po_trzydziestce1 28.07.08, 18:19 Keegan, założyłam dla Ciebie oddzielny wątek żebym nie musiała szukać Twojego wpisu Jak tylko tu będziesz to napisz co i jak. Ja wierzę, że wszystko jest ok. Czekam na wieści Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keegan Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 19:29 Dzięki Anetko Mnie też będzie wygodniej znaleźć jak ktoś by coś odpisał, choć nie wiem czy będzie co odpisywać bo (jestem w szoku) ale wychodzi na to, że jest ok Ja się na tym nie znam, więc przepiszę wszystko bo nie wiem co jest najważniejsze: Wygląd: prawidłowy Objętość: 1,9 norma > 2,0 (to jedyny wynik poniżej normy) Lepkość: + , norma + (mogło być ++ lub +++ ni diabła nie wiem co to znaczy) Czas upłynnienia: 10, norma < 60 Ph 7,4, norma > 7,2 Żywotność: żywych 83 norma > 50 Ruchliwość: Ogólny % ruchliwych: 80, norma >50 Ruchliwość postępowa: A(szybka linearna) 30, norma > 25 B(wolna linearna i nielinearna) 45 C(brak ruchliwości postępowej) 5 D(brak ruchu w ogóle) 20, norma < 50 tu wiem tyle, że tych A i B powinno być łącznie więcej jak 50 %, my mamy 75, to chyba całkiem dobrze? Liczba plemników: 40 500 000/ml > 20 000 000/ml Ogólna liczna plemników w ejakulacie: 72 900 000 > 40 000 000 Morfologia: Główki: Prawidłowe 46 % i to chyba najważniejsze?? Bo oprócz tego jest jeszcze mnóstwo innych ale małe ilości od 2 do 18% i rozumiem, że to są te nieprawidłowe??? Ogólny odsetek prawidłowych plemników: 42 % Norma: powyżej 30 %. Test Hipoosmotyczny: 81,5 % norma: powyżej 60 % To tyle ode mnie... Aneta a jak Twoje wyniki? Odpowiedz Link
fiona68 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 19:34 dużo tych norm, więc wyglada na oki! A gdzie robiliście to badanie? Odpowiedz Link
keegan Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 19:42 W Invimedzie, na Rakowieckiej, tak jakoś dużo osób ten Invimed mi polecało. www.invimed.pl/warszawa/ - JACUŚ11-06-2004 JA 1978 Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:05 Keegan, na moje oko wyniki są super! Więc przynajnniej o męża możesz być spokojna Nie wiem, czy dajesz mężowi jakieś witaminki. Mój, choć też ma niezły wynik, bierze salfazin. Cieszę się z takiej dobrej nowiny, bo teraz tylko trzeba pobudzić Twoje jajeczka do wzrostu i do pękania i będziemy wypatrywać groszka Moja prl w normie - 18 jednostek, jest troszkę wyższa niż ostatnio wtedy było 13 jednostek, ale wtedy brałam całego bromka, a od m-ca biorę po pół. Więc biorę go nadal. W końcu zaszkodzić mi chyba nie zaszkodzi, a może wreszcie zechce pomóc Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:06 hej Keegan! wyglada niezle Twój M może być dumny Zasłużych chyba na zimne piwko. Cieszę się że dobrze wyszło. Ja dzisj na spacerku byłam, żeby wyluzowac. Ekipa mi zapiła, a dostała duza zaliczke Strasznie się tym zdenerwowalam. Boje sie że mnie za to wyleja To ja znalazłam ekipe. Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:09 Po trzydziewstce, gratuluję wyniku prolaktynki. Ja dzisiaj mam chyba z 2000 Czemu Polacy tak pija Nie miałam takich problemów nigdzie w Europie Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:20 Dabrowianko, czasem, gdy mnie mąż wkurzy mówię mu w żartach, że ma mnie nie denerwować, bo mi prolaktyna skoczy i potem muszę się lekami truć Mam nadzieję, że sytuacja u Ciebie się wyjaśni i staraj się nie denerwować za mocno chociażby z uwagi na prolaktynę Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:31 Dzieki po Trzydziestce! Też tam mówię mojemu M, a on mi odpowiada żebym go nie szantazowała z tą prolaktyna Jak mam ciężko w pracy, to pije Melisę zamiast kawy. Chyba bym chciała jakąś spokojniejsza prace. Żeby tak się nie stresować. A jak tam twój M, pewnie dumny i nosa zadziera Dla faceta to strasznie ważne Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:44 Nie wiem czy pytasz o mojego M czy Keegan Mój w każdym bądź razie nosa nie zadziera Ale myślę o Keegan, od czasu gdy została szczęśliwą posiadaczką tak prężnej armii swojego M już nawet na forum nie zawita)) Teraz Keegan będzie zadzierać nosa No ale w końcu ma ku temu powody, z takimi wynikami to jej mąż niejednego pana mógłby obdzielić)) Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Keegan - wyniki męża 28.07.08, 21:51 tak, Kegan M Ale z twojej prolaktynki jestem też dumna Może trzeba kilku miesięcy żeby organizm doszedł do siebie po tej prolaktynie. Minimum to chyba z 3 misiace. Bedzie dobrze Odpowiedz Link
keegan Re: Keegan - wyniki męża 29.07.08, 07:21 M dumny ale bez przesady chyba ja się bardziej podbudowałam wczoraj ale tak jak pisałam trwało to chwilkę Anetko z Twojej prolaktyny bardzo się cieszę, tak trzymać!! Dorbowianka a co to za ekipa? Masz na myśli budowę jakąś? Polacy to nie mam co tu dużo gadać piją ile wlezie, taki naród. Odpowiedz Link
keegan Re: Keegan - wyniki męża 29.07.08, 07:09 Hej, hej Nosa nie zadzieram bo ja pesymistka z natury jestem i już wczoraj wieczorem zaczęłam myśleć, że teraz to wyniki ok, a co będzie za miesiąc to nie wiadomo ot i taka ze mną gadka Odpowiedz Link
martucha90 Re: Keegan - wyniki męża 29.07.08, 10:05 Keegan, wyniki Twojego M są wspaniałe Bardzo się cieszę (Objętością ejakulatu się nie przejmujcie, może się organizm zdenerwował, że musi to robić do kubeczka). Odpowiedz Link