dobrze że mówisz, bo ja chciałam w tym na końcu napisać... ...he he, no i wydało się, że już snuję marzenia, jak i gdzie napiszę o swoich dwóch kreskach... Jeszcze kwadrans i wychodzę z roboty! Odpowiedz Link
mjulka Re: Marta:) 21.07.08, 15:46 no pewno, że nowy! niech się rzuca w oczy ja za pół godziny wyłażę z miejsca tortur i zamierzam już jutro tu nie wracać Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Marta:) 21.07.08, 15:51 Hej hej! Mjulka podziwiam odwagę, ja sie nie zdobyłam na zwolnienie. Czekam cały czas na powód. Marta, czekam na wieści. Ściskam bardzo mocno obie łapki za ciebie. Żeby był mały Groszek Froszek Odpowiedz Link
zosienta Re: mjulka dziś w Novum 21.07.08, 16:01 To trzeci kciuk trzymamy dziś za Ciebie! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
mjulka Re: mjulka dziś w Novum 21.07.08, 16:04 przekazuję tego kciuka komuś bardziej potrzebującemu, bo u mnie to tylko internista - rutynowe badanie i zgoda na zabieg. Nic nad czym warto by się było rozwodzić i kciuki zaciskać Może tak za Biedronkę i jej pomyślną identyfikację tajemniczej galaretki? Odpowiedz Link
justmaga Re: mjulka dziś w Novum 21.07.08, 16:23 trzymam za Bushko ,za Biedronke oczywiscei tez ale i dla Ciebie kciuk sie znajdzie(chocbym miala palce u nog skrzyzowac) Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: mjulka dziś w Novum 21.07.08, 16:41 Kurcze Mjulka, to Novum zabrzmiało jak jakiś gmach uczelni. Na POLITECHNICE GD jest cos takiego. Mysłałam że ty egzamin masz Ostatnio sama mam troche wgzaminów, z tąd skojarzenia. Ale i tak trzymam kciuki żeby się zgodzili na zabieg Za galaretke Biedronki i Bushko USG i teścik Martuchy cały czas trzymam Odpowiedz Link
zosienta Re: mjulka dziś w Novum 21.07.08, 16:47 No, z galaretką to ja już czwarty kciuk trzymam! ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: O rany dziewczyny:)))))) 21.07.08, 18:30 To sie narobilo hi hi hi Moja galaretka (fuj) tyle ma kciukow Super - tylko szkoda ze to dopiero 8dc bo gdyby byl chociaz 11 to by byla szansa ze w tej galaretce Groszek zakielkuje.A tak to niestety raczej po polopirynce jakies brudy zeszly ble... Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Justmaga 21.07.08, 18:39 Jedno jest pewne.Skoro na tescie sa II kreski to nie moze byc inaczej jak ciaza bo przeciez wzrastajaca beta tylko powoduje zabarwienie drugiej kreski.A skoro beta rosnie to jest Groszek tak? Jedno wynika z drugiego.Nie wiem ile tych testow robilas bo przez urlop i chorobe czesto tu nie zagladam ale widzialam zdjecie testu na gmilu ) Powtorz dla pewnosci jeszcze raz test (moze innej firmy) i szybciutko napisz co wyszlo.Ale nie sadze aby bylo inaczej.Raczej odwrotnie to moze sie zdarzyc,ze druga kreska pojawia sie po paru dniach (jak u zosienty) bo na poczatku beta jest niska i rosnie powoli. A co do pewnych przeslanek typu sluz itp...to kazdy jest inny a nawet kazda ciaza jest inna i nie mozna sie tym sugerowac.Sama wiesz,ze rozne rzeczy sie zdarzaja i wlasnie dlatego cud narodzin nazywa sie cudem )) Zrob jeszcze raz test - wszystko jest ok ) Odpowiedz Link
mamaruda przebrnęłam 21.07.08, 19:07 Ale postów naprodukowałyście dzisiaj ale i powody nam się mnożą. Rewolka ja jestem pod wrażeniem twoich zdolności i tej naszej rewolucji na forum. Tylko nie zapomnij o mnie ja też pokornie w kolejce czekam. Wcale się nie obrażę jak by się miało to stać w tym cyklu co się właśnie zaczął. Tak się cieszę z naszych forumowych groszków i powiem Wam że jakaś nadzieja we mnie wstąpiła, że to co tu się na tym forum dzieje to jest coś niesamowitego. Może właśnie to wsparcie, zrozumienie, rada, dobre słowo, "utulenie", ale czasami kopniak sprawiają że "luzujemy" gdzieś tam w środku. Mimo tego że po twarzy często płyną łzy, chodzimy zdenerwowane czy zaczynamy wątpić. Przy Was wstępuje we mnie wiara i nadzieja że to jest możliwe. I nie ważne jak jakim sposobem czy naturalnie czy przy wspomaganiu ale DAMY RADĘ. Dzięki że jesteście. Dzięki za forum. Dzięki za możliwość wygadania się! Odpowiedz Link
1.madera Re: przebrnęłam 21.07.08, 21:08 Ale jazda na Misji, groszki się zypią, postów setki. Cholercia jak ja Wam zazdraszczam że możecie w pracy z neta korzystać. Dzisiaj miałam pierwszy dzień w pracy po urlopie zła byłam jak osa. Roboty tyle że nie wiedziałam w co ręce włożyć. A teraz muszę wszystkie posty przeczytać żeby nic nie umknęło i najważniejsze Bushki USG!!! Odpowiedz Link
asica.p Re: przebrnęłam 21.07.08, 21:33 nie nadazam z czytaniem bo caly dzien mnie nie bylo!ale czytam i sie ciesze!az se zrobilam wielki kubek czekolady i na to gore smietany w sprayu juz mi niedobrze bleee,ale humor poprwia oblednie;P. Bushko jak tam usg?Mjulka a co u Ciebie? Odpowiedz Link
1.madera Re: przebrnęłam 21.07.08, 21:37 asica.p napisała: > nie nadazam z czytaniem bo caly dzien mnie nie bylo!ale czytam i sie ciesze!az > se zrobilam wielki kubek czekolady i na to gore smietany w sprayu juz mi > niedobrze bleee,ale humor poprwia oblednie;P. > Bushko jak tam usg?Mjulka a co u Ciebie? Mi też nie dobrze zjadłam ogromne lody koktajlowe z ajerkoniakiem i już mnie mdli beeee Odpowiedz Link
justmaga Re: przebrnęłam 21.07.08, 21:44 ja czasem kupuje moje ukochane Hagen Dazs z karmelem albo o smaku Baileys. Pyyyycha. Podobno pojawily sie nawet w Polsce tylko kosztuja 20 zl za 500 ml. Ale sa pzrepyszne naprawde i ja potrafie te 500 ml za jednym zamachem wciagnac. ) Odpowiedz Link
kalahora Re: 21 lipca dla Jstmagi, Zosienty i Agi... 21.07.08, 21:49 Rewolkę to na jakimś cokole musimy ustawić i obtańcować z pieśnią pochwalną na ustach )) Odpowiedz Link