Gość: Wombat IP: *.acn.waw.pl 26.04.10, 15:07 Trudno się dziwić - całkiem niezłe auto za bardzo sensowne pieniądze... Link Zgłoś Obserwuj wątek
pandzik Re: Przebojowa Kia Venga 26.04.10, 15:45 Nie jechałem, ale mam je na celowniku. :) Z zewnątrz wygląda wyśmienicie. Link Zgłoś
Gość: berdys Re: Przebojowa Kia Venga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 18:06 Nie jestem fanem takich gówienek ( trauma po jeżdżeniu maluchem w dzieciństwie :P ) ale podoba mi się. Chociaż , jako drugie auto w rodzinie wybieram Sandro/Logana. Szczegolnie w moje gory- przeswit lepszy. Tym to bym zarabal w pierwszy kamien na bitej drodze. Niestety , w malopolsce latwo trafic na taka nawierzchnie. Link Zgłoś
Gość: Kleber Re: Przebojowa Kia Venga IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.10, 09:25 Właśnie byłem w salonie obejrzeć to autko. Wrażenia znakomite, ta linia boczna, duży bagażnik, mini van to zawsze mi się podobało. Jeśli zakup to pewnie z silnikiem 1.6 benzyna w wersji x. Ciekawe jaka będzie odpowiedź Hyundaia- van na bazie I20 CZY TEŻ NA PODŁOŻU i30. Link Zgłoś
Gość: ave Re: Przebojowa Kia Venga IP: *.e-wro.net.pl 27.04.10, 09:44 @berdys - To "gówienko" ma większy bagażnik niż kompakty takie jak Focus. Przestrzeni w kabinie też nie mniej. Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Przebojowa Kia Venga IP: *.eimg.pl 02.07.10, 13:06 Wczoraj zobaczyłem w salonie/szok/ nie spodziewałem sie tak wyrośniętego auta..po prostu myslałem że jest mniejsze.Sylwetka i rozplanowanie przestrzeni b.dobre,wygląd /gust/mnie sie bardzo podoba, cena no mozna dyskutować.Ale fakt ,faktem nie ma chyba odpowiednika w innych markach.Sam jestem ciekawy co na to Hyundai, może trochę urośnie i20,/bardzo udane autko/ To nie te "koreańczyki" co kilka lat temu...i mają b.dobre opinie. Link Zgłoś