xystos 07.05.10, 13:36 dwie wersje silnikowe 1.0 lt. 75 KMch 1,4 lt. 85 KMch dlugosc 3,77 cm kilka fotek www.vibilagare.se/zino.aspx?articleID=15418 kliknij na zdjecie-17 fotek Link Zgłoś Obserwuj wątek
xystos Re: FIAT "Uno" comeback 07.05.10, 15:04 wszystko zalezy od ceny,biorac pod uwage wspaniale polskie drogi i pieszczotliwe wrecz podejscie kierowcow do swych aut FIAT niejest taki zly jak fama glosi jezeli Italiency zdecyduja sie by Uno byl matowany w Polsce to bedzie lepiej zlozony niz by italienskie araby go matowali nigdy niemialem FIATa ale znajomi i sasiedzi iowszem,wiem ze to dobre auta,teraz na starosc mala emerytura wiec albo DACIA albo FIAT "Uno" bardziej mi sie podoba nic "500"ka ktora wprawdzie przypomina mi moj pierwszy auto ale tez wiem jak ciasno w "Zastava" bylo. Moze ktos mi doradzi?moje przyszle nowe i ostatnie juz auto "Sandero" ? czy "Uno" ? Pzdr. Link Zgłoś
cloclo80 Re: FIAT "Uno" comeback 07.05.10, 21:52 Oczywiście Sandero. Nowego UNA możesz nie dożyć a poza tym jest szkaradne jak noc. Ludzie będą za tobą pluli na ulicach. Link Zgłoś
remo29 Re: FIAT "Uno" comeback 10.05.10, 12:41 > Ludzie będą za tobą pluli na ulicach. Prorok następny... Jak w świat poszła wieść, że Dacia zmartwychwstała, to też wszyscy rechotali. Jak pokazał się Logan, to aż ziemia drgała bo naród turlał się ze śmiechu. I patrz pan - uśmiechy im na twarzach zastygły. Z Fiatem było to samo - nie kupuj auta "na F", mówili mi. Okazało się jednak, że dla nich wiedza o Fiacie zaczynała się na 125p, a kończyła na pierwszym Punto. Przykład KIA pokazuje, że polityka dobrego skorelowania ceny i jakości pozwala wejść klinem na najbardziej ciężki na świecie rynek - Europę. Link Zgłoś
cloclo80 Re: FIAT "Uno" comeback 12.05.10, 18:26 To o czym piszesz dotyczy rynku europejskiego, ja mam na myśli polski. A tutaj ani Logan, ani podroby Fiata ciągle okupują odległe miejsca w statystykach sprzedaży. Po prostu dla nas te auta to wiocha. Wolimy używane, ale markowe. Zakup w salonie, traktujemy jak frajerstwo z racji błyskawicznej utraty wartości zaraz po wyjechaniu z salonu. Uno też żadnym hitem nie będzie. Link Zgłoś
remo29 Re: FIAT "Uno" comeback 13.05.10, 01:51 > Uno też żadnym hitem nie będzie. Jak wytrzeźwiejesz, to ostrożnie zedrzyj folię z okien swej enerdowskiej Bejcy i przejedź się po okolicy. Może zobaczysz ile badziewia o nazwie Fiat Panda czy Punto jeździ po twoim mieście. Przestaniesz opowiadać legendy zasłyszane od kolegów z pobliskich wsi, gdzie szczytem marzeń jest Golf III "w tedeiku". Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: FIAT "Uno" comeback 07.05.10, 23:53 xystos napisał: > 1.0 lt. 75 KMch > 1,4 lt. 85 KMch tynek nie powie nie jeśli będzie miał przystępną cenę, a nowe multiary okażą się rzeczywiście tak dobre, jak o nich pisze producent ps. nie wiem czy wiecie, ale ma być produkowany w Brazylii Link Zgłoś
j.oker Re: FIAT "Uno" comeback 08.05.10, 05:49 > ps. nie wiem czy wiecie, ale ma być produkowany w Brazylii > Ależ mi to tajemnica. Link Zgłoś
xystos Re: FIAT "Uno" comeback 08.05.10, 09:46 Sandero 1.6L MPI AMBIANCE Grundpris(cena) 89 900 SEK Metalliclack 3 800 SEK brutto : 103 700 SEK za moje auto daja 15 000 SEK netto: 88 700 SEK prawie golas ale przyciemniane szyby ma niema AC ale mozna dokupic extra albo owiewki chodzi mi o auto bez zbednej elektroniki ktora kosztuje drogo w naprawie, i zeby zlodzieje szerokim lukiem moje auto obchodzili. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: FIAT "Uno" comeback 12.05.10, 18:34 Kupa plastiku i blachy dla biedniejszych i tyle. niby terenówka buahahahha ala steryd pandzior Link Zgłoś
remo29 Re: FIAT "Uno" comeback 13.05.10, 01:52 > niby terenówka buahahahha ala steryd pandzior Ale Fabia Scout to pewnie fajna co? Link Zgłoś
remo29 Re: FIAT "Uno" comeback 13.05.10, 21:09 Wszystko jedno. Każdy samochód nie-terenowy wygląda żałośnie z tymi plastikami udającymi blachy ochronne. I Fiat, i Skoda, i Volvo, bez wyjątku. Nie ma więc co się czepiać akurat Uno. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: FIAT "Uno" comeback 14.05.10, 09:47 Masz racje , ale nie chodziło mi o plastiki , cała karoseria to takie niby jeepowate coś , w środku nawet nawet ale ja osobiście wole sedany i coupe. STOP made in ryba+rozaniec - zamulacze Link Zgłoś
organista_pl Re: FIAT "Uno" comeback 24.05.10, 17:29 Już podjęli decyzje Fiat Uno będzie produkowany na Bałkanach . Link Zgłoś