Gość: OLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:01 ZAMIERZAM SPEDZIC SWIETA I SYLWESTER ZE SWOIM 14-LETNIM SYNEM POZA DOMEM. SZUKAM TAKIEGO MIEJSCA GDZIE OBOJE NIE BEDZIEMY SIE NUDZIC NAWET JAK ZABBRAKNIE SNIEGU. CENA TEZ JEST NIE BEZ ZNACZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alikmix Re: SWIETA NA MAZURACH 28.11.04, 11:24 www.spanie.pl - tam jest sporo ofert pzdr _______________________________________________ Tylko merdania psiego ogona nie mozna kupic za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: SWIETA NA MAZURACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:29 DZIEKI SERDECZNE. SZUKAM JESZCZE ALE NIE NA TE OKAZJE ADRESU W OKOLICZCH GIZYCKA GDZIES NAD JEZIOREM JEST PRYWATNY OSRODEK KTORY PROWADZI MALZENSTWO POD NAZWA ,GALLOWIE, LUB COS KOLO TEGO. GDZIE GOSCI WITAJA NA DZIEN DOBRY LUDZIE W STROJACH EPOKI KAMIENIA Z MACZUGAMI.PRZEDNIA IMPREZA JAK SIE TAM WPADNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: SWIETA NA MAZURACH 29.11.04, 12:04 www.galindia.com.pl Ceny jak w hotelu ***/**** Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: SWIETA NA MAZURACH IP: *.ecitele.com 29.11.04, 15:20 jot.be ma racje: to jest to miejsce ktore szukasz i ceny sa oczywiscie jak w hotelu ************. Na swieta jeszcze wyzsze (zobacz w ich stronie). Bylismy tam w Galindji z rodzina na wakacjach w sierpniu i bardzo bylismy zadowoleni (przyjechalismy do Polski z zagranicy i pare dni spedzilismy na Mazurach). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SWIETA NA MAZURACH IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 12:24 witam znam miejsce gdzie ceny sa zdecydowanmie przystepniejsze a i do Galindów nie jest daleko zajrzyjcie na strone www.wilkasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: SWIETA NA MAZURACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:13 DZIEKI ZA INFO.PO SWIETACH DAM ZNAC GDZIE BYŁAM I JAK SIE BAWIŁAM.POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE WYJATKOWO UDANYCH SWIAT I DOBREJ ZABAWY GDZIEKOLWIEK BEDZIECIEBAWCIE SIE DOBRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia zostal jeszcze sylwester IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 13:32 witam serdecznie zapraszam do zapoznania sie z moja mazurska oferta na stronie www.wilkasy.pl zycze milej 'koncowki' swiat Odpowiedz Link Zgłoś