Dodaj do ulubionych

wróciłem z Zakopanego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:53
Właśnie wróciłem z Zakopanego.Oto mole spostrzeżenia:
Zakopane jest niesamowicie brudne,sterty papierów,butelek plastikowych,pełne wysypujące sie kosze na śmieci.
Jest bardzo drogo,o ile na dole można zjeść "danie dania za ok.10 zł to w schroniskach drożyzna(piwo 7 zł,mała cola 5 zł.,mała woda 3 zł).
Na chodnikach mozna złamać nogi lub wybić zęby.
Strasznie dużo turystów. Na Krupówkach wieczorem natrętni cyganie oferujące "tanie"lornetki,pijany "diabeł"," śmierć" zaczepiające o pieniądze i straszące dzieci.Na szlakach czysto i bezpiecznie.Pomimo że co rok jest coraz gorzej jadę tam za rok. Lubię góry, wspaniałe widoki, trud wspinania się na szczyt i tą góralską gwarę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: wróciłem z Zakopanego IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.05, 14:27
      No bo w góry chodzą turyści a stonka wczasowo-różna szwęda sie po Krupówkach
      • Gość: ada Re: wróciłem z Zakopanego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:24
        Jak się nie podoba to nie jeżdzij - proste. A nad morzem to niby czyściej
        taniej albo bezpieczniej? Buahaha Doczepili się Zakopanego i tak się będą tego
        trzymać? Wszędzie gdzie turyści są jest brudno czy to takie dziwne? To nie
        Zakopane jest brudne tylko turyści to fleje - to chyba nie jest skomplikowane?
        • Gość: Aga Re: wróciłem z Zakopanego IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 19:54
          Nie turyści, bo oni zabierają swoje śmieci ze sobą. Nie myl pojęć, to stonka
          wczasowa. I naturalnie nie dotyczy to tylko Zakopnego. Jal jest nad morzem, nie
          wiem. Nie jeżdżę
          • Gość: stonka Re: wróciłem z Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:12
            sama jesteś stonka
            • dupekzoledny Re: wróciłem z Zakopanego 02.09.05, 20:14
              wszyscy jesteśmy stonkami.
              • Gość: Krzycho Re: wróciłem z Zakopanego IP: *.broker.com.pl 04.09.05, 12:45
                Turysci nie turysci, ale co do tych koszy i smieci to prawda - moje
                spostrzezenie jest takie same - w Zakopanem powinno byc wiecej koszy - nawet
                jak chce wyrzucic do kosza to ciezko go znalezc albo jak juz byl to zapchany
                caly. Powinny byc umieszczane tez jakies nieduze kontenery. Pozdro. Pap
    • Gość: K-PAX Dawno nie byłam w górach..:) IP: 194.63.132.* 04.09.05, 15:22
      Najgorsze, że drogo. Po górach chodziłam 10 lat temu. Teraz pamalutku zbieram
      się żeby pokazać góry szkodnikowi co ma 8 lat...;) Nie jest łatwo się
      zdecydować. Waham się Gorce, ok Snieżki, może coś w Tarach..tak żeby nie
      przestraszyć, i nie wydać majątku.
      ...??
      • ada.antonik Re: Dawno nie byłam w górach..:) 04.09.05, 18:36
        Czy Ty sobie potrafisz wyobrazić jakby na Krupówkach śmierdziało jeżeli by tam
        postawili kontenery mądralo?
    • biberon Re: wróciłem z Zakopanego 04.09.05, 23:15
      Zakopane i polskie Tatry w czasie wakacji to syf. Polecam wszystkim Słowację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka