jackk3 23.01.10, 20:03 www.edmunds.com/porsche/panamera/2010/testdrive.html Wg mnie najlepszy sedan kiedykolwiek zrobiony. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: Perfekcja 23.01.10, 20:14 sedan? a gdzie ty tam widzisz choc pol bagaznika wystajacego? to liftback jest i tyle. Link Zgłoś
tocqueville Re: Perfekcja 23.01.10, 21:16 to nie jest żadne sedan, nie zmyślaj www.tinyurl.pl/?549krDzF Tekst linka Link Zgłoś
bunkum Re: Perfekcja 23.01.10, 21:20 tiges_wiz napisał: > sedan? a gdzie ty tam widzisz choc pol bagaznika wystajacego? to liftback jest > i > tyle. To jest sedan, i jest to liftback (lub hatchback). Jest to tez fastback, ale widocznie to dla ciebie obce slowo i obcy koncept. Link Zgłoś
bezzebnypirat Nuda i brzydota. 23.01.10, 20:35 Auto dla nudnych starych dziadow;-) Gdzie mu np do Maserati Quattroporte? Link Zgłoś
jbl25 Re: Nuda i brzydota. 23.01.10, 20:59 Zanim się pomyśli o Panamerze, to jest opcja: www.empirechronicles.co.uk/wp-content/uploads/2009/09/rapide.jpg automobilesdeluxe.tv/wp-content/uploads/2009/06/2010-jaguar-xj-sedan-car-mag.jpg Naprawdę, trzeba być "zakochanym" w niemieckiej motoryzacji, żeby kupić to brzydactwo. Widziałem jak dotąd dwa czarne i jedno białe. Czarne wyglądają średnio, białe jeszcze się jako tako rzuca w oczy. Ale generalnie to nie jest ładne auto, z żadnej strony. Link Zgłoś
jackk3 Re: Nuda i brzydota. 24.01.10, 00:14 Nigdy mi sie nie podobaly (no moze trcohe). Moj poprzedni szef mial, w lecie jezdzi ich u nas sporo (jak na ta cene). Dla mnie porszawa to kwintesencja samochodu a nie jakis boutiqowy wynalazek. BTW nigdy nie bylem bezkrytycznym wyznawca samochodow z Bundes (wrecz przeciwnie). Jakby mi dawali do wyboru biore Panamera (turbo oczywiscie). Link Zgłoś