artur_borubar 21.09.09, 07:22 Mercedes Mclaren Pierwszy właściciel, rejestrowany w RP... miasta.gazeta.pl/warszawa/51,95190,7058926.html?i=0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
programistajava Re: uwaga, na rynku wtórnym szykuje się OKAZJA! 21.09.09, 08:39 Szlag mnie trafia jak widze takich kretynów zap....ch iel fabryk adała na Moście Grota , Trasie toruńsikeij lub Wisłostradzie, przy takim natężeniu ruchu stłuczka, kolizja wypadek to tylko kwestia czasu. Później przez takich 2 bezmózgów co się spotkają ww trasach stoimi w korkach po horyzont... Link Zgłoś
iszkariota Re: uwaga, na rynku wtórnym szykuje się OKAZJA! 21.09.09, 10:47 ale dzięki temu można korzystnie nabyć unikalne, niebite auto:) Link Zgłoś
szymizalogowany Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły hehe.. 21.09.09, 11:02 ... że jakiś "wstrętny" bogacz rozbił slra. Zgodnie z powiedzeniem że jak się Polak modli to o to żeby bogatszemu sąsiadowi krowy pozdychały - zapewne wątek ten będzie się cieszył wielka popularnością wśród kierowców 100 konnych bolidów hehe. Będę śledził go z uwagą szczególnie wynurzenia etyczne jak tak można było popie...ć oraz bolszewickie typu dobrze mu tak bogaczowi hehe. Link Zgłoś
qqbek Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:26 szymizalogowany napisał: > ... że jakiś "wstrętny" bogacz rozbił slra. Zgodnie z powiedzeniem > że jak się Polak modli to o to żeby bogatszemu sąsiadowi krowy > pozdychały - zapewne wątek ten będzie się cieszył wielka > popularnością wśród kierowców 100 konnych bolidów hehe. > Będę śledził go z uwagą szczególnie wynurzenia etyczne jak tak można > było popie...ć oraz bolszewickie typu dobrze mu tak bogaczowi hehe. > Szkoda autka, dobrze, że właścicielowi (ani postronnym) się nic nie stało. A co do dynamicznej jazdy w mieście... ... gdyby każdy chciał jeździć jak ostatnia ciota, to sprzedawałyby się tylko Fiaty Panda i góra 70-konne diesle. Inna sprawa, to mierzenie sił na zamiary. Im więcej kucyków pod maską, tym więcej umiejętności trzeba, żeby nad nimi zapanować. SLR to nie auto dla przeciętnego kierowcy i pewnie przeciętniak nim też nie jechał. Przeciętniak pluje w szybę swojego Focusa/Astry czy innej tragedii na kółkach marki Skoda/Kia czy Renault, jak widzi samochód zasługujący na miano samochodu. A gdy ktoś dobry samochód już rozbiję (nierzadko bez własnej winy), to przeciętniak o mało orgazmu nie przeżyje, tak się cieszy... bo on, pan i władca szosy, alfa i omega w sprawach bezpieczeństwa jazdy, jedzie dalej w kapeluszu i 45km/h, lewym pasem z włączonym prawym kierunkowskazem. Zawiść i głupia satysfakcja z krzywdy innych jest w naszym kraju bardziej trwała niż jakakolwiek inna nasza cecha narodowa. Link Zgłoś
des4 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:36 żałosna jest ta twoja pogarda dla użytkowników normalnych samochodów miszczu kieroffnicy wypasionego 20-letniego turboszrota... Link Zgłoś
qqbek Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:00 des4 napisał: > żałosna jest ta twoja pogarda dla użytkowników normalnych samochodów > miszczu kieroffnicy wypasionego 20-letniego turboszrota... A czy ja nabijam się z normalnych kierowców, czy też z "kapeluszników"? Fakt, moje autko ma już 11 lat, ale na wiosnę kupię sobie dużo młodsze, też sportowe. A co do "miszczoffstwa", to nie mam ani jednego punktu karnego na koncie obecnie. Jeżdżę dynamicznie, naginam przepisy, ale robię to bezpiecznie i w miejscach, w których można sobie na to pozwolić. Co więcej nie tamuję ruchu, nie wymuszam pierwszeństwa, zawsze odpowiednio wcześniej sygnalizuję zamiar zmiany pasa/kierunku ruchu. Ostatnio mandat należał mi się jak złoto na Wale Miedzeszeńskim w Warszawie (trochę głupio zauważyć za sobą radiowóz, gdy jedziesz 105/h prawym pasem przy ograniczeniu do 80... wrzucili kierunkowskaz i pojechali dalej, jeszcze szybciej niż ja). Ale Warszawa ma swoje niepisane prawa i nawet Policja je tam respektuje... wystarczy zaś jeden cham z prowincji, żeby ruch na lewym pasie przelotówki zablokować jazdą poniżej 70km/h. Gdybyś doczytał, to wiedziałbyś, że piję nie tyle do normalnych kierowców, lecz do tych, którzy będąc piewcami przepisowej jazdy i wszelkich cnót moralnych, sami jeżdżą jak ostatnie łamagi, swoją ślamazarnością i nieudolnością powodując nie mniejsze zagrożenie niż właściciele aut sportowych. Link Zgłoś
needmoney Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:51 qqbek napisał: > A co do dynamicznej jazdy w mieście... > ... gdyby każdy chciał jeździć jak ostatnia ciota, to sprzedawałyby się tylko > Fiaty Panda i góra 70-konne diesle. > Inna sprawa, to mierzenie sił na zamiary. Im więcej kucyków pod maską, tym > więcej umiejętności trzeba, żeby nad nimi zapanować. > SLR to nie auto dla przeciętnego kierowcy i pewnie przeciętniak nim też nie jec > hał. > Przeciętniak pluje w szybę swojego Focusa/Astry czy innej tragedii na kółkach > marki Skoda/Kia czy Renault, jak widzi samochód zasługujący na miano samochodu. Rozumiem chłopcze że masz 14 lat i bardzo imponuje ci "ziom" w ultra drogiej furze ale jak dorośniesz i będziesz miał własne dzieci twoje poglądy się zmienią. Link Zgłoś
kontik_71 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:57 ale jak dorośniesz i będziesz miał własne dzieci twoje poglądy się zmienią. No chyba, ze nie dane mu bedzie dorosnac bo mu sie pelnoletnia fura rozleci na kawalki na jakims drzewie.. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:00 > Rozumiem chłopcze że masz 14 lat i bardzo imponuje ci "ziom" w ultra drogiej fu > rze ale jak dorośniesz i będziesz miał własne dzieci twoje poglądy się zmienią. jak dorosniemy to jak kazdy prawdziwy polak katolik musimy koniecznie sie zenic i miec gromadke rozwrzeszcznych bachorow - pewnie jeszcze mieszkac z tym balaganem w zakredytowanym "apartamencie" M3 na sluzewcu gdzie "blisko do mętra" i jest mniejsce parkyngowe 0,5 km od klatki do bloku hyhy jak widzisz szwagier od slra se lepiej od ciebie poustawial zycie, uwazaj zeby ci zylka pierdzaca na czole nie pekla z zazdrosci hehe Link Zgłoś
kontik_71 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:01 Ty albo genialnie udajesz idiote, albo jestes nim... Durniu, ulice miast nie sa torami wyscigowymi i wbij sobie to w ten durny leb.. Link Zgłoś
roney03 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:13 szymizalogowany napisał: > > > jak widzisz szwagier od slra se lepiej od ciebie poustawial zycie, > uwazaj zeby ci zylka pierdzaca na czole nie pekla z zazdrosci hehe > > Jak to cyganie (i w Ferrari i SLR) musi ciezka praca do tego doszli Link Zgłoś
qqbek Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:08 needmoney napisał: > Rozumiem chłopcze że masz 14 lat i bardzo imponuje ci "ziom" w ultra drogiej fu > rze ale jak dorośniesz i będziesz miał własne dzieci twoje poglądy się zmienią. Mam 31 lat, doskonale płatną pracę i pieniądze na przyjemności. Prawo jazdy mam od 14 lat, od przynajmniej 10 mam jakiś samochód (obecnie nawet dwa). Nie traktuję jezdni jak toru wyścigowego, ale nie uważam także, że należy bez pełnej wiedzy na temat okoliczności zajścia potępiać kogoś, kto rozbił samochód wart tyle, co niezła działka budowlana. Swoimi apriorycznymi sądami Ty i tobie podobne trolle udowodniliście tylko, że sami jesteście małymi, zakompleksionymi istotkami, które bardzo by chciały mieć fajny samochód, lecz dziecioróbstwo i brak dobrze płatnej pracy wam to uniemożliwiają :) Link Zgłoś
kontik_71 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:10 Taaa... kolejny dzieciak mowiacy co mu slina na jezyk przyniesie... Wiec wiedz dzieciaku, ze gdyby taki sam wypadek powstal przy uzyciu punto to kierowca tez spotkalby sie z zasluzona krytyka.. Zrozumiales? Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:14 kontik_71 napisał: > Taaa... kolejny dzieciak mowiacy co mu slina na jezyk przyniesie... > Wiec wiedz dzieciaku, ze gdyby taki sam wypadek powstal przy uzyciu > punto to kierowca tez spotkalby sie z zasluzona krytyka.. Zrozumiales? takich wypadkow jest w warszawie pewnie ze 2-3 dziennie tylko jak sie rozbije punto to sie pismakom nie chce pofatygowac nawet po olowek zeby skrobnac notke, a jak slr to i dadza rade pojechac foty pstryknac - bo to wyzwala w ludziach od razu niemotoryzacyjna dyskusje i wscieklosc nt. jak mozna miec samochod za 2 mln nie zdzwienie sie jak w piatek rano tow. zakowski bedzie ten wypadek komentowal, a w srodku tygodnia bugaj powie iz mial racje z podniesieniem podatkow dla bogaczy w hummerach hehe Link Zgłoś
dark13 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:44 Juz go tak nie zaluj, 23 letni idiota rozbil samochod bo sie scigal z kolega z Ferrari .Przy okazji rozbil 3 auta przypadkowym ludziom Mam nadzieje ze ubezpieczalnia wyjasni okolicznosci i nie wyplaci odszkodowania .Moze 2 bańki w plecy beda w tym przypadku nauka. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:56 kazdy potrzebuje troche rozrywki w tym mizernym zyciu - mogl co prawda isc na balet z ku...mi ale moze to byl moment adrenaliny?, tobie nigdy nie zdarzylo sie scigac z kolega po miescie? a ze w naszym zarzyganym kraju nie ma takich kolek do poscigania sie jak na zachodzie to nikt nie wsppomni Link Zgłoś
kontik_71 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 11:59 A gdzie masz te zachodnie kolka do poscigania sie? Wymien te setki torow gdzie mozna sie niby scigac.. A jesli juz tak bardzo ktos lubi rywalizacje to niech sobie pojezdzi gokartem. Ulice nie sa torami wyscigowymi a auta nie sa zabawkami.. Dorosnij wreszcie Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:04 kontik_71 napisał: > A gdzie masz te zachodnie kolka do poscigania sie? Wymien te setki > torow gdzie mozna sie niby scigac.. A jesli juz tak bardzo ktos lubi > rywalizacje to niech sobie pojezdzi gokartem. Ulice nie sa torami > wyscigowymi a auta nie sa zabawkami.. Dorosnij wreszcie gokartem tez sie jezdzi raz na tydzien mimimum - kolek na zachodzie nie masz? bede mial chwile to ci wrzuce film jak pojechalem do rzeszy i na dwoch bylem Link Zgłoś
kontik_71 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:07 wow.. no popatrz a jednak wrociles do Polski.. dlaczego? Skoro na Zachodzie jest taaak wspaniale i taaaak genialnie i mozna taaaaak pojezdzic to co ty tu jeszce robisz? Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:11 ziemie uprawiam hehe jedyna i to calkowicie jedyna rzecz ktora jest nieporownywalnie lepsza w pomrocznej - jestem wlascicielem swojej ziemi i swojej chaty, w centrum zachodu europy wlasciciele to tylko ci co maja z dziada pradziada, albo co sie dorobili naprawde pieniedzy - wszelkiej masci nawet bardzo dobrze zarabiajacy krawaciarze sa skazani na pracowanie na bank do konca dni Link Zgłoś
jestklawo Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:19 qqbek napisał: >Fakt, moje autko ma już 11 lat, ale na wiosnę kupię sobie dużo >młodsze, też sportowe. nooo, wiesz, jest stare, szpachlowane, zajeżdżone, ale żeby zaraz sportowe? Chyba że masz znaczek M3 przy napisie 2.0 ;) Link Zgłoś
jestklawo Re: gdzie piszesz ośle?... 21.09.09, 13:37 ty chyba naprawdę masz coś z dynią. Jeżeli napisałem: "qqbek napisał: >Fakt, moje autko ma już 11 lat, ale na wiosnę kupię sobie dużo >młodsze, też sportowe. nooo, wiesz, jest stare, szpachlowane, zajeżdżone, ale żeby zaraz sportowe? Chyba że masz znaczek M3 przy napisie 2.0 ;)" to znaczy, że o bejce qqbeka się rozchodzi. A że pod twoim postem, bo on ostatni był. Czaisz bazę? Link Zgłoś
qqbek Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 15:31 jestklawo napisała: > nooo, wiesz, jest stare, szpachlowane, zajeżdżone, ale żeby zaraz > sportowe? Chyba że masz znaczek M3 przy napisie 2.0 ;) A ja powiem, że znów nie jest klawo:) Od całego wieśniactwa z ich znaczkami M3, rurami kanalizacyjnymi w roli wydechów, neonami, spojlerami, ksenonami, angel eyes i innym badziewiem odcinam się z całą stanowczością. Nie jestem fanem tzw. "agrotuningu" który dotyka coraz więcej pięknych i doskonałych technicznie samochodów z fabryki w Monachium. Samochód mam niezajeżdżony (prawie 1/3 przebiegu sam zrobiłem), zadbany i sprawny technicznie do ostatniego szczegółu (ostatnio wymieniłem nawet żarówkę podświetlającą popielniczkę z tyłu konsoli, chociaż w aucie nie palę i palić nie pozwalam... dla zasady po prostu, że ma działać wszystko i już). O sportowym zacięciu i charakterze nie decyduje zaś tylko moc silnika... bo tak szczytem ideału samochodu sportowego byłby ciągnik siodłowy Mercedesa, ale sposób w jaki układ jezdny jest w stanie tą moc przekazać na koła i to jak samochód się zachowuje w trakcie jazdy. Obecnym autkiem udało mi się już przekroczyć 200km/h (spokojnie habudzik, w Niemczech to było) i prowadziło się ono równie miło z tą prędkością, co przy 120km/h. Są samochody, nawet te roszczące sobie miano "sportowych", które nawet przy 120km/h zniechęcają do szybszej jazdy. Ja wolę BMW, bo niezależnie od tego, czy jadę szybko po autostradzie, czy 60-100km/h po wąskiej, krętej, górskiej drodze gdzieś w Sudetach, Bieszczadach czy Tatrach samochód ten (a raczej prowadzenie go) nieodmiennie wywołuje uśmiech na mojej twarzy a każdy ostro pokonany zakręt jest wspaniałą przygodą. Co do M3 zaś... właśnie nad M3 się obecnie zastanawiam... jak nie wyjdzie (tzn. nie znajdę w dobrym stanie), to będzie 330xi. Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 12:41 Ten facet to alfons i zajmował się handlem ludźmi, zmuszał dziewczyny do seksu i dlatego się dorobił. Ale muszę przyznać, że auto konkretne. Rozwalone w połowie, a koleś po prostu wysiadł i sobie poszedł. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:09 hehe nie dosc ze sobie slrem popylal to jeszcze zmuszal dziewczyny do sexu - zycie jak macharadży - kto by tak nie chcial hyhy Link Zgłoś
soner3 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:13 szymizalogowany napisał: > hehe nie dosc ze sobie slrem popylal to jeszcze zmuszal dziewczyny > do sexu - zycie jak macharadży - kto by tak nie chcial hyhy > A ty masz zle?Jezdzisz sobie V12 i podbno z opisu osob ktore ciebie widzialy dziewczyny tez chetne nie beda na seks z toba hyhy Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:24 to plotki - mam taka miejscowe fajna z pannami jak sie skreca z emilii plater w pierwsza nastepna za alejami w prawo i za 200 metrow po lewej stoja fajne dupy, czasem siedza w ciemnym superbie - jeszcze mi zadna nie odmowila Link Zgłoś
soner3 Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:29 jeszcze mi zadna nie odmowila One nie odmowia nawet lumpowi z dworca jak zaplaci , co nie znaczy ze sie nie zmuszaja. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:33 a co znacie sie ze tak gaworzysz komu odmowia a komu nie i czy sie zmuszaja? zasada jest taka ze wcale cie obsluzyc nie musza hyhy dla mumpow to stoja stare waly z drugiej strony hotela tylko 10 razy tansze hehe Link Zgłoś
jestklawo Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:41 > z drugiej strony hotela tylko 10 razy > tansze hehe znaczy się za 5 zł w paszczu? Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 13:55 jestklawo napisała: > > z drugiej strony hotela tylko 10 razy > > tansze hehe > > znaczy się za 5 zł w paszczu? podjedz sie zapytaj - co ja informacja jestem - moze ci za darmo dadza hehe Link Zgłoś
robert888 docieranie trochę wam zajęło, ale w końcu 21.09.09, 14:56 zatrybiliście na jakimś wspólnym temacie he he:) Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Aż wam ozory ze szczęścia na wierzch wyszły h 21.09.09, 22:11 szymi wyluzuj. To jest auto-moto, swoje weneryczne życie zachowaj dla siebie Link Zgłoś
robert888 powoli się cywilizujemy - teraz możemy również 21.09.09, 15:12 dołączyć do rozwiniętych społeczeństw, zakładając polską edycję witryny "wreckedexotics.com" he he. He_he.com Link Zgłoś