Dodaj do ulubionych

Murzasichle- kwatera

IP: 80.50.228.* 11.09.06, 12:55
Witam serdecznie
Planuję wyjazd na narty . Podoba mi się miejscowość Murzasichle. Czy ktoś
mógłby mi polecić sprawdzoną kwaterę niedaleko wyciągu i z klimatem
regionalnym?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: awa Re: Murzasichle- kwatera IP: *.chello.pl 12.09.06, 08:56
      od jakiegoś czasu jeżdże do Gąsieniców, ul Sądelska 11a, domek bardzo ładny,
      drewniany cały, czyściutki, nowy, ale przede wszystkim fajne jest to że
      prowadzą oni izbe regionalną, z prawdziwego zdarzenia ;) urządzona na styl
      góralski, (na ławkach skóry leżą, są wywieszone stroje góralckie, dzwonki różne
      ciupagi , normalnie wszystko co góralami związane) w tej izbia odbywają się
      prelekcje na które gość mieszkający u gąsieniców ma darmowy wstęp, pozatym w
      tej izbie pani Gąsienicowa podaje posiłki, aż miło jak się tam je , w tym
      klimacie i w dodatku przy kominku, zresztą jedzenie pycha, na prawde, polecam
      ich, napewno ich strone znajdziesz: U gąsienicy
      pozdrawiam
      • Gość: bazylka5 Re: Murzasichle- kwatera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:03
        Czytałam o nich, nie znałam tylko relacji osób tam będących. A wieczorami moża
        w tej izbie posiedzieć?
        • Gość: awa Re: Murzasichle- kwatera IP: *.chello.pl 13.09.06, 17:43
          wydaje mi sie że można, Ci właściciele są naprawde bardzo mili , można się o
          wszystko pytać, radzić,prosić, jak ostatnio byłam i po małym wypadku musiałam
          pojechać na pogotowie, zapytałam panią Gąsienicową o wskazanie najbliżeszgo
          pogotowia, to mało że dostałam od nich mape z narysowaną drogą jak dojechać to
          jeszcze pani zadzwoniła czy mnie tam przyjmą ;) , A wracając do tematu to oni
          dużo czasu spędzaja w izbie tzn w kuchni która jest w tym samym budynku więc na
          pewno wtedy można sobie posiedzieć i jeszcze przy palącym się kominku bo na
          wieczór często palą. Jeśli podasz maila wyśle Ci zdjęcia izby i domku. (a na
          marginesie ale im tu dobrą reklame robie ;) ale są warci)
          • bazylka5 Re: Murzasichle- kwatera 13.09.06, 19:47
            bardzo chętnie obejrzę zdjęcia: bazylka5@gazeta.pl
    • Gość: awa Re: Murzasichle- kwatera IP: *.chello.pl 14.09.06, 12:54
      wysłałam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka