IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:28
Jeśli ktoś szuka trochę bardziej komfortowego zakwaterowania (wyższe ceny) w
Szklarskiej, to polecam Willa Anna. Spędziłam tam ostatnio z rodziną kilka
dni. Miejsc idealne dla kogoś kto szuka spokoju, obiekt otoczony jest
drzewami i szumiącymi potokami, duzy ogród - dla mnie bardzo ważny był ten
element ze wzgledu na dzieci. Właściciele bardzo sympatyczni i komunikatywni.
Polecam.
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Szklarska 23.06.06, 00:05
      Ja jadę do Hotelu Bornit.Widziałaś może?
      • Gość: Szarotka Re: Szklarska IP: *.mofnet.gov.pl 23.06.06, 09:14
        Trudno nie zauważyć tego szpecącego krajobraz wieżowca
        • weronka77 Re: Szklarska 23.06.06, 10:04
          Szpeci-nie szpeci.Chodzi mi o jak najlepsze warunki wypoczynku dla
          18miesięcznej córeczki.Oferta wydaje się zachęcająca-jadę w sierpniu na dwa
          tygodnie to ocenię;-)
          • Gość: betakx Re: Szklarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:48
            widziałam Bornit, ale z daleka.jeśli chodzi o urlop to unikam hoteli, wole pobyt
            w fajnych małych kwaterach prywanych, gdzie nia ma tłoku, a dookola cisza i
            spokój.
          • Gość: malgosia Re: Szklarska IP: *.aster.pl 23.06.06, 11:16
            no, to w hotelu dziecko z pewnością sobie poużywa ... nic dodać. jedyny plus
            pobytu w Bornicie taki, że jak się jest w środku, to nie trzeba na niego
            patrzeć. Szarotka, jak zwykle, ma rację. M
            • weronka77 Re: Szklarska 24.06.06, 00:02
              W hotelu dziecko będzie tylko spało;-)Mamy dom w Bolesławcu więc tam
              sobie "poużywa".Wolę hotele niż pseudo-komfort prywatnych kwater.Poza tym
              decyzja o wyborze noclegu została podjęta wedle jednego,głównego i stałego
              kryterium.Wszędzie gdzie się zatrzymujemy musi być basen.I to najlepiej
              pełnowymiarowy-mąż pływa codziennie,stąd takie życzenie.W kwaterach prywatnych
              można najwyżej pobrodzić w brodziku;-))
              • Gość: Szarotka Re: Szklarska IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.06, 08:06
                Cóż, żujemy w trochę innych światach...
                • weronka77 Re: Szklarska 26.06.06, 09:54
                  Mnie nie przeszkadzają "inne światy" innych ludzi pod warunkiem że nie ingerują
                  w mój.Tyle.
              • Gość: malgosia Re: Szklarska IP: *.aster.pl 26.06.06, 11:00
                a więc miejsce pobytu zostało przez Was wybrane ze względu na zdrowe,
                egoistyczne przywiązanie małżonka do codziennych treningów pływackich, a nie
                nie względu na zapewnienie dziecku jak najbardziej komfortowych warunków. ja
                rozumiem - rodzicom też się coś od życia należy, nie może cała
                rzeczywistość "kręcić" się wokół dziecka. ale przynajmniej nie plącz się w
                zeznaniach i nie obrażaj Szarotki, bo jak widać - nie ma po temu najmniejszego
                powodu. M
                • weronka77 Re: Szklarska 27.06.06, 00:16
                  Otóż dziecko też pływa;-)Uważam że hotelowe warunki są o niebo lepsze niż
                  kwatery prywatne.Nie plączę się w zeznaniach Gosiu,więc nie imputuj;-))))
                  Podobnie,nie obrażam kwiatków-jedynie piszę to co myślę.A to co inni sądzą na
                  ten temat-ich sprawa;-)
                • weronka77 Re: Szklarska 27.06.06, 00:17
                  Poza tym-taki mam kaprys-4 gwiazdkowy hotel;-)Może nastepnym razem będzie
                  namiot;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka