IP: *.stacje.agora.pl 27.03.03, 10:42
Czy ktos wie w jakich schroniskach najlepiej nocowac, zeby pochodzic po
Gorcach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Gorce IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 18:12
      Jejku. Jest ich mało. Schr. Maciejowa koło Rabki, Stare Wierchy nieopodal,
      Turbacz, :HAwiarska Koliba nad Ochotnicą, pole namiotowe na LUbaniu, bacówka u
      Metysa i wiele bacówek porozsiewanych po całych Gorcach. Kup sobie przewodnik
      po Gorcach to zobaczysz jest tego sporo
      • Gość: Janusz Re: Gorce IP: 217.153.90.* 01.04.03, 13:12
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Jejku. Jest ich mało(...)Kup sobie przewodnik
        > po Gorcach to zobaczysz jest tego sporo

to ile w końcu ???
        • Gość: Essel Re: Gorce IP: *.stacje.agora.pl 03.04.03, 15:24
          dzieki za rade. Przewodnik juz mam. A jakie schroniska polecasz? Pod katem
          wypadow na szlaki, obslugi, atmosfery itp..
          • Gość: ryb-ka Re: Gorce IP: 217.97.139.* 09.04.03, 13:01
            Ja byŁAm we wszystkich wymienionych miejscach. Polecam Maciejową - super
            klimaty i piękne schronisko, przez Stare Wierchy tylko przechodziŁam ( mają
            piękną pieczątkę :)). I jeszcze proponuję nocleg u Metysa szczególnie jeśli
            lubisz prawdziwie traperskie klimaty:)
            Pozdrawiam
            • sunday Metys? 21.04.03, 01:10
              > I jeszcze proponuję nocleg u Metysa szczególnie jeśli
              > lubisz prawdziwie traperskie klimaty:)

Metys jeszcze tam siedzi? Zdawalo mi sie, ze pare lat temu go wywialo... Milo
              by bylo, gdyby wrocil.

pozdrowienia, Luki
              • ry-bka Re: Metys? 22.04.03, 09:16
                Niestety obawiam się ,że Metys nie wróci bo niestety od kilku lat nie żyje...
                JAk byŁam ostatnio chatką zajmowali się dwaj sympatyczni faceci, przyjaciele
                Metysa. Ale myślę, że chatka zawsze będzie "u Metysa"
                Kasia
                • Gość: Luki (sunday) Re: Metys? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 01:28
                  ry-bka napisała:

> Niestety obawiam się ,że Metys nie wróci bo niestety od kilku
                  > lat nie żyje... JAk byŁam ostatnio chatką zajmowali się dwaj
                  > sympatyczni faceci, przyjaciele Metysa. Ale myślę, że chatka
                  > zawsze będzie "u Metysa"
                  > Kasia

Ano, szkoda czlowieka... Ale, szczerze mowiac, nic dziwnego. Przy tym trybie
                  zycia i upodobaniach konsumpcyjnych... Tak, byl oryginalem. A czy w chatce caly
                  czas jest tak samo i wciaz pachnie... tym samym?

Luki
    • Gość: Essel Re: Gorce IP: *.stacje.agora.pl 16.04.03, 15:22
      Dzieki wielkie. Wlasnie wrocilam z Gorcow. Spalam m.in. na Maciejowej,
      rzeczywiscie to super schronisko! Stare Wierchy tez odiwedzilam, ale juz nie
      bylo tak milo jak na Maciejowej. Do Turbacza niestety nie dotarlam, zasypalo
      nas sniegiem okrutnie i szlaki byly kompletnie die do przejscia. Ale mysle, ze
      wroce tam jeszcze nie raz!
      • Gość: JacekP Re: Gorce IP: 142.46.196.* 23.04.03, 21:56
        Jesli ktos chce spedzic pare dni w jednym miejscu i wypadac na szlaki nie
        znakowane, to na Gorce zachodnie polecam Stare Wierchy, na okolice Gorca i
        Lubania to tylko w Kolibie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka