beateczka.laseczka 15.10.10, 12:25 słyszałam jeszcze dobre opinie o homeopacie Rybus z Trójmiasta. Cos wiecie o nim??to jest pediatra??I którego byscie z tych dwoch wybrali?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 12:37 podaj swoj numer telefonu na moja skrzynke, to ci oddzwonie. Nie napisze tutaj tobie nic wiecej, bo musisz mnie przekonac ,ze rzeczywiscie szukasz pomocy, a nie jestes kolejnym naganiaczem pracujacym dla zalozycieli tego forum. Zadzwonie do ciebie na wlasny koszt. Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 13:23 dlaczego nie ma jeszcze twojego e-maila? Ktos ci oferuje pomoc, a ty nie masz czasu odpowiedziec e-mailem? Nie chce cie podejrzewac bezpodstawnie, o to o czym napisalem w pierwszym poscie do ciebie, wiec jeszcze poczekam na twoj e-mail. Odpowiedz Link
beateczka.laseczka Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 14:17 czy na tym forum to sa wszyscy tacy jak Ty przeciwni homeopatii??Już mnie to denerwuje, bo faktyznie chce sie czegos dowiedzie, a cały cas Ty odpowiadasz mi na wszystkie pytania. Ze niby co ta homeopatia nie ma sensu, tak??Lepiej może truc dziecko antybiotykami, tak??Bo tak przewaznie sie konczy jak idzie sie do normalnego lekarza. A mi nie o to chodzi, chce uchronic dziecko o tych swinstw, praktycznie cały czas jak ide z dzieckiem do lekarza, to lekarz zapisuje córce antybiotyk, juz mam tego dosyc. a dlaczego wiele ludzi opowiada, że im homeopatia pomogla, że dzieci im chorowały non stop, co rusz brały antybiotyk, a jak zaczely sie leczyc homeopatycznie, to problem zniknal??Zatem naprawde nie zasmiecajcie tych postów takimi opiniami, bo to naprawde nie to ma sensu. u mnie to tylko kwestia teraz zeby znalezc dobrego homeopaty, bo jak wiadomo nie kazdy jest dobry. i chce zeby to był pediatra-hemeopata-klasyczny. Dlatego po co chciałbys do mnie dzwonic, przekonywać, ze nie mam isc do homeopaty, tylko leczyc dziecko antybiotykami, tak??Takich porad nie potrzebuję!!! Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 16:27 ale po co to wszystko piszesz? Mialas podac mi swoj numer telefonu na skrzynke, a ty wypisyjesz jakies teksty z pretensjami? Denerwuje cie, ze ci podslem informacje gdzie mozesz sie zapoznac z opinia o danym lekarzu i w ten spsosob uniknac oszusta i szarlatana? To cie denerwuje? Aby uchronic dziecko od swinstw, trzeba znalezc lekarza ktory jest dobrym lekarzem. Lekarz ktory nie rejsestruje sie w Centralnym Rejestrze Lekarzy, a posluguje sie nadal bezpodstawnie tytulem lekarza czyli wykonuje ten zawod, twierdzac, ze leczy homeopatycznie jest ewidentnym oszustem. Chcesz sie leczyc u oszusta? No nie wierze, ze jestes az tak glupia, aby oszustowi powierzac zdrowie swojego dziecka. Jesli nie chcesz byc oszukana, to idz z dzieckiem tylko do homeoaty, ktory ukonczyl kilkutygodniowe kursy. Oni nie stosuja antybiotybiotykow, bo im po prostu nie wolno, ale przynajmiej wiadomo, ze nie oszukuja ze sa lekarzami ktorzy stosujac leki konwencjonalne, twierdza, ze lecza woda homeopatyczna. Moze znajdziesz miedzy zwyklymi homeopatami i jakiegos cvzlowieka, ktory metodami okultystycznymi, bez lekow konwencjonalnych cudownie wyleczy ci dziecko, a ty nawet nie bedziesz musiala przeczytac ostrzezen przed oszustami zamieszczanych przez osoby ktore chca ci bezinteresownie pomoc ? No i mniej zaplacisz anizeli szarlatanowi podajacemu sie za lekarza i homeopate. Odpowiedz Link
beateczka.laseczka Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 19:05 akurat nie masz racji, bo pani Zaremba-Jankowska jest w centralnym rejestrze lekarzy, tak samo jak Jacek Płonka i Waldema Rybus. Nie wiem jak sprawdzasz, bo ja ich znalazłam - i nie sa wykresleni.Zatem nie możesz ich nazywać szarlatanami!!!Zatem radziłabym Tobie, żebys spraedził to jeszze raz, a potem wydawalies opinie. nie wiem , jak mozna os takiego mówi o kims, wcale nic o nim nie wiedzac, a ani go nie znajac. Robisz to chyba w stosunku do każdego kto zwie sie homeopatą!! Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 19:44 to nie prawda. W CRL tych osob nie ma. Izabela Zaremba-Jankowska miala pozwolenie na wykonywanie zawodu tylko do grudnia 2002 r. Pisalem o tym tutaj, ale ty nie czytasz po prostu pisanych do ciebie tekstow. Ty w ogole chyba nic nie czytasz, skoro nadal probujesz dyskutowac z faktami. forum.gazeta.pl/forum/w,19760,117512543,117529410,Re_dr_Zaremba_Jankowska_z_Gdanska_polecacie_.html Dzwonilem tez do Izby Lekarskiej i sprawdzilem czy przedluzyli swoje prawo do wykonywania zawodu lekarza. Odpowiedz Link
beateczka.laseczka Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 21:34 niestety takie Twoje przekonywania sa bez sensu, sam wiesz, że to jest nieprawda. Przecież każdy może sobie wejsc do centralnego rejestru lekarzy i sprawdzić jak jest faktycznie. I dr Zaremba Jankowska ma nadal uprawnienia, tak samo jak dr Płonka- skąd w ogole wziałem ta datę XII 2002 r??Ale masz bujną wyobraznie Odpowiedz Link
wiktor.online Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 21:41 beateczka.laseczka napisała: > niestety takie Twoje przekonywania sa bez sensu, sam wiesz, że to jest nieprawda. beateczka.laseczka, ten jef_f to jest troll, on klamie i oszukuje trolli zawsze klamia i oszukuja, nie raddze z nim rozmawiac, bo to bez sensu bo on dalej bedzie czepiac sie, klamac, przekrecac, manipulowac itd Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 15.10.10, 21:42 a otworzylas chociaz link ktory podalem w poprzednim poscie? w tym moim poscie jest podany na samym dole skrot w kolorze niebieskim: to.ly/7yO8 Otworz go, przeczytaj i przejrzyj liste> Tam znajdziesz nazwisko Izabeli Zaremba -Jankowskiej. Kazdy moze wejsc, ale jak widac nie kazdy to robi:)) Powtarzam juz ostatni raz: oni stracili uprawnienia. Odpowiedz Link
beateczka.laseczka Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 01:44 Ty trollu odczep sie ode mnie. Sprawdziłam tam jest lisat osob ktrym przedłuzono do końca 2002 r, ale na pewno dalej ma przedłużone bo aktualnie jest w rejestrze centralnym lekarzy. Sprawdz sobie, innym wmawiasz to, ze nie cha sprawdzic czegos, a sam pewnie sprawdziłes i wiesz, że ona jest w tym rejestrze, ale liczysz na kogos naiwnosc, ze nie sprawdzi tylko tobie uwierzy na slowo,ale niestety nie kazdy jest taki naiwny. Juz nie chce z Toba wiecej dyskutowac, odczep sie w koncu, powinienes utworzyc forum antyhomeopatia i tam sie udzielac!!! Odpowiedz Link
audwork Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 03:05 Podczytuje to forum chociaz postanowilam juz tutaj sie nie odzywac, ale po tym agresywnym tekscie wlos mi sie zjezyl na glowie. Takiego chamstwa i niewdziecznosci to ja juz dawno nie widzialam. Normalnie szok. Jak mozna tak skandalicznie sie zachowywac tylko dlatego, ze ktos chce Pania ostrzec przed szarlatanami. Po jakiego licha zadaje Pani pytania, a pozniej ma pretensje kiedy otrzymuje odpowiedzi? Kto sie tutaj Pani czepia i w ktorym miejsu? Pani sie dobrze czuje? Jak Pani nie wstyd tak niekulturalnie sie zachowywac? Pani nie zasluguje na zadna, kompletnie zadna pomoc, bo Pani jest po prostu wyjatkowo niewdzieczna. Prosze Pani , ja nie wiem co Pani sprawdzala, ale ja tez sprawdzilam i tez nie znalazlam rejstracji tej kobiety w rejstrze. Panie Jeff, korzystajac z okazji chcialam Panu bardzo sedecznie podziekowac za informacje o pewnej ksiazce na temat homeopatii z ktorej wiele sie dowiedzialam o okultyzmie zwiazanym z homeopatycznymi produktami. Jeszcze raz wielkie dzieki Panie Jeff, ale nie mialam okazji wczesniej Panu podziekowac za informacje o tej ksiazce. Ciesze sie, ze Pana moglam spotkac na mojej drodze. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
wiktor.online Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 08:32 :))) smiechu warte jak troll www_racjonalista_pl nadaje te swoje teksty z kilku nickow i rozmawia nimi sam ze soba to juz wyglada na schizophrenie Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 08:52 Mnie najbardziej ciekawi,gdzie on się uczył homeopatii w jakiej szkole? Wstydził się podać jej adresu i nazwiska mistrza homeopatii u którego terminował? A tyle ma do powiedzenia na jej temat,że słucham go z rozdziabioną ze zdziwienia gębą,szeroko otwartymi oczami i uszami. Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 11:06 ...troll jef_f zamilkł! Szuka pewnie nowego sponsora i papierów na potwierdzenie wyimaginowanej szkoły homeopatycznej. Odpowiedz Link
wiktor.online Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 13:26 zbyszekdziopa napisał: > ...troll jef_f zamilkł! nadaje spam z homeofil i smaragdn_nie_do_zakneblowania Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 14:48 Przypominam Ci wiktorze.onlin, co jest obowiazkiem lekarza, ktory nie jest szarlatanem, tekst wkleil dzisiaj na tym forum homeofil. *Obowiązkiem lekarzy jest rzetelne informowanie pacjentów domagających się stosowania produktów homeopatycznych o braku ich skuteczności leczniczej. Lekarze, lekarze dentyści, instytucje i organizacje medyczne nie powinny organizować szkoleń i innych działań promocyjnych w zakresie homeopatii i metod wywodzących się z homeopatii. * Lekarz ktory tego nie robi i oklamuje swojego pacjenta jest szarlatanem. Odpowiedz Link
wiktor.online Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 16:36 jef_f napisał: > Przypominam Ci wiktorze.onlin, co jest obowiazkiem lekarza, ktory nie jest szar > latanem, tekst wkleil dzisiaj na tym forum homeofil. > > > *Obowiązkiem lekarzy jest rzetelne informowanie pacjentów domagających się sto > sowania produktów homeopatycznych o braku ich skuteczności leczniczej. Lekarze, > lekarze dentyści, instytucje i organizacje medyczne nie powinny organizować sz > koleń i innych działań promocyjnych w zakresie homeopatii i metod wywodzących s > ię z homeopatii. * > > Lekarz ktory tego nie robi i oklamuje swojego pacjenta jest szarlatanem. To kto napisal? Lokaje firm farmaceutycznych i take same trolle jak ty? Te nawiedzony bredni normalnym lekarzom nie ciekawe Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 21:42 jef_f napisał: > Przypominam Ci wiktorze.onlin, co jest obowiazkiem lekarza, ktory nie jest szar > latanem, tekst wkleil dzisiaj na tym forum homeofil. > > > *Obowiązkiem lekarzy jest rzetelne informowanie pacjentów domagających się sto > sowania produktów homeopatycznych o braku ich skuteczności leczniczej. Lekarze, > lekarze dentyści, instytucje i organizacje medyczne nie powinny organizować sz > koleń i innych działań promocyjnych w zakresie homeopatii i metod wywodzących s > ię z homeopatii. * > > Lekarz ktory tego nie robi i oklamuje swojego pacjenta jest szarlatanem. Wiesz co Debilu? Wypchaj się! Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 22:01 zbyszekdziopa napisał: > Wiesz co Debilu? Wypchaj się! Mysle, ze jestes chory psychicznie, chciaz psychiatra nie jestem. Chora psychika + brak kultury osobistej = tragedia dla ciebie i twojego otoczenia. Madroscia tez nie grzeszysz. Ciekawe czy milabys odwage w ten sposob rozmawiac ze mna w cztery oczy, bohaterze ukryty za komputerem. Odpowiedz Link
jef_f Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 16.10.10, 14:32 zbyszekdziopa napisał: > Mnie najbardziej ciekawi,gdzie on się uczył homeopatii w jakiej szkole? > Wstydził się podać jej adresu i nazwiska mistrza homeopatii u którego terminowa > ł? Dlaczego twierdzisz , ze wstydze sie podac adresu szkoly gdzie uczylem sie homeopatii? Po prostu mnie nie zapytales kiedy chcialem nawiazac z toba rozowe jak z normalnym czlowiekiem. Moze nie wiesz, wiec Ci wyjasnie - normalni ludzie ze soba zazwyczaj rozmawiaja. Po Twoich wypowiedziach mam jednak teraz bardzo powazne watpliwosci, czy jestes czlowiekiem normalnym.....ba, w zasadzie coraz bardziej swoimi tekstami potwierdzasz, iz masz jednak juz dosc powazne problemy ze soba. Byc moze dlatego, ze juz cos innego kieruje Twoim mozgiem. W ksiazce na temat tych przedzinych, anormalnych zachowan ludzi ktorzy stosuja homeopatie, a ktora polecilem aduork - takie jak Twoje zachowania sa opisane. przez lekarzy ktorzy zrozumieli czym jest homeopatia i ja porzucili definitywnie. Czlowiek ktory klamie, broni homeopatii i lekarzy szarlatanow wbrew wszelkiemu rozsadkowi - nie moze miec kopletnie nic wspolnego z dobrem. Ten czlowiek jest albo opetany albo po prostu glupi. > A tyle ma do powiedzenia na jej temat,że słucham go z rozdziabioną ze zdziwieni > a gębą,szeroko otwartymi oczami i uszami. Mysle, ze powinienes sie pomodlic. To Ci przyniesie ulge. Odpowiedz Link
kolorado97 Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 11.11.10, 11:15 ogólnie dostępny rejestr lekarzy - wystarczy wpisać imię i nazwisko www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd Odpowiedz Link
wemima Re: RYBUS czy PŁONKA -prosze o OPINIE 11.11.10, 21:31 Ad rem... Rybusa nie znam za to do Płonki zaprowadzałam dwoje moich dzieci. Leczy klasycznie, bardzo trafnie dobiera leki, poświęca bardzo dużo czasu i uwagi w czasie wizyty. Niestety- ma za dużo pacjentów i w nagłych przypadkach trudno się z nim skontaktować, umówić na wizytę. Z tego powodu musiałam poszukać kogoś innego. Odpowiedz Link