Gość: maaaq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:25 mercedes to chlam, po co montuja tam v8 skoro ten samochod ledwo skreca? Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Mercedes C 04.02.04, 18:27 To nie jest pierwsze V8 w C-klasie. W poprzednim modelu istaniała wersja C43 AMG. Link Zgłoś
dreaded88 Re: Mercedes C 04.02.04, 18:52 ...ale i tak pchanie takich cieżkich silników do pojazdów tej klasy wydaje mi się dość kontrowersyjnym pomysłem. Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: Mercedes C IP: *.ipt.aol.com 04.02.04, 18:41 Mercedes montuje V8 poniewaz gdyby tego nie robil to wszyscy mogliby pomyslec,ze to nowa Skoda. A autobahny maja bardzo lagodne luki i w zwiazku z tym Mercedesy ledwo skrecaja. Pozdrowienia. Link Zgłoś
Gość: YnteliGięt Re: Mercedes C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:18 Witam Może mi ktoś przybliżyć sprawe "skrętu" w taj klasie , bo właśnie nie dawno się napaliłem na Merca z 98' właśnie C i być może nawet ( jeśli Bozia pozwoli ) to i model C43 . Bardzo mnie ta kwestia interesuje może ktoś miał styczność z tym modelem i wie coś więcej . Bo ja osobiście widziałem w Polsce tylko raz ten model . A co się tyczy c32 : www.autobild.de/suche/artikel.php?artikel_id=4067 Link Zgłoś
Gość: maaaq Re: Mercedes C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:26 mercedes C to nie wyscigowka. Ten silnik montuja dla picu. Gdyby mnie bylo stac na auto tej klasy to zdecydowanie wybralbym bmw m3 lub audi s4 Link Zgłoś