Dodaj do ulubionych

Saab 9-5 - statyczny debiut

IP: *.gl.digi.pl 30.10.09, 12:37
Deska tradycyjnie - bez polotu ,ale zastanawia mnie fakt, dlaczego przycisk świateł alarmowych jest tak mały i upchnięty pomiedzy inne?
Obserwuj wątek
    • Gość: negravas@gmail.com Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 12:41
      piękne auto.już zbieram kasę żeby to kupić myślę że nie będzie gorsze od starej 9-5 którym jeżdżę już 12 lat i jest okey
    • Gość: Saab_fan Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 13:09
      Cudowne pieje z zachwytu to najładniejsze auto świata, co tam Ferrari, lambo, Saab jest ładniejszy!!!!!
    • Gość: bob Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: 167.202.221.* 30.10.09, 14:58
      rzeczywiście ładne. Od razu widać że Saab
    • Gość: Janek Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 15:41
      Zawsze byłem wielkim miłosnikiem saabolotów. Obecnie, jestem już (coraz mniej) podjarany tym, co wyczynia ta szwedzka (?) marka. 9-5 jest z przodu nieudaną kopią 9-3 (mniejszy brat wygląda wg mnie lepiej) z tyłu to już wogóle nie wiadomo co to...Tandetne obramówki przednich reflektorów są naprawde nie na miejscu w tej klasie aut.
      Deska rozdzielcza zrobiona z jakiś żaluzji...dlaczego nie moli zastosować jednolitej płyty jak w starszych modelach. Jednym słowem urok (dla wielu) legendarnej marki ulatuje bezpowrotnie...
    • Gość: owoc Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: 82.160.252.* 30.10.09, 17:21
      Ten saab jest bardzo podobny z zewnatrz do skody superb:-P
    • Gość: Kierowca Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 20:20
      Jak spojrzałem na fotkę to myślałem, że to Audi... Czy na pewno prototypy im się nie pomyliły? ;)
    • Gość: :Gość Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.10.09, 20:24
      Witam! Mam jedno pytanie, mianowice gdzie i kiedy odbyła się ta prezentacja?
    • Gość: bartg Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.09, 22:19
      tyl jest zdecydowanie zbyt amerykanski, od razu widac podobienstwo do tych modeli nissana i hondy na rynek stanow zjednoczonych
    • Gość: Tomo Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 06:37
      Jakoś dach wygląda jak w nowych Skodach. Ale ogólnie kozacko
    • Gość: g91 Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 11:40
      z przodu wyglada jak chevrolet volt :)
    • Gość: załamany Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 18:08
      Zdjęcia bez polotu, nastawione na efekciarstwo. Wszystko byłoby dobrze, gdyby fotograf czuł klasę samochodu. Niestety nie czuje, bo pewnie jeździ Golfem.
      Gdyby choć jedno zdjęcie pokazało bryłę samochodu z boku? Choć jedno, please
    • Gość: Gosc Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: 78.101.212.* 01.11.09, 18:20
      W rzeczywistosci auto wyglada o wiele lepiej niz na zdjeciach.
    • Gość: majlo Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.09, 10:43
      co to jest za określenie "mamuci wzrost"?! ja czuje, że dla mnie jako osoby wysokiej jest uwłaczające i nie życzę sobie takich zwrotów.
      Saab rzeczywiście ma coraz mniej polotu, a tył jest typowo amerykański.
    • bezy2008 Re: Saab 9-5 - statyczny debiut 02.11.09, 11:34
      Od razu widać, że jest mało Saaba w Saabie. Szczególnie z zewnątrz.
    • Gość: ja1 Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.is.net.pl 07.11.09, 21:18
      chyba poprzedni grill był ładniejszy
    • Gość: dude Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.09, 21:56
      A mi się zewnętrznie bardzo podoba, widać o wiele większe nawiązanie do starych saabów niż w tych ostatnich modelach (zwłaszcza tylna linia dachu).
    • Gość: DW Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.home.cgocable.net 08.11.09, 00:44
      W SAABACH SMIERDZI GOOVNEM
    • Gość: hipek ze Szwecji Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.bredband.comhem.se 08.11.09, 01:29
      Ja lubilem stare modele 900 ,te nowe sie amerykanizuja.Deska rozdzielcza nie doczekala sie jakiegos ladnego projektu ,zbyt haotyczna i ta koszmarna kierownica.W tym aucie zawsze podziwialem jego wlasciwosci jezdne do zludzenia przypominajce BMW tylko o wiele tansze.To auto zawsze dzielilo Szwecje na pol na zwolennikow tej marki i Volvo.Saab zawsze robil auta zzrywniejsze i o zacieciu sportowym.Ta marka zawsze miala duze wziecie w.... Niemczech,gdzie przeciez robia auta dobre.
      Nowa karoseria do zludzenia z boku przypomina bryle nowego Passata CC,przynajmniej na rysunku.Saab 9-5 mial w poczatkowej fazie klopoty z waga.I co ciekawe pierwsze Saaby 9-5 mialy dobra jakosc ,ktora w produkcji pogarszala sie z roku na rok.Saaby sa bezpieczne jednak i neizawodne ,trudno to auto zabic,jest wytrzymale i dlugowieczne.A komfort jazdy poparty wygodnymi fotelami i znacznymi przyspieszeniami zawsze byl atutem tego samochodu przy umiarkowanej cenie.
    • Gość: horch Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 08:44
      jak jestes hipek ze Szwecji to powinienes dobrze wiedziec ze pozycja
      Saaba w SWE jest dzis daleko za Volvo i dawno przestala byc marka z
      ktorej szwedzi sa dumni

Wypisywanie tez ze Niemcy kupuja Saaby jest dzis troche niedorzeczne
      W 2007 kupili 4160 sztuk rok wczesniej 5270 zajmujac jedno z ostatnich
      miejsc w rankingu
      www.autobild.de/artikel/jahreshitliste-2007_523192.html
      dalej nie chce mi sie szukac ale bylo jeszcze gorzej
    • Gość: lEn Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.82-134-23.bkkb.no 08.11.09, 09:05
      zdjecia kiepskie
    • Gość: Gość Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.211.200.89.otvk.pl 08.11.09, 20:25
      Zalamuje mnie to auto . Deska rozdzielcza nawiazuje do modeli produkowanych 14;at temu
    • Gość: nowak Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 10:41
      Mnie się podoba. Ma ten swój szwedzki styl który mimo wszystko mnie pociąga. Popatrzcie ten samochód ma wszystko, jest elegancki i szykowny, ale i znajdziemy w nim trochę takiej agresji. To mi sie podoba. Oczywiscie mam jedna rzecz do zarzucenia, mianowicie deske rozdzielcza i te zielony przyciski, z tym SAAB team nie trafił.
    • Gość: Anulka Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: 213.77.92.* 16.11.09, 20:16
      Dla konserwatywnego SAABofila nowy 9-5 może być dość dużym szokiem... chociaż czas leczy rany i pozwala dostrzec pozytywa - wiele pozytywów! Im dłużej mu się przyglądam, tym więcej smaku w nim dostrzegam. Nie mówiąc o cudownie poprowadzonej linii dachu, przepysznym matowym słupku A, i nawet jeszcze pyszniejszym słupku (a raczej słupie :>) C, który czyni z auta coś na kształt sedana-coupe. No i co najważniejsze: zapowiada się wreszcie pierwsze 9-5 z 4x4! Czego jednak nie mogę przeboleć, to rezygnacja ze stacyjki między fotelami na rzecz trendowego przycisku zapłonu...
    • Gość: rade Re: Saab 9-5 - statyczny debiut IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.09, 18:32
      teraz bedzie 'made in china".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka