lillylive 06.01.10, 12:59 Proszę o polecenie miejscowości w górach dla dziecka alergika-astmatyka.Będę wdzięczna również za namiary na sprawdzony pensjonat przyjazny dzieciom.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisia312 Re: Przyjazne dziecku 11.01.10, 21:01 Rabka, ale nie mam namiarów na pensjonat Odpowiedz Link Zgłoś
saganna Re: Przyjazne dziecku 15.01.10, 10:40 ja też polecam Rabkę :-) Korzystałam z kwater prywatnych :-) Pozdrwiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Przyjazne dziecku 15.01.10, 21:47 Ta sama miejscowość zależnie od pory roku może być korzystna dla dziecka albo nasilić objawy. Wszystko zależy od tego kiedy co kwitnie, kiedy rózne grzyby wyrzucają zarodniki, nawet olejki eteryczne drzew mogą tu mieć znaczenie. I od tego na co dziecko jest uczulone. Najbezpieczniej by było poradzić się lekarza-alergologa. Po powrocie napisz - może się komuś przydać. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Przyjazne dziecku 02.03.10, 10:06 Rymanów Zdrój, ponoć świetne miejsce dla dzieci alergicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Przyjazne dziecku 02.03.10, 13:47 Dziękuję chyba własnie w maju wybiorę się do Rymanowa. Odpowiedz Link Zgłoś