Dodaj do ulubionych

kolejka na Kasprowy

19.07.07, 23:08
Czy ktoś wie na jak długo jest planowany remont kolejki na Kasprowy?
Obserwuj wątek
    • kfadam Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 08:47
      Ja wiem.
      • aguskac Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 18:09
        Baardzo mnie to cieszy:) W takim razie gdybyś był tak łaskaw i podzielił się
        sie ze mna tą informacją to byłabym bardzo wdzięczna:)
        • billy.the.kid Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 20:15
          kfadamku-ja wiem lepiej.
          • aguskac Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 22:32
            proszę panów ....tak tak ...panowie!! do Was mówię !!.... proszę nie draznić
            rekina:) :) :)
            • billy.the.kid Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 22:33
              na narty bedzie jak znalazł.
          • aguskac Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 22:33
            hmmm ... w górach to raczej niedzwiedzia:)
          • e.annette Re: kolejka na Kasprowy 20.07.07, 22:35
            Oj, panowie!
            Obaj przeceniacie swoją wiedzę! Najlepiej wiedzą modernizujący kolejkę! ;P

Na stronie PKL widnieje informacja:
            Kolej aktualnie jest: NIECZYNNA modernizacja do 15.12.2007.
            • kfadam Re: kolejka na Kasprowy 21.07.07, 12:08
              Nikt nie pytał do kiedy tylko kto wie.
              Ja wiem bo sobie zajrzałem na stronę PKL, a uprzedając zarzutże ja znam strone a
              pytająca nie to odpowiadam w google wpisałem Kolejka Kasprowy i po bólu, zajmuje
              to mniej czasu niż wpisanie pytania na forum nie mówiąc już o czekaniu na odpowiedź.
              Pozdrawiam KA
              PS. bill guzik prawda ja wiem lepper
              • aguskac Re: kolejka na Kasprowy 21.07.07, 20:48
                Może i nikt nie pytał wprost do kiedy, ale potem się zreflektował i dodał :
                • Re: kolejka na Kasprowy
                aguskac 20.07.07, 18:09 + odpowiedz
                Baardzo mnie to cieszy:) W takim razie gdybyś był tak łaskaw i podzielił się
                sie ze mna tą informacją to byłabym bardzo wdzięczna:)

Nie byłes łaskaw, nie podzieliłeś się, więc wdzięczyć się nie będę :) :) :)

Fakt , gapa jestem, nie wpadłam na najprostsze rozwiązanie... chwilę wcześniej
                szukałam kolejek na Slowacji i znalazłam bez kłopotu, a tu zareagowałam zgodnie
                z zasadą: "kto pyta nie błądzi" może okręzną drogą ale też z pozytywnym
                skutkiem , bo jednak ktos zyczliwy się znalazł. Dzięki e.anette.
                • e.annette Re: kolejka na Kasprowy 21.07.07, 21:38
                  Proszę ;-D

Kfadamku! Ja wykonałam dokładnie takie same czynności jak Ty, lecz dodałam
                  jeszcze dwa bardzo proste ruchy typu "Kopiuj" i "Wklej".
                  Wychodzę z założenia, że jeśli znam odpowiedź na pytanie to jej udzielam, bo
                  być może ja "za chwilkę" będę potrzebowała małej pomocy...Nawet jeśli dla kogoś
                  pytanie wydaje się banalne czy głupie, to nie od razu oznacza, że pytający
                  cierpi na "tępotę umysłową".

Pozdrawiam!
                  • billy.the.kid Re: kolejka na Kasprowy 22.07.07, 08:17
                    toż chiba napisałem ze nna narty będzie jak znalazł!!!
                    • kfadam Re: kolejka na Kasprowy 22.07.07, 10:44
                      Ja też od razu odpowiedziałem na pytanie, a że zbyt ściśle, no cóż wykazałem sie
                      tępotą że nie domyśliłem się że chodzi nie o to o co sie pytają a zupełnie o co
                      innego.A kopiować nie musiałem bo tyle już o PKL na Kasprowy było i w necie i w
                      TV o prasie nie wspominając że data 15.XII zapadła mi w pamięć.
                      KA
                      • aguskac Re: kolejka na Kasprowy 22.07.07, 23:25
                        Ja myslałam ze to jakis krótki przeglad stanu technicznego, stąd info o nartach
                        odebrałam jako dowcip. Jakoś nie natrafiłam wcześniej na taka informację, może
                        dlatego że żyję sobie swoim sielskim wiejskim zyciem ...tv , prasa... jakoś
                        mnie nie pociąga.
                        A co do ścisłej odpowiedzi na pytanie, to bardzo mnie rozbawiła i od razu
                        przypomnialo mi się jak szlismy raz z tatą parkiem, w pewnym momencie podszedł
                        do nas chłopiec może 8-10 letni i pyta taty: ma pan zegarek? A on na to : "mam,
                        ale nie sprzedam" :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka