Dodaj do ulubionych

Fiat Trepiuno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 03:11
Przecież on jest śliczny! I jak tu się nie zakochać?
Obserwuj wątek
    • Gość: cynk Re: Fiat Trepiuno IP: *.sympatico.ca 18.02.04, 04:03
      Jak najbardziej, bardzo trafiony sposob.
      Przypomina mi mojego pierwszego malego fiatka (126p) ktorego sobie sam kupilem
      za wlasne zarobione pieniadze majac 18 lat.
      Trzy miesiace na niego pracowalem kursujac dwa lub trzy razy w tygodniu do NRD
      z towarem a w drodze powrotnej sciagalem Zapad (maruchy).
      w 1974 roku to bylo cos (dyrektor szkoly to nawet mnie zawiesil taki byl
      zazdrosny bo sam jezdzil stara skarpeta czyli Syrenka).
      To byly stare dobre czasy i to male autko mi te czasy przypomina.
      Napewno kupie jak sie tylko ukaze u dilerow, przeciez do jazdy po miescie nie
      ma nic lepszego.
      • Gość: Jenzor Re: Fiat Trepiuno IP: *.dialup.eol.ca 21.02.04, 13:24
        Chyba Ci sie cos pomieszalo - jak ktos jezdzil Syrena to nie mial powodow byc
        zazdrosny o 126p. W hierarchii samochodow Syrena zawsze stala wyzej od malucha
        i tak jest do dzis.
        • Gość: cynk Re: Fiat Trepiuno IP: *.sympatico.ca 25.02.04, 07:05
          Po pierwsze napisalem ze moj dyrektor jezdzil stara (rozsypujace sie auto)
          Po drugie w moim srodowisku Syrenka nigdy nie byla wyzej niz maly Fiat.
          (jezeli cos jest mniejsze to nie znaczy ze gorsze)
          Po trzecie jezeli mialbym jezdzic Syrenka albo Trabantem to wolalbym chodzic na
          nogach.
          Na malego Fiatka mozna bylo panienki zarywac a do skarpety to nawet wsiadac nie
          chcialy.
    • Gość: Śliczny Re: Fiat Trepiuno IP: *.cm / 217.153.29.* 18.02.04, 07:53
      Piękna linia i ma szanse jak Beattle i Mini trafić do klientów.Miejmy nadzieję
      że za rozsądne pieniądze.
    • Gość: PeU Re: Fiat Trepiuno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 09:53
      Byłem posiadaczem m.in. 3 fiatów 126p, seicento van oraz marei weekend.
      Wszystkie były przeraźliwie szmelcowate(najmniej seicento)a po marei wiedziałem
      że już nigdy nie spojrzę na tą g#$% markę. "Wspanialy wynalazek" Stilo
      utwierdził mnie w tym przekonaniu. ALE ten Trepiuno wygląda mi naprawdę dobrze.
      Jeżeli będzie cena odpowiednia do chudych polskich portfeli, i poprawią trochę
      jakość to może być prawdziwy hit. I tego mu życzę. Skoro już Polaków nie stać na
      duże samochody to niech chociaż jeżdżą czymś ładnym.
    • Gość: tuviste FIAT robi najlepsze małe samochody !!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 18.02.04, 12:53
      Po wielkim powrocie Fiata do klasy samochodów najmniejszych (Fiat Panda 2003)
      szykuje się na ustanowienie monopolu na ten segment (segment A), na dodatek
      modelem Trepiuno Fiat chce wyprzeć z rynku Smart'a i w przyszłości Opla
      Trixx'a. I bardzo dobrze, jak od technicznej strony będzie tak samo super jak
      wygląda,i np. Fiat skonstruuje do niego np. silnik 1,0 JTD, to wtedy to będzie
      HIT !!!
    • Gość: adamo włoska tandeta IP: 62.233.201.* 18.02.04, 13:01
      Faktycznie ładny - dla kobiet w sam raz. Stylistycznie nikt nie pobije Włochów
      są najlepsi, ale technicznie to przede wszystkim Fiat czyli włoska tandeta dla
      biedoty......
      • Gość: Helmut Masz rasje ! IP: *.crowley.pl 21.02.04, 12:36
        zgadzam sie z toba
        na przyklad Ferrari,Maserati,Lancia itd to dopiero shit...
        • Gość: adresa Re: Masz rasje ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 16:05
          A Lamborghini, to dopiero shit, na który stać przedmówcę,wysokiej rangi
          autorytet ;)
      • Gość: Magda Re: włoska tandeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:36
        Chyba nie wiesz jednej podstawowej rzeczy, większość fiatów produkowan ajest w
        Polsce w Tychach i normy jakości są polskie a nie włoskie.

Trochę sie doucz, a potem wypowiadaj!!!
    • Gość: Przemek Re: Tylne siedzenia?? Gdzie?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 23:01
      No nawet uroczy, ale gdzie w nim jest miejsce na tylne siedzenia - bo ze zdjęcia
      wynika, że przednie są tuż przy bagażniku!
    • Gość: rafi Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 11:31
      Z niecierpliwością czekam .... na to autko w sprzedaży. Jest na prawdę
      rewelacyjny , ja bym nic nie zmieniał. Połączenie starego z nowym to strzał w
      dziesiatkę.... Będę śledził dalsze losy tego projektu.
    • irenka82 Re: Fiat Trepiuno 19.02.04, 22:03
      a moj przyszly maz juz zapowiedzial ze go zakupi dla nas:) boski jest,nie? (maz
      i wozik)
    • Gość: mol Re: Fiat Trepiuno IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.04, 09:00
      coś strasznego.... to wygląda, jakby komuś rzygnęło się na ścianę... :(((
      • Gość: peu Re: Fiat Trepiuno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 22:48
        nigdy nie sądziłem że będę bronił fiata...

ty a może słońce zaświeciło na monitor, padł odblask i poprostu zobaczyłeś swoje
        odbicie? bo to małe włoskie gówienko w żaden sposób mi nie wygląda na wymiot
    • Gość: Odin Re: Fiat Trepiuno IP: *.telia.com 21.02.04, 08:50
      Rzeczywiscie podobny do 5-setki ,juz widze jak dobrze sie bedzie sprzedawal.
      Powodzenia FIAT .
    • Gość: szalik Micra?? IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.02.04, 12:23
      No fajny, ladny, ale tyl to ma zywcem zerzniety z nowej Micry, nie sadzicie?
      Linia boczna tez bardzo podobna.. No ale takie juz mamy czasy, ze powoli
      wszystkie auta zaczynaja wygladac tak samo.. (Oczywiscie ze sa wyjatki, ale
      niewiele..)
      • Gość: jarek Cos tu nie gra. IP: *.fastres.net 21.02.04, 14:05
        Fiat nigdy nie pokazal jakis prototyp 2 lata przed wejsciem do produkcji, a
        pozatym 4 miejsca to przesadza, wystarczyly by dwa miejsca z wiekszym
        bagaznikiem ( ze dwa gasiory wina mozna do niego wlozyc).
        • Gość: jarek Wedlug niedyskrecji - juz gotowy na drugi rok. IP: *.fastres.net 14.03.04, 20:34
    • Gość: psotek Re: Fiat Trepiuno -> Nissan micra ? IP: 195.205.177.* 21.02.04, 12:26
      Badz co badz ale tyl jest uderzajaco podobny do micry
    • Gość: Zyzio Re: Fiat Trepiuno IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.02.04, 12:53
      No dobrze: jeśli następcą "500" był "126", to gdzie podział się "600" (z uroczą
      wersją Multipla)? Fakt,że w Włoszech pełno "500", a zupełnie nie widać "600".
    • Gość: krokusek Re: Fiat Trepiuno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:22
      zanim zaczna go produkowac bedzie kolejna burza jak z (gingo)panda.
      za bardzo podobny do nowej micry a japonczycy nie lubia nasladowcow.
    • Gość: Jenzor Czas juz wskrzesic Syrene - to bedzie hit !!!!!! IP: *.dialup.eol.ca 21.02.04, 13:30
      Tylko kto to zrobi ? moze Rover w FSO
      • Gość: jarek jako przewozny kurnik. IP: *.fastres.net 21.02.04, 14:06
    • Gość: popaprany Dobry.Moja stara się znów nie zmieści.tak trzymac! IP: 195.117.149.* 21.02.04, 13:38
    • Gość: artur kunysz Re: Fiat Trepiuno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:42
      rewelacja-czekam na cennik i produkcje.ps.mam seicento i zrobilem nim juz 200
      tys.km.i jezdze dalej.pozdrawiam
      • Gość: mlody Re: Fiat Trepiuno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:19
        ...a ja Pandą wczoraj 750 km i jestem bardzo zadowolony:)
    • agszop Re: Fiat Trepiuno 21.02.04, 13:56
      Fiat drożeje w marcu o 3 procent, to dużo bo tylko seicento o 900,00 zł. Panda
      się sprzedaje jak świeże bułeczki i Dyrekcja Fiata szaleje. Zapowiadana jest
      już druga podwyżka. Nie wierzcie co pisze prasa motoryzacyjna, bo te "newsy"
      nie pokrywają się z rzeczywistością. Miała być 3d Panda a seicento w ogóle
      mieli nie produkować - i co? Jest nowy mały fiat. Zanim dojdzie do jego
      produkcji decyzje we Fiacie zmienią się kilkakrotnie. A tak w ogóle to ta
      złodziejska firma nie gwarantuje cen na auta - mozna zamówić auto przed
      podwyższką a płaci za niego o wiele więcej, żadna umowa podpisana z Fiatem tego
      nie reguluje!
      • Gość: Magda Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:41
        Masz jakieś kretyńskie informacje : od początku była mowa, że Seicento będzie
        szło równolegle z Pandą, zastąpi go dopiero calkiem nowy model !!!
    • Gość: fiatolot Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:20
      przod z novego VV Polo a tył ze Stilo - ale ładny jest
    • Gość: sta Re: Fiat Trepiuno IP: 195.116.232.* 21.02.04, 14:28
      Bardzo brzydkie auto podobne do stonki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
      • Gość: ryj Re: Fiat Trepiuno IP: 195.116.232.* 21.02.04, 14:33
        nie znasz się na stonkach one sa w paski i fruwaja..
    • Gość: Mamlas jak bedzie wersja Abarth to biore!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:55
      Jeżdze Sejem Sportingiem i czekam aż Fiat wprowadzi zapowiadaną Pandę
      Abarth.Ale jeśli ta nowa "500" też bedzie w wersji abarth,to olewam Pande.
      Kurde,naprawde,śliczny jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: AGG Re: jak bedzie wersja Abarth to biore!!!!!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 21.02.04, 21:49
        A jażdżę CC z silnikiem 1243 mocno podciągniętym i leję wszystkich tych co się
        śmieją z CC nawet 1,8 i niektórych 2,0. Oczywiście nie doskakuję tego łosia z
        nissana blu .. 6,8 do setki ale zawsze to przyjemnie nalać bume . Więc pytam
        jaki największy silnik (oczywiście fiata) tam się zmieści , żebym jako amator
        sobie go włożył . Panie Fiat niech pan o mnie pamięta !!!!MOże 1,8 130 PS
      • Gość: mago Re: jak bedzie wersja Abarth to biore!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:11
        italiaspeed.com -> silniki od 80 do 180 KM !
    • Gość: Grymasek Kolejne Wloskie gowno dla biednych IP: *.NYCMNY83.covad.net 21.02.04, 16:02
      nic dodac nic ujac.
    • Gość: REX MAKARON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 16:06
      Najlepszy na świecie jest makaron włoski, a nie samochody!
      • Gość: anonim Re: MAKARON IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:03
        chyba zapomniales o wloskiej PIZZY!a tak wogle to ladne to auto...
    • Gość: @ ktos taki Re: Fiat Trepiuno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:06
      bardzo fajny wyglad,podrobka garbusa ale to nic.mysle ze jezeli cena bedzie
      przystepna kupie go za sam wyglad:P!chyba sie zakochalam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka