Dodaj do ulubionych

się chwalę :D

15.04.11, 22:20
daaaaawnooo mnie tu nie było. W górach ostatni raz byłam we wrześniu gdy....zostałam góralką i kupiłam działke budowlaną w Beskidach.
Ale...

W MAJU JADĘ W TATRY !!!! Z TATROMANIAKIEM (kto mnie kiedyś czytał ten wie ;) ) RUSZAMY NA SZLAK !
I tak oto góry, stara przyjaźń zawiązana na tym forum i potem w górach, mam nadzieje pogoda.....już doczekac się nie mogę.

:)
Obserwuj wątek
    • kornel-1 Re: się chwalę :D 16.04.11, 07:38
      to.ja.kas napisała:

> daaaaawnooo mnie tu nie było. W górach ostatni raz byłam we wrześniu gdy....zos
      > tałam góralką i kupiłam działke budowlaną w Beskidach.

No pięknie ;-)
      Ja od zeszłorocznego spaceru po Orlej Perci mogę jedynie pochwalić się zimowym wypadem na Jaworzynę Krynicką. No i w sobotę zaliczyłem wzgórze 2170 m n.p.m. z kościółkiem Św. Trójcy. Na szczęście nie było już dużo śniegu.

Kornel
      • to.ja.kas Re: się chwalę :D 16.04.11, 07:47
        "Wzgórze 2170 mnpm" :D :D :D
        Kornel, uwielbiam Cię :D
        • kornel-1 Re: się chwalę :D 16.04.11, 11:07
          to.ja.kas napisała:

> "Wzgórze 2170 mnpm" :D :D :D

No tak. Bo obok są wyższe góry*/. Nie wiem zresztą, czy wzgórze zasłużyło na osobną nazwę miejscową. Wchodziłem z 1750 m n.p.m. więc 55 minutowy spacer (w dół 30 min) ciężko nazwać jakąś wspinaczką.

Kornel
          */ Przypomniało mi się Tiger Hill 2590 m n.p.m. (wjazd taksówką) - też w otoczeniu wyższych gór.
          • to.ja.kas Re: się chwalę :D 16.04.11, 16:48
            Kornel, jakżesz ja Ci zazdroszczę.
            OKRUTNIE !
            • bleble321 Re: się chwalę :D 16.04.11, 20:32
              Kamil !! A Ty wiesz że Kasia jest góralką?? Kupiła ostatnio ćwierć morgi cienia za stodołą w Beskidach!! Jak autem jedzie to Zakopower słucha!!! A teraz pociągnie z nowym swoim w tatry i będzie się wlekła za Tatromaniakiem!!!!! :-) :-) :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka