pirania81 23.07.08, 20:26 Tyle mówimy tutaj o owulacji, przygotowaniach do niej i objawach a może teraz dla odmiany... jak w tytule Miłej lektury ...powiem szczerze, że wielu rzeczy nie wiedziałam :0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pirania81 Re: parę słów o żołnierzykach... 23.07.08, 20:27 hihi...ale artykułu nie zamieściłam Gapa ze mnie;P www.agnieszka.com.pl/plemnik.htm Odpowiedz Link
lilith76 Re: parę słów o żołnierzykach... 24.07.08, 00:15 A mnie zaskoczyło (za "Wojnami plemników" Robina Bakera), że nie wszystkie żołnierzyki są przeznaczone do zapłodnienia - część pełni rolę blokerów, część to prawdziwi marines nastawieni na likwidajcę plemników rywali. Plemników rywali... Gdyby którejś przyszło do głowy seks w dwoma panami, to niech wie, że w jej ciele odbywa się wojna pomiędzy żołnierzami Odpowiedz Link
keegan Re: parę słów o żołnierzykach... 24.07.08, 08:02 kurcze chciałam przeczytać, wchdzoę a tu strona zablokowana u mnie w pracy to normalka, w domu przeczytam... Odpowiedz Link
martucha90 Re: parę słów o żołnierzykach... 24.07.08, 08:23 Bardzo ciekawy artykuł. Ale ja mało wiedziałam na ten temat. Wydawało mi się, że plemnik idzie najpierw do jajowodu, nie miałam pojęcia, że droga do jajowodu prowadzi przez macicę No ale już wiem ) Odpowiedz Link
1.madera Re: parę słów o żołnierzykach... 24.07.08, 18:11 martucha90 napisała: > Bardzo ciekawy artykuł. Ale ja mało wiedziałam na ten temat. > Wydawało mi się, że plemnik idzie najpierw do jajowodu, nie miałam > pojęcia, że droga do jajowodu prowadzi przez macicę > No ale już wiem ) No to teraz pomyśl co ten bidny plemnik musiał przejść żeby znalazł się w Tobie Groszek...;} Odpowiedz Link
martucha90 Re: parę słów o żołnierzykach... 24.07.08, 21:06 No właśnie pomyślałam i aż wysłałam eMowi linka do tego artykułu, a on - wiecie co? Przeczytał początek, a dalej mu się nie chciało! Znudziło go! Byłam bardzo zaskoczona, bo dla mnie to wszystko jest megaciekawe Mogłabym o tym czytać i czytać Odpowiedz Link
lilith76 Re: parę słów o żołnierzykach... 24.07.08, 22:48 Kiedyś obejrzałam program dokumentalny o drodze plemnika do jajeczka, jej długości, przygodach, pułapkach i wierzcie po obejrzeniu byłam zaskoczona, że w ogóle do jakiegoś poczęcia dochodzi. Marsz Drużyny Pierścienia to przy tym pikuś. Odpowiedz Link