Gość: Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 18:45 Witam ogładałem ostatnio zdjęcia Mazur w internecie i tak się nakręciłem ,że szukam czegoś dla 4 osób w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirkamazury Re: MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:53 ,,ustronne siedlisko''zapraszam do zapoznania się z moją ofertą tel 697 480 444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 21:35 Dziękuję:)Znalazłem ciekawe zdjęcia pod tytułem " zjawiskowe Mazury", są to okolice Węgorzewa ,ale nie ma bliższych namiarów. Ktoś wie gdzie to dokładnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard Re: MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 09:55 Leśniczówka Jednorożec www.lesniczowka.mazury.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
olis88 Re: MAZURY 08.03.10, 12:03 polecam gościniec Yaga w Wilkasach: www.nocowanie.pl/noclegi/wilkasy/gosciniec/59152/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Młyn Re: MAZURY IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 21:18 Witam Zapraszamy do Starego Młyn w Upałtach k/Giżycka www.karczma-upalty.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Młyn Re: MAZURY IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 21:24 Stary Młyn w Upałtach koło Giżycka – to młyn z przełomu XIX i XX wieku zaadaptowany na mały hotelik ze stylową karczmą. Położony na samym środku Mazur, w pięknym miejscu nad samym jeziorem, w środku mazurskiej wsi Upałty. W roku 2009 Stary Młyn wygrał w konkursie organizowanym przez magazyn „ Cztery Kąty ” pt. „Miejsce szczególne”. Służył on również jak tawerna Alicji w serialu TVP 1 „ Przystań ” www.karczma-upalty.com Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatricze Re: MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 22:09 KOMFORTOWY DOM MAZURY -NATERKI 604179461 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 17:40 Zobacz www.rozanydwor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessi Re: MAZURY IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 18:47 Zapraszam do Jasieńca nad jeziorem Gołdapiwo,7 km od Gołdapi. . Wymarzone miejsce do wypoczynku letniego bez zgiełku i hałasu. Dom położony w lesie nad jeziorem pełnym ryb. Na miejscu dobrze zaopatrzony sklep. Do dyspozycji kuchnia gazowa, łazienki ,obiady można gotować samemu lub wykupić w pobliskich ośrodkach wczasowych. Również sprzęt wodny dostępny do wypożyczenia w ośrodku wczasowym oddalonym 300m.Do jeziora 100 metrów. Codziennie świeża dostawa nabiału ,jaj, od pobliskich rolników za niewielką cenę. CENA ZA POKÓJ OD CAŁEJ RODZINY 800 ZŁ ZA 14 DNI. tel.784-217-573 Odpowiedz Link Zgłoś
adas-n Re: MAZURY 17.03.10, 11:10 Witam ciekawie to napisałeś... nakręciłem, ale do rzeczy w zeszłym roku byłem w tym miejscu (domek letniskowy) Mazurski-domek.pl i muszę powiedzieć, że było super. nowy domek, dobrze wyposażony, duży ogród, miejsce parkingowe, staw z rybkami zaraz obok, zaciszne miejsce i tuż obok jezioro, spokojna okolica w sercu mazur niedaleko Mrągowa (stolicy country) naprawde polecam warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: MAZURY IP: *.uwm.edu.pl 17.03.10, 11:28 ZAPRASZAM DO OLSZTYNA/OKOLICE/NAD J.WADĄG W ZESPOLE DOMKÓW LETNISKOWYCH TEL 604-728-747 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MAZURY IP: *.centertel.pl 12.04.10, 18:53 Dom na wsi - Jolanta Kryba Osoba Kontaktowa: Jolanta Kryba Miechy 2 11-513 Miłki Powiat: giżycki warmińsko-mazurskie Telefon: 0 662 016 287 087 428 72 41 Opis: Dom położony jest w cichej, spokojnej wsi Miechy k/Miłek – 3km, odległość do Giżycka około 17 km. Do Państwa dyspozycji oddajemy pokoje, które mają niezależne wejście od gospodarzy, znajdują się na piętrze domu. OFERTA: • jeden pokój 2-osobowy z łazienką, • jeden pokój 3-osobowy z oddzielną łazienką, • jeden pokój 4-osobowy z łazienką, • aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem, • łazienka (WC, umywalka, natrysk), • TV, kominek, • grill, miejsce na ognisko, • ogród z wiatą, • teren posesji ogrodzony z miejscem na kilka samochodów, • możliwość rozbicia namiotu na terenie posesji, • do plaży niestrzeżonej ok. 3 km, • do sklepu i najbliższej restauracji ok. 3 km CENY: • 25-30zł od osoby dorosłej za dobę • 10-15zł od dziecka za dobę Jesteśmy otwarci na indywidualne uzgodnienia ATRAKCJE W POBLIŻU: • Imprezy kulturalne, rozrywkowe w Mikołajkach, Giżycku • Wioska Żeglarska i Port Żeglugi Mazurskiej w Mikołajkach • Zamek krzyżacki w Rynie • Twierdza Boyen - Giżycko, • Sanktuarium w Świętej Lipce, • Fortyfikacje obronne z czasów II wojny światowej • Kwatera Hitlera - "Wilczy Szaniec" w Gierłoży, • Kwatera w Mamerkach, • Puszcza Borecka - żubry (siedlisko żubrów), • Kanał Mazurski • Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie • Wiadukty w Stańczykach za Gołdapią • Piramida w Rapie Odpowiedz Link Zgłoś