Gość: owoc IP: 82.160.252.* 21.01.10, 23:08 W gruncie rzeczy uwazam ze dobry lanos nie jest zly:-P Ehh gdyby nie ten wyglad... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jawor Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.01.10, 23:26 ja tam już całkiem zaakceptowałem wygląd nowej Imprezy. Panowie trzeba iść z duchem czasu :) Link Zgłoś
fred-k2 Re: Zdefiniowana Impreza 21.01.10, 23:33 Chociaż ogólnie ta impreza urodą nie grzeszy, to taki widok pod maską podnosi na duchu. Link Zgłoś
wysot86 Re: Zdefiniowana Impreza 22.01.10, 10:05 zgadzam się z poprzednikami, dobry lanos nie jest zły, ale jak miał bym tyle kasy na subaru to wybrał bym Mitsubishi. Kiedyś subaru na ulicy wzbudzało podziw i respekt, teraz tylko nasuwa się myśl "ale czemu taka brzydka buda :( " Link Zgłoś
Gość: neoniasty Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.chello.pl 22.01.10, 12:47 film jest mistrz.zniszczyl mnie. nigdy wczesniej nie widzialem jak wyglada ten podjazd na Pikes Peak a teraz jestem pod glebokim wrazeniem. damn jacy to sa kaskaderzy. prawdziwy respect dla takich. i pomyslec ze ten peugeot jechal wolno w porownaniu z np. Suzuki Escudo. wow Link Zgłoś
pamejudd Re: Zdefiniowana Impreza 22.01.10, 14:03 Subaru - japonska odpowiedz na auta Daewoo :-) k0ls: polecam zaznajomic sie z rodzajem napedu stosowanego w samochodach Subaru i dopiero pozniej wypowiadac :-) Pozdrowienia dla wszystkich Plejadowiczow :-) Link Zgłoś
Gość: czeslaw.majonez Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.sitapolska.com.pl 22.01.10, 16:12 Focus by subaru Link Zgłoś
jerzy30 Re: Zdefiniowana Impreza 22.01.10, 17:12 najbardziej zabawne sa wypowiedzi tych co subaru - a szczegolnie imprezy - znaja jedynie z widzenia. ja impreza jezdze dopiero dwa lata i sie zbytnio nie wypowiadam. To samochod pelen tajemnic. najlepszy na rynku. Pozdrowienia dla subaromaniakow Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Zdefiniowana Impreza IP: 67.224.88.* 22.01.10, 19:27 Chyba autor nie jest fanem Subaru ani rajdow - nie ma juz SWRT. Subaru oglosilo w 2008 roku koniec swojego udzialu w WRC (World Rally Championship) www.subaru-msm.com/swrt/ Samochody Subaru dalej jezdza w rajdach , ale juz prywanie, Subaru nie ma juz fabrycznej druzyny. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.superkabel.de 22.01.10, 19:35 a co to za butla pod lewym siedzeniem? nitro? Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdefiniowana Impreza IP: 87.113.210.* 23.01.10, 01:50 Subaru to auto w którym poczujesz się jak prawdziwy kierowca, jeździłem innymi większymi i jakoś nie czujesz że jesteś uczestnikiem akcji. Subaru to auto na każdą pogode, najbardziej zaawansowane technicznie w swojej klasie które możecie kupić w salonie !!! Wykonanie mechaniczne to już tradycja, szkoda że inni tak nie potrafią. Gdyby było cichsze od toczenia kół to byłby ideał. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdefiniowana Impreza IP: 87.113.210.* 23.01.10, 02:00 Subaru jest bardzo trwałym autem STI projektowane na tor może znacznie więcej www.andyforrestperformance.co.uk/index2.html jak widzicie można wycisnąć 460KM link poniżej www.andyforrestperformance.co.uk/27671.html Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.jmdi.pl 23.01.10, 10:52 a ta wkrętarka którą widać na piątym zdjęciu, obok butli to do czego może służyć? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 10:54 Subaru to nie tylko Impreza;) Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zdefiniowana Impreza IP: 87.113.210.* 23.01.10, 11:20 No fakt Subaru to nie tylko Impreza, w ostatnich latach Subaru się popsuło, chcąc zdobyć większy rynek zaczęło odchodzić od swojego stylu, gruby amerykanin chce wiekszy i wygodniejszy więc ma ale to już się tak nie prowadzi jak wcześniejszy Forester czy Legacy które wyrosły na platformie Imprezy. Link Zgłoś
Gość: Beobachter Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 12:00 Subaru obiektywnie nigdy nie byly ładne ( no może za wyjątkiem ostatniego modelu Legacy). Ale od wprowadzenia stałego napędu znakomicie jeździło. I to jest cała historia. Hcesz kupić samochód, aby sąsiad zazdrościł - omijaj salony Subaru szerokim łukiem.Chcesz samochód dla siebie - to co innego :) Link Zgłoś
Gość: Bla! Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.wroclaw.mm.pl 23.01.10, 15:21 a ta wkrętarka którą widać na piątym zdjęciu, obok butli to do czego może służyć? Do odkręcania kół. Klucz jest tylko awaryjnie. Zresztą to taka sztuka dla sztuki, bo na przykład STR czy TMR nie daje go wcale. A- Panie redaktorze, ceny zaczynają się od 120 tysięcy dla wersji bazowej, a kończą się na 150 tysiącach za wersję International, czyli najwyższy spec. Link Zgłoś
Gość: marcin-gra-czyk Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:34 A auto to rodzaj nijaki. Więc już w zdaniu otwierającym artykuł jest błąd... Może poprawcie. I chyba jeśli mówimy o samochodach, to przesiadamy się do czegoś, a nie "na coś", jak należałoby napisać w przypadku motocykla. Nie wiem czemu w relacjach np. z Dakaru też pojawia się ten błąd, np. "Sainz na Volkswagenie". Dbajcie o język, to wasze podstawowe narzędzie, a o narzędzia trzeba dbać, to wie każdy fan motoryzacji. A Impreza wypas. To mogłoby być moje jedyne auto. Przynajmniej póki nie mam rodziny do wożenia... Link Zgłoś
Gość: LordVader Re: Zdefiniowana Impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 16:08 Czy to cywilne WRC Deawoo;)? Do tej pory nie mogę przetrawić tego co zrobili z Subaru Impreza:( Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zdefiniowana Impreza IP: 87.113.210.* 23.01.10, 21:00 Mi tam odpowiada nowa buda, jadac na lotnisko wkladam 3 walizki do bagaznika, jest bardzo praktyczne, a ludzie zawsze narzekaja na nowosci, jak ktos nie lubi to niech kupi cos innego jak ma pieniadze. W Polsce to ludzie kupuja okazje i pozniej to tak wyglada ze tlusty zarosniety facet jezdzi rózowym Fordem Fiestom bo taki mu sie podobal a moze na taki bylo go stac. Link Zgłoś