qwerty88 15.09.09, 08:48 ING Bank reklamuje... zrobilem symulacje dla nowego autka i wychodzi nieco taniej niz u konkurencji ale jak to wyglada w praktyce - czy ktos ma jakies doswiadczenia z ta firma? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
organista_pl Daruj sobie te liberty 15.09.09, 09:49 Zapytaj w PZM mają dobre ceny i niezłą jakość usług w OWU :)) Link Zgłoś
qwerty88 Re: Daruj sobie te liberty 15.09.09, 11:32 faktycznie wyceniono mi jeszcze korzystniej ale jakie haczyki sa w PZM? No i jak wyglada realizacja roszczen w praktyce? Albo inaczej: co jest tam gorzej niz w PZU ktoremu bylem wierny do tej pory? :) Link Zgłoś
organista_pl Re: Daruj sobie te liberty 15.09.09, 12:24 Jakie są haczyki to nie wiem wybierz AC serwisowe i zniesiony udział własny nie będziesz się musiał martwic na zapas bo to dobre AC a jak chcesz to poczytaj OWU Link Zgłoś
qwerty88 Re: Daruj sobie te liberty 15.09.09, 14:47 nie przecze ze to co na papierze moze byc wspaniale... jak to mowia papier jest cierpliwy ;) dlatego pytam o praktyke - moze ktos ma doswiadczenia Link Zgłoś
swoboda_t Re: AC+OC w LIberty? 17.09.09, 17:50 Ja mam auto ubezpieczone w Liberty, zdarzyło mi się też likwidować szkodę. W sumie doświadczenia mam bardzo pozytywne, śmiało polecam. Ceny też mają dobre, przynajmniej jak masz zniżki. Link Zgłoś
qwerty88 Re: AC+OC w LIberty? 18.09.09, 07:33 dzieki ale sprawdzilem ten PZM i wychodzi dla mojego autka znacznie taniej, powiedzialbym ze odstaje od reszty (w dol oczywiscie) wrecz zaskakujaco co z kolei wzbudzilo moja podejrzliwosc :))) Moze zatem wypowiedza sie osoby tam ubezpieczone lub egzekwujace likwidacje szkod? Link Zgłoś
organista_pl Re: AC+OC w LIberty? 18.09.09, 08:59 Sprzedałem setki polis z PZM i naprawdę są firma wiarygodną zresztą z ubezpieczeniami to jest tak że nigdy nikomu nie dogodzisz ponieważ pan X bedzie zadowolony a pan Y już nie każdy ma swoje doświadczenia z dana ubezpieczalnią a co człowiek to inna opinia . Link Zgłoś
qwerty88 Re: AC+OC w LIberty? 18.09.09, 10:41 z tym zadowoleniem klientow masz racje - sam jestem przykladem jak mozna zdanie szybko zmienic ;) tym niemniej w kazdej pretensji jezt co najmniej ziarno prawdy... a z drugiej strony wiadomo ze TU to nie instytucje charytatywne wiec musza jakos i przyciagnac klientow i... uniknac nadmiernych wyplat ;) Link Zgłoś