iwonpiotr 01.07.09, 15:35 Witam Czy w związku z zamknięciem drogi na Morskie Oko wejście na Rysy od strony polskiej nie jest możliwe? Czy w ogóle to będzie możliwe w ten najbliższy weekend? Może ktoś wie, jakie warunki panują? i Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatromaniak13 Re: Na Rysy 01.07.09, 16:06 Poczytaj www.tpn.pl Masz tam na bieżąco każdego dnia sytuację w Tatrach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackb-erry Re: Na Rysy 01.07.09, 18:52 W sobotę i niedzielę droga do morskiego oka jest otwarta, w tygodniu jest dojście bodajże drogą gospodarczą (ja byłam w ostatnią sobotę), do kiedy trwa remont tego nie powiem, najlepiej jest sprawdzić na stronach tpn jak polecał przedmówca :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
explorerr Re: Na Rysy 02.07.09, 11:44 Iwonpiotr, a skąd jedziesz jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonpiotr Re: Na Rysy 02.07.09, 13:47 dzis z poznania, a w piatek rano ze skarżyska Odpowiedz Link Zgłoś
ania331 Re: Na Rysy 02.07.09, 21:56 witam, jak wrócisz to opowiedz jak było...wybieram się we wrześniu na Rysy-- --nie mogę się doczekac:):) Odpowiedz Link Zgłoś