biedronka.online 07.11.08, 15:43 Do jakiego lekarza tam iść? Ja PCO, brak owu, @ itd. Mąż bardzo złe wyniki nasienia z morfologią włącznie. Byłam w Ovum, nie jestem zainteresowana Pro Vivo. Nie chcę od razu iść do Putowskiego. Proszę o rady. Wszelkie wpisy na wagę złota Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaszek Re: Ab Ovo Lublin 16.11.08, 12:45 ja poszłam od razu do Putowskiego i po 3 miesiacach byłam juz w ciazy. Ja tez wczesniej borykałąm sie z PCO i brakiem owu, M miał baaaardzo złe wyniki, wszystko znacznie poniżej normy. Odpowiedz Link
Gość: DD Re: Ab Ovo Lublin IP: 93.107.141.* 20.11.08, 10:39 Ja na Twoim miejscu wogole bym zrezygnowala z AB OVO w Lublinie. My podobnie jak Ty : Pco i slabe nasienie i tez zaczelismy sie leczyc w AB OVO w Lublinie ale ten facet Putowski leczyl nas przez 4 miesiace i nic nie wskoral a wrecz rozlozyl rece i powiedzial ze on juz nie wie co z nami zrobic. Przepisywal tylko zonie Luteine i mialo byc dobrze po tym. Zabral nam nie tylko 4 miesiace z zycia ale tez stracilem prace przez niego i duzo pieniazkow. Wreszcie sie przeieslismy do Warszawy do Novum i tam juz po dwoch miesiacach zona miala pierwszy transfer (IN VITRO), ktory sie nie udal ale probujemy dalej. Bardzo zawiedlismy sie na tej klinice w Lublinie i na tym calym Putowskim, bo jak moze profesor dr. hab. n. med. powiedziec ze on nie wie co zrobic. Wogole pytalismy sie o niego gdzie indziej i nikt o nim nigdy nie slyszal. my nie mowimy zeby Pani wybrala NOVUM ale napewno na pani miejscu nie leczyl bym sie w AB OVO w Lublinie. Jezeli by maiala Pani jeszcze jakies pytania prosze napisac a my postaramy sie odpisac. pozdrawiamy DD Odpowiedz Link
biedronka.online Odpowiadam 21.11.08, 09:28 Mi się wydaje, że każdy ocenia pod kątem tego co przeszedł i czy się udało. Mi nic nie wyszło w Ovum więc też nie polecę Bez zobowiązań wybieram się do Ab Ovo i Gąsiora. Wiem, że są negatywne opinie. Na chwilę zaprzestaję starań również ze względów finansowych. Mam zamiar zrobić jeszcze trzecią IUI w Lublinie i może czwartą... o ile nas dopuszczą. Gdyby doszło do IVF o czym na razie nie ma mowy to raczej bałabym się w Lublinie i myślałam o Invimedzie w Wawie. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link
Gość: marrzolenka32 Re: Ab Ovo Lublin IP: 193.120.116.* 25.11.08, 19:08 Ja zetknęłam się z Ab ovo we wrześniu i byłam u dr Putowskiego.Przepisał mi Clostilbegyt od 3-7dc oraz duphaston od 4 dc. Po tym spóźniła mi się @, jeżeli można by to nazwać że była to @.Potworny ból piersi i podbrzusza. Odstawiłam te leki i teraz czekam na @.Nie wiem czy jest to normalne aby duphaston brać od 4dc?Pozdrawiam. Odpowiedz Link
biedronka.online Re: Ab Ovo Lublin 25.11.08, 19:37 Duph to na podtrzymanie ciązy lub na wywolanie @ Przy braniu CLO to zaprzeczenie samo w sobie Nie moge w to uwierzyc To niby przez ile tem duph bralas i w jakich dawkach? Odpowiedz Link
Gość: E Re: Ab Ovo Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 19:53 W jaki sposób prof Putowski przyczynił się do utraty pracy przez Pana? Rozumiem rozgoryczenie wynikające z braku sukcesu w leczeniu, ale tak daleko idące oskarżenia?? Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: Ab Ovo Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:36 Polecam Dr Grzegorza Polaka. Odpowiedz Link
Gość: Aśta Re: Ab Ovo Lublin IP: *.efekt.net.pl 23.08.09, 22:51 Dlaczego nie do Putowskiego? Nie zawsze mósi się okazać to najgorsze. Po dwóch zabiegach operacyjnych przeprowadzonych przez prof. Putowskiego zaszłam w ciążę drogą naturalną. Mam dwoje dzieci 7 i 5 lat obie ciąże prowadził profesor Putowski obie poczęte naturalnie, chociaż wcześniej staraliśmy się przez 5 lat bezskutecznie. Odpowiedz Link