gaziarz Re: autogaz 28.02.04, 14:28 nie, nieprawda. Jesli jest to odpowiednia instalacja w samochodzie przystosowanym do spalania benzyny bezolowiowej, to nie niszczy. Link Zgłoś
lexus400 Re: autogaz 28.02.04, 14:29 zibiboro napisał: > czy to prawda,że gaz w aucie niszczy silnik ......niszczy silnik, opony, lakier, tapicerkę, kołpaki, anteny radiowe, szyby, elementy niklowane, drewniane, plastikowe ale głównie to niszczy mózg niedoinformowanego użytkownika. Pzdr. Link Zgłoś
gaziarz Re: autogaz 28.02.04, 14:37 Lexus: podnosisz ceny instalacji jakos w najbliszym czasie? Link Zgłoś
sympatico.ca Re: autogaz 28.02.04, 14:48 gaziarz napisał: > Lexus: podnosisz ceny instalacji jakos w najbliszym czasie? Czy to znaczy,ze Leksiu w tej Trzebini ma zaklad i montuje instalacje gazowe? Link Zgłoś
lexus400 Re: autogaz 28.02.04, 18:13 sympatico.ca napisała: > Czy to znaczy,ze Leksiu w tej Trzebini ma zaklad i montuje instalacje gazowe? ....tak sympatico.ca tak to znaczy. Stacja tankowania auto-gazu Auto-serwis -elektronika silników -elektronika układów komfortu i bezpieczeństwa -montaż instalacji gazowych -diagnostyka geometrii układu jezdnego -układy wtryskowe -układy wydechowe -spawanie aluminium -remonty silników, skrzyń biegów -regeneracje rozruszników i alternatorów (dawniej jeszcze gaźników) -regulacje i naprawy bieżące -montaż autoalarmów, centralnych zamków itp. -serwis samochodów osobowych i dostawczych z silnikami ZS i ZI -cyfrowa analiza spalin (5 gazów) -i wiele innych pierdół, których nie chce mi się wymieniać. Od wiosny jeszcze serwis klimatyzacji. Czy masz Heniu jeszcze jakieś pytanie? Pzdr. Link Zgłoś
lexus400 Re: autogaz 28.02.04, 18:00 gaziarz napisał: > Lexus: podnosisz ceny instalacji jakos w najbliszym czasie? Podnieść nie mogę bo zbyt dużo "papraków" montuje za "czapkę gruszek" w mojej okolicy.Czekam na autoryzację Bosch-Serwis i wtedy chyba podniosę.Przede wszystkim to podniósłbym cenę sprzedaży gazu, bo ta cena jest chora. Pzdr. PS.czy Ty zamierzasz podnieść ceny montażu?? Link Zgłoś
gaziarz Re: autogaz 28.02.04, 21:55 no ja to bezposrednio nie podnosze (szef). Ale chyba nadszedl czas... A cena sprzedazy gazu- w okolicach Warszawy jeszcze zjechali z cena- BP sprzedaje juz po 1.39. U nas na stacji stali klienci (z 5% znizka) maja nawet ponizej 1.3zl Link Zgłoś
lexus400 Re: autogaz 28.02.04, 22:28 gaziarz napisał: > no ja to bezposrednio nie podnosze (szef). Ale chyba nadszedl czas... > A cena sprzedazy gazu- w okolicach Warszawy jeszcze zjechali z cena- BP > sprzedaje juz po 1.39. > U nas na stacji stali klienci (z 5% znizka) maja nawet ponizej 1.3zl ...jeżeli sprzedają w takiej cenie to są to: oszołomy, kanciarze i złodzieje i należałoby zawiadomić tamtejszy Urząd Celny. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: krm Re: autogaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 23:11 nie rozumiem co wam się nie podoba w cwnach gazu, niedawno był jeszcze tańszy. A tak na marginesie w okolicach łodzi nigdy nie zapłciłem wiecej niż 1.39, co prawda na małych satcyjkach bo na firmowych nie wiem Link Zgłoś
Gość: T Re: autogaz IP: *.net / *.net 01.03.04, 23:31 Leksiu,na BP w Plonsku 70 km od Warszawy widzialem gas po 1.36 co ty na to? Link Zgłoś
lexus400 Re: autogaz 02.03.04, 08:13 Gość portalu: T napisał(a): > Leksiu,na BP w Plonsku 70 km od Warszawy widzialem gas po 1.36 co ty na to? .....a ja na to krótko - poje...ny kraj. Pzdr. Link Zgłoś
tody1305 Re: autogaz 02.03.04, 13:30 W Krakowie cena spadła ze 1.55zł do 1,37zł. Mnie jako klienta to cieszy. Każdy chyba lubi płacić mniej. Link Zgłoś
bms01pl Re: autogaz 02.03.04, 14:16 Gość portalu: T napisał(a): > Leksiu,na BP w Plonsku 70 km od Warszawy widzialem gas po 1.36 co ty na to? lipa, na bp w płońsku kosztuje 1,46, tak samo z resztą jak na orlenie 150 metrów dalej. wiem, bo pochodzę z tej okolicy i bylem tam nawet w sobotę z wizytą u rodziców. warszawskie ceny są zróżnicowane - od 1,38 na małych stacyjkach po 1,53 na statoil i nawet raz 1,59 na bp widziałem (ale już chyba trochę opuścili). Link Zgłoś
Gość: thor Re: autogaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:10 a w Krośnie na BP po 1.66 !! Link Zgłoś
Gość: koles Re: autogaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 17:23 > okolicy.Czekam na autoryzację Bosch-Serwis i wtedy chyba podniosę.Przede > wszystkim to podniósłbym cenę sprzedaży gazu, bo ta cena jest chora Dlaczego? Link Zgłoś