Gość: :o) IP: *.chello.pl 07.06.10, 18:28 Są ładne, fajne i szybkie, jedyna wada to cena ------------ darmowe.ebooki.top.100.popatrz.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: hundwagen Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 18:57 muscle car są dla buraków. Italdesign rulezz ! Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.l-3com.com 07.06.10, 19:30 rulez shithouse Link Zgłoś
Gość: Kamas Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 19:39 Ja uważam, że w przyszłości będzie się wspominać motoryzację naszych czasów z sentymentem, bo jak się dobrze zastanowić, to ilość modeli nietuzinkowych jest naprawdę duża. Z tego powodu denerwuje mnie głos sceptyków, którzy narzekają na współczesne samochody, bo... nie jest źle! Link Zgłoś
Gość: Lewympasem.pl Re: Moda na samochody z charakterem IP: 213.156.122.* 07.06.10, 19:46 Przykłady amerykanów - te auta zawsze będą się sprzedawać. Legendy na kołach. Przykłady RR i BMW - faktycznie, ale to chyba z powodu nowości tych egzemplarzy. Mały Rolls zamiast "siódemki" i S-ki. A X6? A kto to wie?! Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 19:49 @ hundwagen nie stać cię ani na jedno ani na drugie, więc po co się w ten sposób wypowiadasz i obrażasz bez powodu innych ludzi BURAKU gimnazjalny ? Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 21:16 Ja mam do odbioru nowe X6 w wrześniu. Myślałem o X5, ale różnica w cenie marginalna, a X6 wygląda lepiej i nowocześniej. A że mniej praktyczny.. I tak 95% czasu jeżdżę sam lub w dziewczyną, a w bagażniku najwyżej mam zakupy. A dla tych pozostałych 5% jest świetny 4x4 i po złożeniu siedzeń miejsca jak w kombi, przy wyglądzie coupe. Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 21:49 Gdyby tylko piekne Camaro nie mialo tego upiornego wnetrza. Do przeszlosci mozna nawiazywac jezeli ejst chwalebna. A jezeli to auto 4 dekady temu bylo tanim plastkiem z dzwiacznymi, prostokatnymi oslonami zegarow, to nalezaloby o tym fakcie jak naszybciej zapomniec i zaprojektowac jakas ostra, rasowa deske. Link Zgłoś
Gość: b Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:41 @Hmm Siedziales w nowym camaro? Wydaje mi sie ze nie. A to ze przeszkadzaja Ci kwadratowe zegary to tylko i wylacznie kwestia gustu. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 17:00 Nareszcie fajny artykuł na moto.pl :) LUDZIE maja slabosc do FAJNych ZABAWek,.... sKODAMI JEZDZA TYLKO CI , KTÓRYCH nie stać na cool-cara.. Sukces Camaro potwierdza teze, ze w stanach sprzedają sie auta |typowo amerykanskie":) (np.. sukces CHryslera 300) -->te auta sa udane na tyle zeby planować ich export (moim zdaniem to jednak Mustang ma wieksze wszsanse na sukces za granicą ) Rzeczywiscie FOrd rozgrywa wojnę na moce najlepiej: Mustang(v6 i v8) sprzedaje się lepeij niż stosunkwo jeszcze świeży Camaro i starszy Challanger(który jest własciwie wspolczesnym ChaRGEREM:). Trzeba oddać tym zza oceanu , ze w dobie ekowozidełek promują gas-guzzlery ! Trza mieć jaja ! Modern muscle debate: ernwopr@wp.pl gg 3787531 Link Zgłoś
Gość: alek Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.56.220-216.q9.net 08.06.10, 17:02 "Są ładne, fajne i szybkie, jedyna wada to cena Kolego, w USA sa to samochody tanie.. .. Link Zgłoś
Gość: inlinex Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 19:38 Camaro i Mustang sprzedają się dobrze, bo w końcu zaczęli montować tam porządne silniki, jak w europejskich i japońskich samochodach od 30 lat. Przedtem jakieś tandetne rumple-pumple które jedyne co potrafiły, to bulgotać, a teraz elegancka, dynamiczna i oszczędna V6. Nawet taki zacofany motoryzacyjnie kraj jak stany zjednoczone, w końcu pojął, że ekonomia to podstawa. Link Zgłoś
Gość: info Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.hsd1.fl.comcast.net 08.06.10, 20:07 "Nawet taki zacofany motoryzacyjnie kraj jak stany zjednoczone, w końcu pojął, że ekonomia to podstawa". Odezwal sie ten co z pewnoscia jak wiekszosc Europejczykow pojazd z silnikiem o poj. w granicach 1 litra nazywa automobilem :)) Amerykanska motoryzacja to legenda a teraz napisz frustrato cos o polskich motoryzacyjnych osiagnieciach. Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 12:16 Skody RULEZ buractwo i inne biedactwo jeździ francuzami. Frustraci z salonów sprzedających francuski złom piszą bzdury o innych znakomitych samochodach np. Skodach, Seatach czy innych doskonałych NIEMIECKICH samochodach. A jeszcze są frustraci polecający taki złom jak alfa czy inny fiat Link Zgłoś
Gość: m Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.centertel.pl 10.06.10, 13:10 Racja ! Nawet moje używane Polo jest lepsze niż jakiś nowy francuzki złom...Żabojady są dobre w robieniu dzieci a nie w robieniu samochodów ;-) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.10, 09:22 A ja polecam Nissana Skyline'a, w wersji R32 - 30 tyś zł, R33 - 45 tyś zł, R34 - 80 tyś zł, wszystkie GTR a ceny średnie na podstawie tradecarview. Do tego dochodzi import z Anglii lub Japonii i ta rejestracja w Polsce, o ile jest możliwa... Ale to jest auto kultowe, z charakterem i nie ma amerykańskiej tandety. To są auta sportowe, wytrzymały silnik RB26DETT, niesamowite właściwości jezdne 4x4 i ta sylwetka... :)) Link Zgłoś
luksusowi Re: Moda na samochody z charakterem 12.06.10, 10:08 X6 jest piękny, ale cena już nie ... Link Zgłoś
Gość: lovr Re: Moda na samochody z charakterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 11:22 hundwagen...ital design...to zobacz sobie mustanga od giugiaro..muscle w italian design...koncept co prawda..ale ja itak wole klasyki..sa ladne nowe ale klasyk to klasyk.. Link Zgłoś