Dodaj do ulubionych

Noclegi Zakopane

06.11.12, 20:28
Na początek musimy ustalić : gdzie chcemy jechać? Mój wybór padł na Zakopane.

Po tym jak zdecydowałem się do jakiej miejscowości turystycznej chcę pojechać. Zaczynam szukać noclegu jeśli oczywiście ma to być wyjazd na kilka dni. W dobie cyfryzacji znalezienie noclegu wydaje się bardzo proste. Pomyślałem że wystarczy wpisać w wyszukiwarkę nocleg Zakopane lub noclegi Tatry i już. Owszem wyszukiwarka „wyrzuciła”, mi ogromną ilość odnośników do stron. Teraz rodzi się pytanie na który link kliknąć? Która strona jest tak naprawdę wiarygodna i godna zaufania? Czym się kierować?

cd...
pensjonaty-tatry.pl/noclegi-zakopane.html
Obserwuj wątek
    • 123podrozniczka Re: Noclegi Zakopane 27.11.12, 18:56
      Ja mam już sprawdzony obiekt noclegowy w Zakopanem i nie muszę co roku szukać nowego miejsca. Gorąco polecam Apartamenty Viva Maria: www.viva.info.pl
      Na terenie obiektu dostępne są liczne atrakcje takie jak basen, sauna, jacuzzi, internet wi-fi. Za ogrodzeniem stok narciarski.
      • xyzdoda1967 Re: Noclegi Zakopane 09.12.12, 20:16
        Witam! polecam Dom pod Gubałówka ul. Walowa Góra 11D. Pokoje czyściutkie, w pokoju aneks z kuchenką elektryczną czajnik lodówka naczynia, balkon z widokiem na Giewont, wygodne łoża, własna łazienka. byliśmy we troje w wakacje, wszędzie blisko gospodarze mili, niedrogo rewelacja polecam
    • melixsa Re: Noclegi Zakopane 09.12.12, 21:31
      Wystarczy wygooglować. Cała strona z noclegami w Zakopanem.

www.zakopaneapartamenty.net/
    • grazyna4400 Re: Noclegi Zakopane 10.12.12, 18:40
      Na stronie z-ne.pl istnieje możliwość sprawdzenia wszystkich ofert w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.
      Dobrą stroną jest www.e-tatry.com tam są polecane przez innych naprawdę sprawdzone noclegi.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka