Dodaj do ulubionych

Pudełko na kołach

IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.01.10, 20:37
Pudła rekreacyjne są dobre jak ktoś chce pokazać Tatry swojej lodówce albo zabrać pianino na Mazury ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebastian Re: Pudełko na kołach IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 09:30
      Moim zdaniem wcale nie. Bardzo fajnie ten samochód wygląda, nie jest wschodni, i wszędzie się zmieści. "Pudełka" za niedługi czas zdominują rynek motoryzacyjny (to tak od siebie...)
    • Gość: yeYEEye, Nannanaa Re: Pudełko na kołach IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 09:43
      wsadzić 4 obręcze zamiast GMC i mamy nowe audi A2
    • Gość: p Re: Pudełko na kołach IP: *.chello.pl 17.01.10, 11:59
      fajne
    • Gość: gość Re: Pudełko na kołach IP: *.bb.online.no 17.01.10, 12:30
      fajny jak Kia , ale jak by to była wersja seryjna to by było coś! wnętrze jak w Star Treku!Honda Civic się chowa.
      takich aut będzie coraz więcej.
    • Gość: van der Cyc Re: Pudełko na kołach IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 12:32
      Wolałbym go od C3 Picasso, Opla Merivy czy KIA Vengi. Mógłby być sprzedawany w Europie jako Chrysler a nie GMC.
    • Gość: lolek Re: Pudełko na kołach IP: *.tktelekom.pl 17.01.10, 12:34
      Nawet nawet, ale mogliby tam upchnac jakies mniejsze V6? :P
    • Gość: trend Re: Pudełko na kołach IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.01.10, 12:46
      >> Ma zwabić młodych klientów, którzy szukają rekreacyjnego wozu i ani myślą o kupnie dużego SUV'a.<<
      Moze autor pisze o mlodych polkach,moze europejczykach - bo wlasniej marzeniem
      kazdego mlodego amerykanina jest minimum sredni SUV i duzy domz garazem na
      3 samochody
    • emeryt21 Re: Pudełko na kołach 17.01.10, 14:22
      Naleze do nieco starszej mlodziezy (osmy krzyzyk),ale podoba mi sie.Chetnie kupilbym taka zabawke,bo wlasnie chce zmienic samochod.
      Napewno nie kupie SUV'a,bo niewygodna ciezarowka.Ten wydaje mi sie podobny wielkoscia do mojego Forda Focusa Wagon (kombi) i to mi pasuje.....
      Napewno moje wnuki chetnie wybralyby sie na wycieczke z dziadkiem takim zjawiskiem.
    • Gość: A Re: Pudełko na kołach IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 15:49
      Albo muscle car zeby przyszpanić :P. Cóż american dream is dead, więc może i to im się sprzeda.
    • Gość: ... Re: Pudełko na kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 17:25
      Zdaje się, że idzie era męskich pudełkowców. Sympatyczne auteczko:)
    • Gość: Pac Re: Pudełko na kołach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.01.10, 20:52
      Do van der Cyca i innych;
      Samochody GMC powinny być sprzedawane pod tą nazwą i wlaśnie Polacy powinni ją szczególnie akceptować a nawet być dumni. GM oznacza skrót od General Motors zaś
      GMC to skrót od Grabowski Motor Company i litery są białoczerwone. Czytałem o tym w orginalnym folderze amerykanskim GMC.
      Inna rzecz, że wyroby Ford Motor Company są znane więcej pod nazwą Forda, podobnie jak Chryslera, Chevroleta, Hondy, Toyoty czy Opla a nie pod skrótem fabrycznym.
    • Gość: JB Re: Pudełko na kołach IP: *.chello.pl 17.01.10, 21:38
      No jako Chrysler to nie bardzo. Prędzej Chevrolet :)
    • Gość: mzb Re: Pudełko na kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 23:28
      to było pewne, że powróci era kanciastych samochodów
    • anarcho-emeryt Re: Pudełko na kołach 18.01.10, 06:00
      ad Gosc Pac
      Owszem ale nie Grabowski a Max Grabowsky co w polskim odpowiedniku jezykowym brzmi Grabowskij....
      Czyli to rosyjska mlodziez powinna byc zainteresowana kupnem GMC ((((;
    • Gość: logo Re: Pudełko na kołach IP: *.gl.digi.pl 18.01.10, 09:50
      Wzieli najnowsza Merive i przerobili na GMC
    • Gość: KNT Re: Pudełko na kołach IP: *.polkomtel.com.pl 18.01.10, 10:57
      Tak brzydki, że aż mi się podoba :]
    • Gość: jaro74 Re: Pudełko na kołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 12:58
      brak możliwości otwarcia tylnich drzwi bez otwierania przednich - nikt sie nie dosiądzie!!
      Badziewne busole zamiast czytelnych zegarów !!!
      Fotele gwarantujące zwyrodnienie kręgosłupa!!!
    • Gość: Daniel Re: Pudełko na kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 22:22
      W 1904 roku Polak Max Grabowski rozpoczął produkcję ciężarówek Rapid, dwa lata póĄniej pojawiły się też samochody ciężarowe innej firmy Reliance. W roku 1909 obydwie firmy zostały przejęte przez General Motors, który po dwóch latach połączył je w GM Truck Co., a ciężarówkom tam produkowanym nadano markę GMC. Po II wojnie światowej pojawiły się też duże terenowe kombi. W 1986 roku fabryki dużych ciężarówek odsprzedano firmie Volvo.
      anarcho-emerycie nawet nie włączaj komputera skoro czarujesz taką ''wiedzą''...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka