bushko 18.07.09, 21:43 Ratunku, jak sobie radzić z tym paskudztwem... przez te deszcze to wszędzie tego pełno Już mnie szlag trafia..... stosuję autan, ale jak zapomnę to od razu kąsaja.... zaczynam być piegowata wrrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betka24 Re: Komary.... 18.07.09, 21:56 Bushko komary to jedna z nielicznych rzeczy których szczerze nienawidzę!! ja stosuję Off Active ale mnie to czasem nawet popsikaną ugryzą więc pozostaje tylko leczenie objawów - w domu ładnie łagodzi jakiś puder w kremie albo sudocrem ale śmiesznie być w takie białe kropki... pomaga też hydrocotizon... ewentualnie fenistil no i calcium koniecznie, żeby mniej swędziało... łączę się w bólu... Odpowiedz Link
liivia Re: Komary.... 19.07.09, 10:37 A nas ktoś oświecił, żeby kupić specyfik na komary w sklepie wędkarskim !! I to są dopiero super odstraszacze, żadne offy hipermarketowe nie mają takiej siły jak te cuda dla wędkarzy Odpowiedz Link
do_ro_cik Re: Komary.... 19.07.09, 13:04 Ostatnio byłam w miłej knajpce w parku nad stawem umiejscowionej. Mieli tam swojej produkcji bardzo ładnie miętowo-aloesowo pachnący specyfik. Działał doskonale. Może jak będę to spytam tam znowu to spytam. Ostatnio sama przez komary nie mogłam zasnąć, a mój małż nawet w te upały zabrania otwierać okna jak się pali światło. Taki biedaczek już jest przewrażliwiony, ze woli mdleć z duchoty niż słyszeć brzęczenie Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: Komary.... 19.07.09, 18:29 Jak juz wampir ukasi to pomaga przylozyc cebule ten sok lagodzi swedzenie a odtraszajaco dziala podobno wanilia. Nie wiem tylko czy trzeba sie calemu smarowac czy rozlac. Pozdrawiam Buziaczki Odpowiedz Link
molar Re: Komary.... 19.07.09, 20:11 Opaska na komary jest rewelacyjna - www.2future.pl/Produkt/380/opaska_przeciw_komarom Nic nie siada. Odpowiedz Link
bushko Re: Komary.... 20.07.09, 22:03 Dzięki za wszystkie podpowiedzi Naprawdę juz dostawałam bzika przez to paskudztwo.... Odpowiedz Link
ziabolka Re: Komary.... 26.07.09, 17:20 Podobno lepsze od wszystkich offów są waniliowe balsamy czy spreye do ciała. Ładniej pachną, a działają też skuteczniej. Odpowiedz Link