Gość: AnNe IP: 5.5R* / *.unicc.org 29.01.04, 17:02 Po co o tym starociu piszecie: przestarzaly i brzydki. Jest tyyyle naprawde dobrych motocykli. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bujo Re: Yamaha V-max IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 29.01.04, 18:39 Stary bluźnisz, przecież to coś pięknego. Porównałbym tą "bestię" do mustanga z lat 60, 70. Taki prosty a taki wspaniały. Link Zgłoś
Gość: Motorynka Re: Yamaha V-max IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 21:07 Szkoda,nie co dzień powstają takie motocykle... Link Zgłoś
Gość: $wider Re: Yamaha V-max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 09:51 V max jest może starociem ale nie jeden nowy złom wysiada przy tym bydlaku, większość nowych motocykli jest technologicznie do przodu gdzie Vmax nie przeszedł większych zmian od czasu pierwszego modelu. AneNe nie pisz mi tu obraźliwych rzeczy na temat tego motocykla. NIe wiesz bo nie masz, ten motocykl potrafi zaskoczyć...Większość plastikowego barachła nie ma takiej historii i tylu wielbiciei co Yamaha V maks i to jest ważne.Więc V-MAX THE BEST FUCK THE REST!!!!! Jak ktoś się nie zgadza to niech wącha spaliny mojego V4. Link Zgłoś
Gość: Mad Max Re: Yamaha V-max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:59 To jedno z najpiekniejszych maszyn wyprodukaowanych seryjnie szkoda ze koniec ja na szczescie mam maxa Link Zgłoś
Gość: jachu Re: Yamaha V-max IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.04, 19:42 Ktos pieknie napisal " Trzeba miec jaja zeby czyms takim jezdzic" ja mam. Link Zgłoś