Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Długie auta Chińczyków

• Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.riz.pl 22.04.10, 15:18
      @<><
      nikt nic nie usuwa i nie cenzuruje (choć jakiś moderator by sie przydał), trzeba chwilkę zaczekać, aż post się pojawi
    • Gość: chs Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: 199.67.203.* 22.04.10, 15:20
      @us_market

no wlasnie, od kiedy tak sie wymawia?
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.riz.pl 22.04.10, 15:37
      @us_market
      a jak już się czepiać, to mówi/pisze się wziąć a nie "wziasc" :-)
    • Gość: chs Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: 199.67.203.* 22.04.10, 15:51
      @GosiaQ

Zejdz z faceta bo sie zawstydzi i przestanie na forum pisac i bedzie nudno:-)
    • parvuselephantus Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków 22.04.10, 16:05
      @us_market
      A do tego po 'itp' stawia się kropkę
    • Gość: jak to Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:13
      auto tygodnia Ferrari 458 Italy :D
    • Gość: stanczykj Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:16
      Nowobogacka moda to jest to ! ;)
      Chinczyki wyrobią się szybciej niż nam się wydaje...
      ..już mają najszybsza kolej na świecie..najwięcej ludzi podłączponych do internetu, nadwyżkę w handlu zagranicznym....

wystarczy , że zatrudnią dobrych designerów i ich samochody zaczną wyglądać..
      nic nie stoi na przeszkodzie , żeby stali sie najwiekszym na swiecie producentem aut elektrycznych "za rozsądne pieniądze"....
      ..idzie "rzeka zółta"..
      ..........................................
      Saab bardziej potrtzebuje interesującego modelu 9-3 (hatchback/coupe) czy ekstrawaganckiego następcy 9-2 (może EV?), aniżeli "9-5 overpriced"
      ........................................
      fajny temat felietonu: Targa jest the best ! :)
      np.
      www.customercar.com/Smokey%20and%20the%20bandit.jpg
    • Gość: 900 Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.orco.cz 22.04.10, 16:34
      Saab 9-5 przepiękny!!
    • Gość: Hans Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.access.clara.net 22.04.10, 16:47
      Hmmm.... a gdzie tu wielka polityka? Chyba nie zrozumiełem Panie Jacku o co chodzi
      Sswoją drogą strasznie się napaliłem na złombol ale moja żona rodzi w połowie września :-) i jednocześnie :-/. Upatrzyłem nawet eleganckiego polonezika od znajomego ojca a facet mojej siotry to złota rączka więc team jak znalazł. Pojadę za rok na 100%.
      pozdrawiam.
    • Gość: m16 Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.ostnet.pl 22.04.10, 16:51
      ja na auto tygodnia proponuję lancie lybre, a co do ferrari, to ciekawsze wydaje się być 456

Proponuję również aby pan Jacek "Zbadał" sprawę dotyczącą znaków D-19 i D-20 ,znane powszechnie jako taxi i koniec taxi.
      słyszałem,że działają one odwrotnie niż wskazywałaby logika, ale nie mogłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
      czy jeśli jest sam znak D-19, jeśli sam znak D-20 i jak są obydwa, to gdzie w takich przypadkach mogę parkować jako osoba prywatna, a nie taksówkarz?
    • Gość: nj Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 22.04.10, 16:52
      A to Uno brzydkie, ohydne i w ogóle bleee... nie zapominajmy ze ono ma być przede wszystkim tanie, a reszta schodzi na dalszy plan. Chociaż muszę przyznać, że wygląda dość ciekawie.
    • us_market Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków 22.04.10, 17:29
      ...czyli wszystko jest w najlepszym porzadku, angielski pana Jacka jest bez zarzutu i nie trzaba poprawiac?
    • Gość: Dancing Devil Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.04.10, 18:08
      A ja uwielbiam te Jacusiowe błiki (Buick). Drże tylko na sama mysl, że w ktoryms programie przyjmie postawe heczbeka i zrobi blek kupe (hatchback, black, coupé)
    • Gość: Lansiarz Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.ksi-system.net 22.04.10, 18:42
      Auto tygodnia Cadillac Eldorado 1959r. :) Przepiękny skrzydlak, koniecznie różowy :)
    • Gość: chs Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.acn.waw.pl 22.04.10, 18:46
      Jacusiowy angielski moze i nie jest w porzadku ale wymowa o ktorej wspomniales tez nie jest poprawna. Niestety nie znam alfabetu fonetycznego ale jak chcesz to zadzwon do mnie to powiem ci jak to sie wymawia:)
    • Gość: majkel Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.nette.pl 22.04.10, 20:11
      Bez przesady, bez przesady - Novo Uno jak Panda po faceliftingu? Panda jest ładna, a to brazylijskie kaczątko nie

A w swoich czasach uno nie było znowu takie złe. A nowe Uno jest...
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.acn.waw.pl 22.04.10, 23:25
      Pan Jacek to mistrz klasycznej retoryki, świetnie sobie radzi z językiem polskim (to teraz rzadkość), zdaje się też, że całkiem nieźle z francuskim (;-)), wygrywa konkursy motoryzacyjne, itd? więc nie czepiajcie się drobiazgów proszę.

@us_market
      Jeśli odczuwasz nieodpartą chęć poprawiania tzn. korygowania błędów;-) to poprawiaj, tylko sprawdź najpierw .... Jeśli "triumph" /tra?.?mpf/ w jakichś rejonach kraju czy świata wymawia się "tryjumf" to napisz gdzie (ciekawostka) :)

Za nieodstarczone nagrody konkursowe należą się słowa krytyki a może nawet BATY. Nie odpuszczać ! Pisać posty i e-maile, archiwizować, stworzyć księgę skarg i zażaleń !

P.S. na stronie SKAP coraz dłuższa lista sponsorów:)
    • Gość: aaalterego Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: 188.141.48.* 22.04.10, 23:30
      tri?umph [?tra??m(p)f] (pons.de)
    • Gość: HOOBEEQ Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.04.10, 23:52
      ceny nowego saaba 9-5 poznałem już 23 marca(UK)
      www.saabinformation.co.uk/mainsite/pricing/new95saabpriceguide.pdf
    • Gość: Saab Warszawa Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 11:30
      Filmik z prezentacji nowego 9-5 w Polsce
      saabaryta.wordpress.com/2010/04/26/video-z-prezentacji-nowego-saaba-9-5-w-polsce/
    • stuntman-mark Re: Motodziennik: Długie auta Chińczyków 31.08.10, 19:34
      po przejęciu Volvo przez Chińskie Geely napewno więcej modeli Szwedzkich sedanów pojawi się w wydłuzonych wersjach ... chociaż nowe S60 w wersji L raczej nie wyglądał by równie imponujaco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka