Gość: dd IP: 195.205.73.* 22.08.05, 09:42 Czy ktoś był w tych miejscach i może coś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acinpreis Re: Góry Sowie - Rzeczka - Sokolec 22.08.05, 21:51 Witam. Temat G.Sowich już był poruszany na forum,poszukaj. Co do Rzeczki jest to miejscowość typowo turystyczna. Działa tam wiele wyciągów ale to w zimie :) teraz nic sie tam nie dzieje, no i pogoda kiepska(mieszkam w Sierpnicy 3 km od Rzeczki) Ciekawostką jest góral który robi twdziwe owcze oscypki,dzisiaj kupowałem. W sokolcu znajduje się kilka agroturystyk i hotel wisła(nie polecam). Nie ma żadnych rozrywek typy bary itp. Napisz coś więcej,jakieś oczekiwanania co do tych miejsc a napewno pomogę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Góry Sowie - Rzeczka - Sokolec IP: 195.205.73.* 24.08.05, 09:34 Byłem niedawno na szkoleniu w tej okolicy. zawieziono nas do takiego "zajazdu", gdzie jest jeziorko z pstrągami, góralski dom z bali w środku z otwartymi ogniskami i mnóstwem staroci, na zewnątrz kilka zadaszonych stołów do odpoczynku, świetny klimat bardzo mi sie spodobało. Mieszkam nie tak znowu daleko i chciałbym tam pojechać ale nie znam nawet kierunku na jaki sie kierować, jak możesz podpowiedzieć to dzięki, no i inne ciekawe miejsca w tej okolicy, choć niekoniecznie do turystyki pieszej. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
acinpreis Re: Góry Sowie - Rzeczka - Sokolec 24.08.05, 17:41 Ten "zajazd" to łowisko pstrąga "złota woda" w Łomnicy koło Głuszycy. A co do ciekawych miejsc polecam Sierpnice. Świetna baza wypadowa w kotline Kłodzką, G.Sowie, wszystkie sztolnie w okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś