Dodaj do ulubionych

Renault Megane II - Sedan

IP: 80.51.249.* 10.03.04, 16:03
Jeździł ktoś nim ? Ma duży bagażnik, 5 gwiazdek NCAP, ładny design, dobre
wyposażenie ale nurtuje mnie jak sprawuje się elekronika. Na tym forum
narzekano na Lagunę II, że elektronika oraz karta się psują. Jak to jest w
Megane Sedan ?
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Renault Megane II - Sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:17
      To auto ma przede wszystkim koszmarny wygląd,żadnych proporcji.Jak się już
      ma te ok.60.000 złotych do wydania to wartałoby kupić coś co będzie wyglądać
      jak samochód a nie paskudzić wygląd auta tylko po to by miało te 120 Litrów
      więcej miejsca.
      • Gość: Felix Re: Renault Megane II - Sedan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:40
        A mi się natomiast bardzo podoba. Wygląd, rzecz gustu. Na elektryce ani na
        mechanice się nie znam, ale są strony, na których użytkownicy piszą dużo o tym,
        np. www.autocentrum.pl
      • niknejm Re: Renault Megane II - Sedan 10.03.04, 18:43
        Gość portalu: verte napisał(a):

> To auto ma przede wszystkim koszmarny wygląd,żadnych proporcji.Jak się już
        > ma te ok.60.000 złotych do wydania to wartałoby kupić coś co będzie wyglądać
        > jak samochód a nie paskudzić wygląd auta tylko po to by miało te 120 Litrów
        > więcej miejsca.

Daj spokój, sedan to i tak najładniejszy z Meganów. Hatchback - to jest dopiero
        porażka ;-))
        Ale niektórym się podoba...

Pzdr
        Niknejm
        • Gość: Adek Re: Renault Megane II - Sedan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:30
          Naladniejszy jak juz to grandtour.

Dlaczego nie ma Almery kombi i Fabii 3d?
          pzdr
    • Gość: tomasz Re: Renault Megane II - Sedan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 09:01
      Mam go od 3 miesięcy. Po 5000 tys. km: przestała działać karta - ale to tylko
      styki w baterii - poruszałem baterią i jest OK, wysiadł silniczek podniszenia
      szyby /podobno jest czułu na wilgoć/ - wymienili silniczek i wiązkę kabli do
      niego - jest OK. Poza tym mam 4 lata gwarancji - więc niech się jeszcze psuje
      co ma się zepsuć.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka