Gość: Wojtek IP: *.budorex.com.pl 25.02.04, 09:02 przynajmniej teraz wygląda jak samochód a nie UFO... ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Dr Re: Fiat Multipla IP: *.wschowa.master.pl 25.02.04, 15:08 I cały urok prysł... Trzeba kupić Multiple zanim zmienią model. Ciekawe jest to, że krytykują ten samochód tylko Ci, którzy się nim nie przejechali. Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Fiat Multipla IP: *.wskiz.poznan.pl 01.03.04, 14:20 Widać można takie auto zaprojektować i jeździć. Mnie się podoba i nie wykluczam, że jeszcze przed fl kupię.Wygląd jest tu kwestią gustu.Jest napewno funkcjonalna i zauważalna na ulicy. Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Fiat Multipla 25.02.04, 15:38 multipla bardzo mi sie podobala. ta odnowiona ciut mniej, ale i tak decydujac sie na kompaktovego minivana wlasnie do fiata trafilyby moje pieniadze. Link Zgłoś
Gość: krytykantom Re: Fiat Multipla IP: *.toya.net.pl 25.02.04, 17:16 super wózek , tylko jest jeden problem trzeba wyzbyc sie uprzedzeń i wsiąść do środka - potem nie zamienisz go na inny :-))) a nowa ... no cóż... stara była extra !!! Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Fiat Multipla IP: *.csk.pl 26.02.04, 13:52 W całości poipieram!Wczesniejsza była super! Jedyna wada ciut za szroki na polskie drogi, ale cóż nie ma wózków idealnych. Link Zgłoś
remo29 Re: Fiat Multipla 26.02.04, 13:58 Sęk w tym że to UFO miało swój niepowtarzalny urok! Jechałeś kiedyś w nocy PRZED multiplą? Sześć reflektorów w trzech rzędach w moim lusterku wstecznym sprawiło, że czułem się jak gość w "Bliskich spotkaniach..." Spielberga :) A ta deska... Jak na dzieło dizajnera na kwachu całkiem funkcjonalna :)) Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Fiat Multipla IP: *.trzebinia.net 26.02.04, 20:37 Nigdy nie jechałem przed Multiplą w nocy (choć przyznaje,ze zastanawiałem sie nad tym jak wygladaja te wszystkie światła kiedy swiecą) Powiedz tylko prosze jak to jest możliwe,ze koleś jechał za tobą na "długich" i p.mgielnych (to niezgodne z przepisami oraz w pewnych autach niemożliwe ;-) ? Jeśli chodzi o samą Multiple to uważam,że jest ok i byłem nawet o krok od zakupu ;-) pozdr Jechałeś kiedyś w nocy > PRZED multiplą? Sześć reflektorów w trzech rzędach w moim lusterku wstecznym > sprawiło, że czułem się jak gość w "Bliskich spotkaniach..." Spielberga :) > A ta deska... Jak na dzieło dizajnera na kwachu całkiem funkcjonalna :)) Link Zgłoś
remo29 Re: Fiat Multipla 27.02.04, 09:25 [...] > Powiedz tylko prosze jak to jest możliwe,ze koleś jechał za tobą na "długich" > i p.mgielnych (to niezgodne z przepisami oraz w pewnych autach niemożliwe) Normalnie - bo to zła kobieta była... :) Link Zgłoś
Gość: nuuuuuuuuda Re: Fiat Multipla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:22 Jak dla mnie to mało wyrazisty Link Zgłoś
Gość: macias Re: Fiat Multipla IP: 212.160.144.* 28.02.04, 12:47 moze jak twoj, bo moj samochod nie wyglada jak multipla naszczescie Link Zgłoś
Gość: Jesus ochyda fuj,jak moza kupic cos takiego :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:23 Jak mozna kupic auto o takim wygladzie :))) Link Zgłoś
Gość: bond Re: ochyda fuj,jak moza kupic cos takiego :)) IP: *.magnat.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:02 A jezdziłes tym samochodem . Proponuje pojezdzic nim a potem sie wypowiadac . Link Zgłoś
gtv Re: Fiat Multipla 02.03.04, 15:54 niestety fiat kompletnie zepsul kapitalna multiple, ktora trafila sie makaroniarzom psim swedem.Kto tego nie widzi jest oslem albo niewidomym, FIAT MA MISRZOSTWO SWIATA W PSUCIU AUT. Ma juz na dorobku polozenie alfy romeo i Lancii. Jedynie ferrari broni sie nadal, gtv Link Zgłoś
gtv Re: Fiat Multipla 02.03.04, 15:57 niestety fiat kompletnie zepsul kapitalna multiple, ktora trafila sie makaroniarzom psim swedem.Kto tego nie widzi jest oslem albo niewidomym, FIAT MA MISRZOSTWO SWIATA W PSUCIU AUT. Ma juz na dorobku polozenie na lopatki alfy romeo i Lancii. Jedynie ferrari broni sie nadal, gtv Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Fiat Multipla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:22 > niestety fiat kompletnie zepsul kapitalna multiple, ktora trafila sie > makaroniarzom psim swedem. "trafila im sie " - z nieba spadla ,czy sami opracowali ? psuc mozna tylko cos co jest OK Link Zgłoś
Gość: I wersja - SOK Fiat Multipla IP: *.jota.digi.pl 02.03.04, 23:04 teraz to popularne badziewie Link Zgłoś
Gość: Sławek Nastepna nagroda od angoli IP: *.trzebinia.net 11.05.04, 14:46 Nagroda za "inteligencje MPV" Staruszka Multipla wyprzedziła takie cuda i nowosci jak Touran,Grand Scenic,Grandis,Corolla Verso. Gratuluje pozdr Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fiat Multipla IP: *.rossmann.com.pl 12.05.04, 16:57 Tak samozepsuli mulitiple jak i punto! Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Fiat Multipla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:19 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Tak samozepsuli mulitiple jak i punto! Tez uwazam ze Multiple zepsuli , ale Punto juz nie - wyglada jeszcze oryginalniej niz poprzednie ,szczegolnie 3D Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fiat Multipla IP: *.arkonskie.v.pl 18.05.04, 17:42 Nie zepsuli? Przeciez z ciekawego, stylistycznie lekko agresywnego auta zrobili nie wiadomo co z wilkimi reflektorami i obrzydliwymi swiatlami z tylu (oki byly w slupkach bylo ok, ale po co jeszcze na bagazniku)!!! Punto po liftingu jest bez wyrazu, poprostu brzydkie! Link Zgłoś