Dodaj do ulubionych

Genewa 2010 | Lexus CT 200h

IP: *.centertel.pl 15.02.10, 23:17
kolejny klops w stylu opla signum
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaa Re: Genewa 2010 | Lexus CT 200h IP: *.warszawa.mm.pl 16.02.10, 09:20
      Obawiam się, że będzie zbyt "japoński" stylistycznie, co oznacza estetykę zbliżoną do Civica i Mazdy 3 (wprost: pokemons design).
      Druga sprawa to wnętrze - czy na pewno nie będzie dźwigienek z Yarisa? Może wreszcie Toyota zrozumiała, że przeginanie z oszczędnościami kończy się klapą?
      Przynajmniej o napęd i zawieszenie jestem spokojny...
    • Gość: Ass Re: Genewa 2010 | Lexus CT 200h IP: *.147.100.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.10, 15:14
      Proszę z całego serca japoński koncern o przełomowy pokemons design, a nie kolejnego przenudnego hatcha.. to jest jedyna dalekowschodnia firma, ktora nie poszła jeszcze tą drogą.. brakuje fantazji stylizacyjnej w toyocie niestety, reszta jest super, no może poza pedałami ;-), kazdemu może sie zdarzyc, kto nic nie robi nie popełnia błędów, a inni je robią, tylko się do nich nie przyznają.. ( np. bmw i asystent hamowania testowany w motodzienniku? - cisza.. ;-) ) troche z ta stylizacją w lexusie jest lepiej, ale jeszcze sporo do zrobienia
    • Gość: Yaa Re: Genewa 2010 | Lexus CT 200h IP: *.warszawa.mm.pl 17.02.10, 12:55
      Może masz rację? Ja po prostu się starzeję i wydaje mi się, że już mi nie wypada wsiadać do auta o estetyce Civica. A BMW nie chcę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka