Gość: agnieszka IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.09.02, 09:25 Ponawiam moja probe do was, kochani. Niedlugo wyjezdzam i szukam tanich noclegow w gorach stolowych. Jak cos wiecie to odpiszcie, prosze. agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaduła Re: tam jest strasznie - Góry Stołowe IP: *.IOd.krakow.pl 25.09.02, 08:45 Kochanie jak nie wiesz to sa straszne góry stołowe, gdzie z turystów drą skóre żywcem skóre te wyprawiją i nastepnie kładą na stoły na których pozniej następnym turystom podaja jedzenie, stąd jest nazwa ! najpierw kup sobie mapę żebyś widziała gdzie jedziesz, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: tam jest strasznie - Góry Stołowe IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 25.09.02, 11:39 moze i jest. nigdy tam nie bylam. a tak na marginesie to nie tylko ty konczyles (las) podstawowke i posadles(las) te jakze tajemna wiedze o polozeniu gor stolowych wiec po co takie durne teksty wypisujesz? pomoglbys czlowiekowi w potrzebie raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: tam jest strasznie - Góry Stołowe IP: *.IOd.krakow.pl 25.09.02, 12:13 powiem że jestes wielki leń ! wystarczy napisać w przeglądarce hasło Góry Stołowe i samo się znajdzie chocby taki adres www.pngs.pulsar.net.pl/indexpol.htma dalej jest prosto, bibioteki też maja przewodniki ! a podstawówki nie skończyłem ! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Góry Stołowe IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 25.09.02, 12:33 no jestem len, jestem ale i glupek skonczony chyba tez bo jakos nie moge sobie poradzic z tym adresem od ciebie.no niewazne.z przegladarek juz korzystalam i wiem ze tam jest duzo info. z tymze mi zalezy na czyms sprawdzonym. kurcze, jak mi nie pomozesz, a jestes jedyna osoba ktora sie odezwala, to trudno. jakos tam sobie poradze. dzieki za ten adres. pozdrawiam :) ps.ja podstawowke skonczylam, i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: Góry Stołowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 00:48 Kurka znam te Gory niezle ale nie znam adresow. Jest fajny strasznie tani osrodek w Ostrej Górze ,ktory prowadzi jakis sierzant i czterech szeregowcow- pelna dzicz-100 metrow do turystycznego przejscia granicznego( to juz Zlewisko Morza Polnocnego)Tam to wlasciwie blizej do czeskiej wioski(co ma ogromne plusy) niz do polskich wiosek .To jest jakies 5 kilosow w dol od KARLOWA- glownej miejscowosci tych Gor -po polskiej stronie.Powiem szczerze-sproboj pojechac tam w ciemno i popytaj miejscowych w Karlowie- tylko nie w tych wypasionych Hotelach i na pewno cos znajdziesz-za 20 to spokojnie!Tam u tych zolnierzy to nawet za dyche!Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Góry Stołowe IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 26.09.02, 11:16 bardzo dziekuje, sprobuje... sie nie zgubic pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: Góry Stołowe wóciłaś ? - opisz IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 17.10.02, 08:20 Odpowiedz Link Zgłoś