bemola 22.06.05, 18:41 zrobiłam stronkę o moich piecząteczkach. uboga taka bo nigdy w życiu stron nie robiłam :) dajcie jakies uwagi co by tam zmienić :) www.zdobywamszczyty.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neta Re: musze sie pochwalić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:17 Byłam i wpisalam się. Pozdrawiam FOTO FOTO tego dodajcie i moze jaieś adresiki np. pola namiotowe, campingi. Odpowiedz Link Zgłoś
bemola Re: musze sie pochwalić 30.06.05, 15:43 oj nad foto pracujemy, wkrótce będą :) myśl z adresami jest dobra, w tygodniu zrobie aktualizację :) pozdrawiam i dzięki za wpis Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: musze sie pochwalić 30.06.05, 15:53 no dużo wedrujecie, tearz czas za granicę moż eSłowacja, tam jest dopiero co oglądac i pieczątki też dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: musze sie pochwalić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:01 No i znajduje tam duzo Sudetow :)) A w Beskidkach szeroko pojetych tez jest pieknie... Fajny pomysl ze stronka z pieczatkami- my zbieramy tylko w spiewnikach i specjalnym ogromniastym zeszycie :)) Pozdrawiam cieplo, Tusia Odpowiedz Link Zgłoś
bemola Re: musze sie pochwalić 30.06.05, 17:14 ee na zagranicę przyjdzie poraz za parę lat dopiero. najpierw chcemy dokładnie przejśc wzdłów i wszerz polskie góry. Teraz konczymy zwiedzac Karkonosze, a za rok zacznamy eksploracje Beskidów :) Na szczeście gory nie uciekną, wiec nie ma sie co spieszyc, zagraica moze poczekac, u nas też jest pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayka Re: musze sie pochwalić IP: 217.153.180.* 01.07.05, 08:27 A mi ten link nie działa:( Odpowiedz Link Zgłoś
bemola Re: musze sie pochwalić 01.07.05, 10:12 Gość portalu: mayka napisał(a): > A mi ten link nie działa:( głupia republika :/ powinno przekierowac na nowy serwer: www.zdobywamszczyty.epoqs.com Odpowiedz Link Zgłoś