Gość: Astat IP: *.chello.pl 07.08.03, 18:58 Polskie jeziora są bardzo ładne, jednak gospodarze tzw. gospodarstw agroturystycznych potrafia kłamać i zamiast pokoju z łazienka na miejscu zastaje się kołochoz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Dokładnie sprawdzać oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:09 Współczuję. Od 6 lat jeżdżę z agroturystyki i nigdy się nie naciełam na miejscu na warunki na kwaterze.Raz tylko przed sylwestrem baba w podwarszawskiej miejscowści zrobiła mnie w konia z rezerwacją.Musieliśmy na gwałt szukać innego lokum na noworoczną zabawę,ale się udało i spędziliśmy cudownego sylwestra w innym gospodarstwie agro, niedalego Łaskarzewa - w miejscowości Lewików, u pani Zięciny ,którą tu serdecznie pozdrawiam i dziekuję w imieniu znajomych za uratowanie nam sylwestra .Przygarnęła gości na 4 godziny przed północą.Ładna kwaterka,są konie i nietypowe pokoje.Dla zainteresowanych- telefon: 0 25 684 53 36 Wracając do tematu-czasami docierają do mnie słuchy ,że ktoś był rozczarowany pobytem na agroturystyce.Są różne przyczyny tego, ale napewno nie wolno potencjalnych gości okłamywać w kwestii warunków na kwaterze.Jedną z metod jest korzystanie z usług tylko tych gospodarzy ,którzy są stowarzyszeni.Zawsze można próbować złożyć reklamację w Federacji Turystyki Wiejskiej w Warszawie, czego serdecznie nikomu nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś