Dodaj do ulubionych

sprzedac automatyka

23.01.04, 00:04
Mam super samochod peugeot 307, wszystkie luksusy, ale ma automatyczna
skrzynie biegow. W polsce to nie jest bardzo popularne a ja musze ten
samochod sprzedac bo wyjezdzam z kraju na bardzo dlugo. Jakich klientow mam
szukac, jak je oglaszac zeby komus w oko trafilo mimo ze to automat? Czy
zanizenie ceny na cos by sie przydalo??
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinc3 Re: sprzedac automatyka IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.01.04, 09:59
      napisz cos wiecej czy krajowy czy sprowadzony i co posiada rok itp moze bede
      zainteresowany
      • preisne Re: sprzedac automatyka 23.01.04, 10:22
        Czesc - troche informacji:
        Peugoet 307 XT Premium, rok 2002, 28 tys km, 2000ccm, kolor czerwony metallic,
        5 drzwiowy, klimatyzacja, ABS, pelne wyposazenie bezpieczenstwa tzn 6 poduszek
        powietrznych (balam sie wypadku w Polsce :-)), Ma rozne takie bajery jak
        podgrzewane fotele, automatyczne szyby, lusterka, wycieraczki, przyciemniane
        tylne lusterko (zeby w oczy z tylu nie swiecili), i jeszcze pewnie wiecej.
        Samochod na prawde jest super, nie mialam z nim zadnych problemow ale jade do
        Australi i musze sprzedac, chociaz tam to sobie taki sam kupie! Kupiony w
        kraju i uzywany byl prywatnie i czesto jezdzil za granice i jezdzil na
        lepszych drogach :-). No i ma jeszcze te extra jak bagazniki i letnie opony na
        aluminiowych felgach (ktore sa zabezpieczane przed kradzieza takim specjalnym
        kluczem), a zimowe opony an stalowych kolach. Kupilam go w Grudniu 2002 za 75
        tys i chce sprzedac za okolo 55 tys. Skrzynia biegow jest automatyczna ale to
        jakas technologia Porshe - 'tryptonic' ze mozna tez zmieniac biegi. Ja tam
        wole auto bo jest duzo wygodniejsze szczegolnie do miasta ale w Posce to nie
        jest jeszcze tak popularne bo auto samochody sa drozsze. Daj mi znac jak
        chcesz cos wiecej wiedziec - preisne@yahoo.com
        Ania
        PS jestem z Wroclawia
        • niknejm 55000 powinnaś bez problemu uzyskać (n/t) 23.01.04, 11:35
    • x-darekk-x Re: sprzedac automatyka 23.01.04, 10:08
      mysle, ze dla coraz wiekszej liczby osob, fakt ze woz jest automatem, jest
      plusem a nie minusem.
    • Gość: Niknejm Re: sprzedac automatyka IP: 5.5R2D* / *.pg.com 23.01.04, 10:20
      Nie zaniżaj ceny. W PL jest coraz więcej zwolenników automatów, pewnie ktoś się
      skusi. Ale na wyższą cenę za automat niż za manual raczej nie licz...

Pzdr
      Niknejm
      • devote Re: sprzedac automatyka 23.01.04, 22:46
        z opisu wyglada na fajne autko.ile km ma silnik? nie orjentuje sie w cenach w
        polsce ale nie polecam obnizac narazie.poczekaj troche a jak juz bedzie malo
        czasu do wyjazdu to wtedy dopiero obnizaj.

czy mozna zobaczyc jakies zdjecia tego autka? ciekawy jestem jak to wyglada bo
        u mnie to auto nie wystepuje.
        • preisne Re: sprzedac automatyka 24.01.04, 00:22
          silnik ma 136km, (jesli to oto chodzi)
          Nie ma zdjec akurat mojego samuchodu ale mozesz je znalezc na stronie
          www.peugeot.pl
    • Gość: TO JA Co kraj to obyczaj IP: *.honeywell.com 24.01.04, 00:46
      W USA odkladaja sluchawke jak slysza ze to nie automatic. Zycze powodzenia,
      moze trafi sie ktos inteligentny i sprzedasz za tyle ile jest wart.
      Pozdrowienia.
    • januszcz Re: sprzedac automatyka 24.01.04, 09:32
      Hmm...ja szukałem auta, które by miało klimę i automata. Wcala nie łatwo było
      takie znaleźć, ale w końcu znalazłem. Czyli, że są i tacy. Daj ogłoszenie do
      prasy z dokładnym opisem auta i ceną ( dużo słów - wysoki koszt), ale
      unikniesz tzw. pytaczy wiszących na telefonie. Nie pisz też, że sprzedajesz z
      powodu wyjazdu, bo to wiadomość bardzo niehandlowa i znajdą się tacy, którzy
      kupią to cacko w dniu wyjazdu za bardzo niską cenę.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka