Gość: Bozka IP: *.interecho.com / *.interecho.com 19.08.06, 23:37 Czy znacie jakieś niezbyt drogie pensjonaty w centrum Zakopanego ze śniadaniami i obiadokolacjami? Chodzi o pokoj 2-osobowy.Dziękuję,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Pensjonat w Zakopanem 20.08.06, 00:04 Ci ludzie litości nie mają... Śmietnik z forum robią :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do salmy 75 Re: Pensjonat w Zakopanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 04:08 to ty nie masz litości do ludzi,po to służy forum,żeby pytać,a ty nie musisz odpowiadać.Jesteś bardzo nieuprzejma,dziękuję i współczuję tym osobom które z tobą przebywają.Hamuj swoje emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gością Re: Pensjonat w Zakopanem IP: 83.168.96.* 20.08.06, 07:57 to ty nie masz litości bo to jest wałkowane non stop wystarczy ruszyc dupe i przejrzec forum Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 do Bozki.... 20.08.06, 10:34 ...sięgnij dziewczyno po rozum do głowy...Tak będzie lepiej dla forum i dla Twoich bliskich pewnie też.... Skorzystaj z wyszukiwarki, to nie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozka sic! IP: *.hamilton.net.pl 20.08.06, 10:46 Jestem tu pierwszy raz, ale takiego poziomu się nie spodziewałam. Bardzo przepraszam, że śmiałam zadać pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:04 Już po samych słowach widać jaki poziom reprezentujecie,grajdoł i jescze raz grajdoł.Bozka ty ich przepraszasz ,to one powinny cię przeprosić ,jakby miały trochę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: sic! 20.08.06, 19:40 gościu siądz pod mym liściem... wyżej jest taki czerwony napis OFERTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:55 billy może ktoś nie chce szukać w ofertach,tylko szuka sprawdzonej oferty i dlatego pyta.Z ofertami na necie różnie to bywa. Odpowiedz Link Zgłoś