Dodaj do ulubionych

Malowniczy domek w Sudetach - czy ktoś zna?

10.01.13, 15:24
Witam,

Czy mógłby ktoś polecić jakiś ładną, klimatyczną chatę w Sudetach do wynajęcia na 2-3 dni w sezonie zimowym? Zależałoby mi na jak najbardziej tradycyjnym góralskim stylu. Domek wraz z otoczeniem byłby wykorzystany jako plener do sesji zdjęciowej z udziałem 8 osób, więc musiałby być w miarę przestronny, najlepiej z tarasem z którego rozciągałby się jakiś malowniczy widok. Idealny byłby dom z bali, z otwartą jasną przestrzenią na parterze i kominkiem.
Chatki, które znajduję w wyszukiwarkach nie do końca spełniają te wymagania, ale może ktoś z Was byłby w stanie pomóc w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • arozwado Re: Malowniczy domek w Sudetach - czy ktoś zna? 10.01.13, 16:24
      Witam! Polecam stanice pod zadzierną mają tam domki 8 osobowe są położeni w górach nad jeziorem także piękne widoki. to ich strona www.paprotki.pl
      • kornel-1 Spamerka 11.01.13, 16:36
        Widać, spamerko, że gości w sezonie zimowym brak u ciebie. Stąd zakładanie nowych nicków takich jak theklu oraz błyskawiczne odpowiedzi z ofertą. Jednego tylko nie rozumiem: dlaczego odcinasz się od swoich obiektów? Skąd ta 3 osoba liczby mnogiej: "mają tam domki", "ich strona". Jeszcze niedawno pisałaś: " U nas można naprawdę wypocząć. Zapraszam na naszą stronę..

W sumie to żałosne, jak ludzie się zniżają, by oszczędzić parę złotych na płatnej reklamie.

Kornel
        • kuku1985 Re: Spamerka 11.01.13, 17:08
          ale ludzie się czepiaja maskara co za różnicam ważne ze podaja jakies fajne miejsca a to w jaki sposób to co za różnica. wyluzuj człowieku
          • katja_24 Re: Spamerka 11.01.13, 17:53
            Jest roznica, bo to reklama/spam miejsca, na ktorym chce sie zarobic, a wcale nie musi byc fajne dla odwiedzajacych.
          • kornel-1 Re: Spamerka 11.01.13, 22:35
            Kolejny "odważny", który założył sobie konto tylko po to, aby napisać jeden post

Kornel
        • theklu Re: Spamerka 11.01.13, 17:53
          Dementuję info że mam coś wspólnego z osobami odpowiadającymi w tym wątku. ;) Za odpowiedzi dziękuję ale to nie to czego szukam - potrzebny mi jest trochę wyższy standard do zdjęć, przynajmniej wizualnie.. chciałbym, żeby wnętrze domku nie wyglądało "boazeryjnie", no i było w miarę przestronne.
        • katja_24 Re: Spamerka 11.01.13, 17:55
          Czy Weekenda jeszcze w ogole tu zaglada? dawno mnie tu nie bylo,a teraz wchodze i widze spam na spamie :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka