andip 14.05.08, 17:43 Witam Czy Ktoś może polecić jakieś dobre miejsce na pobyt w Słowackim Raju lub okolicach (noclegi, jedzenie) ? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aameet Re: Słowacki Raj 15.05.08, 23:02 Witam, W zeszłym roku byłem w słowackim raju bo skusiły mnie te parki linowe, widoki są co prawda przepiękne, ale nawet teraz już w Polsce jest Park Linowy (menforum.pl/styl-zycia/podroze/parki-linowe.html) Nie odpowiem na Twoje pytanie bo sam jechałem bez niczego wzceśniej załatwionego, ale bez żadnych problemów mozna znależć tani nocleg Odpowiedz Link Zgłoś
kriss-k2 Re: Słowacki Raj 16.05.08, 00:17 Wioska pod Słowackim Rajem HRABUSICE - wszędzie blisko do raju wszystko dostaniesz w kilku sklepach i noclegi prawie w kazdym domu - ni koniecznie musi być napis Privat bo niektórzy tez przyjmują a nie ma napisane nic. Cena za noc z marca 2008 roku 220 KSk ale to był martwy sezon warunki ful wypas czysto balkon tv z 4 kanalami słowackimi na ktorym tylko nas interesowała prognoza pogody na jutro, lodówka i lazienka na korytarzu - kuchnia własciciela do dyspozycji. Nie polecam u cyganów bo sie zdzierają i okradaja gdy jestes poza domem oni buszują w twoim pokoju. Może nie wszyscy ale lepiej u białego Odpowiedz Link Zgłoś
andip Re: Słowacki Raj 16.05.08, 21:15 Ale "Rancza u Trapera" - też w Hrabusicach nie prowadzą chyba cyganie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss-k2 Re: Słowacki Raj 17.05.08, 23:58 andip napisał: > Ale "Rancza u Trapera" - też w Hrabusicach nie prowadzą chyba > cyganie ? Nie kojaże tego rancza to jakiś pension czy knajpa ? Odpowiedz Link Zgłoś
andip Re: Słowacki Raj 18.05.08, 08:39 Zobacz na www.slowackie.pl, wybierając Spisz i Słowacki Raj, są tam zdjęcia. To jest taki duży dom z bali, parterowy. Na zdjęciach ładnie wygląda. Chcą zaliczkę 20 %. Odpowiedz Link Zgłoś