Gość: Essel IP: *.stacje.agora.pl 27.03.03, 10:42 Czy ktos wie w jakich schroniskach najlepiej nocowac, zeby pochodzic po Gorcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Gorce IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 18:12 Jejku. Jest ich mało. Schr. Maciejowa koło Rabki, Stare Wierchy nieopodal, Turbacz, :HAwiarska Koliba nad Ochotnicą, pole namiotowe na LUbaniu, bacówka u Metysa i wiele bacówek porozsiewanych po całych Gorcach. Kup sobie przewodnik po Gorcach to zobaczysz jest tego sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Gorce IP: 217.153.90.* 01.04.03, 13:12 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Jejku. Jest ich mało(...)Kup sobie przewodnik > po Gorcach to zobaczysz jest tego sporo to ile w końcu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essel Re: Gorce IP: *.stacje.agora.pl 03.04.03, 15:24 dzieki za rade. Przewodnik juz mam. A jakie schroniska polecasz? Pod katem wypadow na szlaki, obslugi, atmosfery itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb-ka Re: Gorce IP: 217.97.139.* 09.04.03, 13:01 Ja byŁAm we wszystkich wymienionych miejscach. Polecam Maciejową - super klimaty i piękne schronisko, przez Stare Wierchy tylko przechodziŁam ( mają piękną pieczątkę :)). I jeszcze proponuję nocleg u Metysa szczególnie jeśli lubisz prawdziwie traperskie klimaty:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Metys? 21.04.03, 01:10 > I jeszcze proponuję nocleg u Metysa szczególnie jeśli > lubisz prawdziwie traperskie klimaty:) Metys jeszcze tam siedzi? Zdawalo mi sie, ze pare lat temu go wywialo... Milo by bylo, gdyby wrocil. pozdrowienia, Luki Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: Metys? 22.04.03, 09:16 Niestety obawiam się ,że Metys nie wróci bo niestety od kilku lat nie żyje... JAk byŁam ostatnio chatką zajmowali się dwaj sympatyczni faceci, przyjaciele Metysa. Ale myślę, że chatka zawsze będzie "u Metysa" Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki (sunday) Re: Metys? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 01:28 ry-bka napisała: > Niestety obawiam się ,że Metys nie wróci bo niestety od kilku > lat nie żyje... JAk byŁam ostatnio chatką zajmowali się dwaj > sympatyczni faceci, przyjaciele Metysa. Ale myślę, że chatka > zawsze będzie "u Metysa" > Kasia Ano, szkoda czlowieka... Ale, szczerze mowiac, nic dziwnego. Przy tym trybie zycia i upodobaniach konsumpcyjnych... Tak, byl oryginalem. A czy w chatce caly czas jest tak samo i wciaz pachnie... tym samym? Luki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essel Re: Gorce IP: *.stacje.agora.pl 16.04.03, 15:22 Dzieki wielkie. Wlasnie wrocilam z Gorcow. Spalam m.in. na Maciejowej, rzeczywiscie to super schronisko! Stare Wierchy tez odiwedzilam, ale juz nie bylo tak milo jak na Maciejowej. Do Turbacza niestety nie dotarlam, zasypalo nas sniegiem okrutnie i szlaki byly kompletnie die do przejscia. Ale mysle, ze wroce tam jeszcze nie raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekP Re: Gorce IP: 142.46.196.* 23.04.03, 21:56 Jesli ktos chce spedzic pare dni w jednym miejscu i wypadac na szlaki nie znakowane, to na Gorce zachodnie polecam Stare Wierchy, na okolice Gorca i Lubania to tylko w Kolibie. Odpowiedz Link Zgłoś