Gość: Magda IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.06, 13:59 witam cieplutko :-) wybieram sie w tym roku na Orlą Perc i chetnie zapoznam sie z uwagami osób ktore mialy okazje isc juz tym szlakiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Orla Perć IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.06, 15:00 hmm no genralnie to po Tatrach.... byłam na Rysach, Przełęczy pod Chłopkiem, świnicy i długo by można jeszcze wymieniac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagary Re: Orla Perć IP: *.crowley.pl 11.06.06, 16:31 No to se poradzisz, wg mnie najlepiej wyjechać pierwszą kolejką (korki potem)i naprzód -a później zależy od kondycji i pogody .Na Kozim oglądniesz se niebo i siebie i możesz zejść ,jak coś nie tak, do Piątki. Poczekaj trochę jak zejdzie śnieg i jak sie szykujesz na całość, to weź se czekoladę (albo jakąś nowoczesną energię) i pij sporo. Jak tak teraz patrzę to za 1 razem najgorzej było chyba w okol. od Koziej Przeł. po Kozi W. ale może to takie sub. odczucia -była mgła ,byłem sam, byłem młody -szlak mi się gdzieś gubił -bałem się nie mało. Kilka razy dochodziłem z Kuźnic na Granaty i Kozią - teraz nie dałbym rady- jestem stary - najbardziej bolały właśnie te dojścia -co innego z Murowańca lub Piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Orla Perć IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.06, 23:51 dzieki bardzo tez mam nadzieje ze sobie poradze i ze pogoda sie nie załamie no i ze kondycyjnie wytrzymam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Orla Perć 12.06.06, 09:04 jak masz za sobą podchłopka to po co pytasz. idz i już. ale to raczej trzeba rozłożyć .całość trudno za jednym zamachem przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Orla Perć IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.06, 00:31 Wspaniałe informacje są na stronie www.ceper.com.pl Zajrzyj tam a dowiesz się wielu rzeczy. Polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Orla Perć IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.06, 18:27 dzięki bardzo - świetna stronka Odpowiedz Link Zgłoś