Gość: kazek IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 12:43 w polowie lipca chce wybrac sie z przyczepa nad soline czy ktos moze polecic mi dobry camping blisko wody dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: zalew nad solina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:15 ja usiłowałam w połowie lipca wybrac sie do polańczyka ale niestety obdzwoniłam WSZYSTKO co sie nadawało do przenocowania i niestety ... troche za późno sie zabrałam za szukanie noclegu. niestety prawie to samo jest w solinie... poszukaj www.esolina.pl albo na portalach bieszczadzkich. mimo wszystko życze powodzenia jak cos znajdziesz daj znać. ja w końcu zarezerwowałam noclegi ( i to też z wileeelkim trudem ) w Sielpi nad zalewem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: zalew nad solina IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.08, 07:39 ja interesowalem sie tylko miejscem pod przyczepe campingowa i pare miejsc znalazlem pole namiotowe ZACISZE 0506427739 PATELNIA 0601866919 CYPEL 0605588467 to wszystko w polanczyku.nad sielpia bylem kupe lat temu- fajnie tylko jeziorko bardzo plytkie.pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: zalew nad solina IP: 165.72.200.* 07.07.08, 10:28 Witam, Mogę polecić ten obiekt a mianowicie: Pole namiotowe Cypel - www.eurotravels.pl/noclegi_8108.html Ewentualnie jeszcze ten poniżej, ale chyba lokalizacja nie będzie Ci odpowiadać: Camping Nad Sanem Lesko - www.eurotravels.pl/noclegi_8067.html pozdr J. Odpowiedz Link Zgłoś