autorka.ksiazek 01.08.13, 07:00 Szanowni Forumowicze! Planuję tygodniowy wypad z dziećmi - cztery osoby. Zależy mi na schludnych warunkach, blikości szlaków turystycznych i wyżywieniu. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Góry Świętokrzyskie 01.08.13, 08:13 autorka.ksiazek napisała: > Planuję tygodniowy wypad z dziećmi - cztery osoby. Zależy mi na schludnych waru > nkach, blikości szlaków turystycznych i wyżywieniu. Co możecie polecić? Jako autorka książek masz zapewne nawyk czytania. Jako twórca masz zapewne umiejętność dostrzegania szczegółów. Z pewnością więc dostrzegłaś i przeczytałaś tekst pod nazwą forum Góry: Zapraszamy na FotoForum: Góry ze zdjęciami z Waszych podróży. Szukasz noclegu? Zajrzyj na Kupsprzedaj.pl Tak więc polecam - zgodnie z twoim zapytaniem - odpowiedni serwis . Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: drogi Kornelku 05.08.13, 07:44 kornel-1 napisał: > autorka.ksiazek napisała: > [i]> Planuję tygodniowy wypad z dziećmi - cztery osoby. Zależy mi na schlud > nych waru > > nkach, blikości szlaków turystycznych i wyżywieniu. Co możecie polecić?[/ > i] > > Jako autorka książek masz zapewne nawyk czytania. Jako twórca masz zapewne umie > jętność dostrzegania szczegółów. > Z pewnością więc dostrzegłaś i przeczytałaś tekst pod nazwą forum Góry: > > Zapraszamy na FotoForum: Góry ze zdjęciami z Waszych podróży. > Szukasz noclegu? Zajrzyj na Kupsprzedaj.pl > > Tak więc polecam - zgodnie z twoim zapytaniem - [url=http://www.kupsprzedaj.pl/ > szukaj/polska/sprzedaz_kupno-sport_i_turystyka-turystyka]odpowiedni serwis [/ur > l]. > > Kornel Jak nie chcesz pomoc, to chociaz nie spamuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: drogi Kornelku 05.08.13, 13:20 No cóż... idiotów nie sieją. Autorka postu otrzymała instrukcję, gdzie powinna zamieszczać swoje zapytania o nocleg. Jeśli dalej tego nie rozumiesz, śmiało pytaj. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: drogi Kornelku 06.08.13, 07:18 kornel-1 napisał: > No cóż... idiotów nie sieją. Samokrytyczna uwaga. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciusiowka Re: Góry Świętokrzyskie 06.08.13, 20:31 Hmmm...pod Kielcami jest taka miejscowość Czarniecka Góra - jest tam kilka ośrodków wypoczynkowych, poza tym z Sielpi jest też dobry wypad w Góry, ale to już raczej trzeba auto mieć. My zazwyczaj wypożyczamy w panku samochód i ruszamy w tzw. "nieznane" bez planu:) Zawsze coś się wykombinowało;) Odpowiedz Link Zgłoś
soqal Re: Góry Świętokrzyskie 15.04.14, 23:23 Zapraszam serdecznie do mojej agroturystyki www.pytlowka.pl. Każdy z pokoi posiada łazienkę, a dzieciom z pewnością przypadnie do gustu plac zabaw. Zazwyczaj wielką frajdę maluchy mają karmiąc króliki, wyprowadzając owce, kozę i Basię (kucyka) na pastwisko. Dla dociekliwych i spragnionych wiedzy mogę poprowadzić warsztaty o życiu na wsi lub podobnej tematyce (wszystko o jajku, dawno temu w Dolinie Psarki). Często też robimy z najmłodszymi masło, strachy na wróble lub warzywne ludki. Zapraszam serdecznie. Michał Sokalski Odpowiedz Link Zgłoś
rozwaznairomantyczna123 Re: Góry Świętokrzyskie 03.06.14, 10:10 Witam Post co prawda nie jest najświeższy, ale zbliżaja sie wakacje, więc może komuś sie przyda. Gdyby ktoś wybierał się w Góry Świętokrzyskie i nie miał pomysłu co zwiedzić, proponuję wynajęcie profesjonalnego przewodnika www.facebook.com/przewodnik.swietokrzyski.maruszak Ceny niewygórowane, a zwiedzicie takie miejsca, że sami w nie nigdy nie traficie, bo zwyczajnie nie rozreklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
lilak87 Re: Góry Świętokrzyskie 14.07.14, 21:14 to ja też trochę prywaty :) polecam panią Dorotę Czesak, która uż od wielu lat oprowadza po tych terenach. jest bardzo sympatyczna, ma ogromną wiedzę i pasję którymi potrafi wszystkich zarazić :) swietokrzyskie-przewodnik.pl Odpowiedz Link Zgłoś