Gość: lubiąca_pływać IP: *.chello.pl 30.07.09, 23:54 Na weekend ok. 100 km od Warszawy , tak żeby popływać w jeziorze co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacykarz Re: Na weekend ok.100 km od W-wy jezioro ? IP: *.tktelekom.pl 01.08.09, 17:08 Wrzuć w googla "kąpieliska mazowieckie sanepid" i wybierz sobie coś z dopuszczonej wody. Ja polecam na Pojezierzu Gostynińskim jezioro Białe i jez. Soczewka. Ale wolnych noclegów w tej chwili tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiąca_pływać Re: Na weekend ok.100 km od W-wy jezioro ? IP: *.chello.pl 01.08.09, 23:27 Tak też i zrobiłam i wybrałam......Jezioro Górskie w Grabinie, nie zawiodłam się , jest super polecem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacykarz Re: Na weekend ok.100 km od W-wy jezioro ? IP: *.tktelekom.pl 02.08.09, 04:58 Ale w Grabinie noclegu nie będzie. 7 .08 zaczyna się Festiwal Audioriver i w całej okolicy nic ma bo tam jedzie 100 000 ludzi. A tak poza tym Pojezierze Gostynińskie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Pytanie 04.08.09, 19:03 Czy w Grabinie są wypożyczalnie sprzętu wodnego? Łódki, rowery wodne etc?Jaki jest koszt wynajęcia za godzinę? Byłam tam w 2000 roku i chciałabym się wybrać ponownie. Proszę o opinie osoby które miały okazje być tam w tym roku, jak to wszystko teraz tam wygląda Dziękuję i pozdrawiam Hazel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiąca_pływać Re: Pytanie IP: *.chello.pl 04.08.09, 21:54 Widziałm na jeziorze pojedycze rowery wodne, kajaki..łodki chyba też ale nie znam kosztów, nie wypożyczałam Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Dziękuję Ci pięknie :) 04.08.09, 23:07 Za obserwację, to znaczy, że istnieje taka możliwość :) Ktokolwiek wie gdzie, proszę bardzo o info Hazel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:43 a mozesz poweidziec jakie miejsce na nocleg wybralas w Grabinie bo wlasnie sie rozgladam na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiąca_pływać Re: Pytanie IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:49 Nie nocowaliśmy w Grabinie, pod wieczór z powrotem wracaliśmy do W-wy ale tak nam sie tam spodobało, ze nastepnego dnia w niedzielę z rana znowu pojechaliśmy :-) Coś napweno znajdziesz, widziałam tam sporo różnych osrogków, mniejsz, większe , różne napweno coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś