Dodaj do ulubionych

Nachalna reklama Link 4

06.01.04, 19:55
Zastanawiam się, czy firma, która wydaje ogromne kwoty na telewizyjną
reklamę ma jeszcze środki na wypłaty odszkodowań. Podobno ubezpieczenie u
nich jest o 30% tańsze, bo nie posiadają biur. Ciekawym, jak to praktycznie
wygląda i do kogo zwrócić się po odszkodowanie jeżeli bedziemy mieli pecha
mieć wypadek z winy ubezpieczonego w Link 4.

Jakos "dziwnie" nie ufam tym zagranicznym firmom ubezpieczeniowym. Znam z
autopsji przypadek wypłacenia przez Alianza kwoty 100 zł (słownie: sto!)
osobie, która miała złamaną nogę a ubezpieczona była w tzw. ubezpieczeniu
zbiorowym. Oczywiście Alianz też wydaje krocie na reklamę.

Pozdrawiam

janusz
Obserwuj wątek
    • Gość: 123456 Re: Nachalna reklama Link 4 IP: 212.182.110.* 06.01.04, 20:01
      cóż a nachalna reklama pi zet ju ???
      • Gość: mat Re: Nachalna reklama Link 4 IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 07.01.04, 01:03
        Pi zet yuuu ,......bo liczysz się Ty...hahahahaha
        złodzieje do potęgi
        • Gość: Jarek Re: Nachalna reklama Link 4 IP: 217.8.186.* 07.01.04, 11:28
          Lepsza jest już:

Pani bez zahamowań

Lekcja rysowania

Sprzątnięty samochów
          • Gość: Tomek F. Re: Nachalna reklama Link 4 IP: 195.116.99.* 07.01.04, 11:40
            Juz wole 100 razy nachalna reklamy niz zlodziejstwo jakie jest w Pzu.
            Juz podaje przyklady.
            Gdy sie urodzilem rodzice zalozyli mi polise w pzu po 20 latach wplacania
            miesiac w miesiac wyplacono mi 300 zl !!!!!!!!!
            Zlodzieje wlamali sie do mieszkania sasiada. Mieli podrobiony klucz i nie bylo
            sladow poza zniknieciem co cenniejszych rzeczy. Powiedzielismy mu zbij chcociaz
            szybe w oknie bo ci nie uwierza. Nie zbij i nie uwierzyli. Zero wyplaty.
            • Gość: mat Re: Nachalna reklama Link 4 IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 07.01.04, 11:51
              w takich i podobnych przypadkach polecam swoją pomoc..... das2@o2.pl
              teren - śląsk
              • januszcz Re: Nachalna reklama Link 4 07.01.04, 18:43
                A jednak niczego ciekawego o Link 4 nie dowiedziałem się. Jesli chodzi o PZU
                (ja klikam ze Szczecina), to złego słowa nie moge powiedzieć. Córa niedawno
                skasowała samochód i bez problemu otrzymała zwrot równowartości oraz
                odszkodowanie za uszkodzenie ciała. Ponieważ była w drodze do pracy zwróciła
                sie o jakieś "bólowe" do Allianza, bo tam firma, w której pracuje ją
                ubezpieczyła i Allianz nie wypłacił ani grosza.

PS. Nie jestem pewien czy poprawnie napisałem tego Allianza.
                • Gość: ubezp. w PZU Re: Nachalna reklama Link 4 IP: *.media4.pl / *.media4.pl 07.01.04, 19:09
                  Tere fere. Każda firma ubezpieczeniowa jest dobra tylko do pobierania opłat. I
                  czy to "wasze pi zet ju" czy każda inna jest taka sama. Ty człowieku tylko płać
                  i nie wymagaj. To jest prawda. Przecież to są firmy nastawione na zarobek a nie
                  na oddawanie pieniędzy. Więc każdy polak jak to Polak ma njlepszą receptę na
                  ubezpieczenie siebie i swojego dobytku a w opini Polaka sąsiad czy ktoś inny
                  oczywiście sięw złej firmie ubezpiecza. Niech każdy żyje swoim życiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka