Dodaj do ulubionych

Mercedes SLS E-Cell

IP: *.202.116.195.easy-com.pl 22.06.10, 18:08
brzydki
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Mercedes SLS E-Cell IP: 10.201.53.* 22.06.10, 18:10
      ładny :)
    • Gość: kuzni Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.rz.izeto.pl 22.06.10, 18:19
      nie wiem kto będzie kupował to auto z silnikiem elektrycznym chyba to się mija z celem posiadania sportowego wozu
    • Gość: Gość Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 18:40
      Zobacz na co wchodzi Samanta: www.youtube.com/watch?v=fwWo5Q3X8rA
    • Gość: Azure Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 19:21
      Dobra a teraz pytanie do autora: jaka jest różnica w masie między wersją elektryczną, a benzynową?

"Pozostaje tylko kwestia dźwięku, który wydobywa się z rur oryginalnego SLS-a AMG, ale i z tym inżynierowie AMG z pewnością sobie poradzą."
      Taa, wstawią elektroniczną puszkę, która będzie generować cyfrowe wymiociny.
    • Gość: Azure Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 19:25
      Jeszcze jedno. Z takim napędem auto będzie mieć 4x4. Niech zrobią RWD to wtedy pogadamy.
    • Gość: vdbu3 Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 19:28
      Szkaradny samochód.

Przednie lampy skopiowane z 10-letniego Nissana.
    • Gość: Buell Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.10, 19:44
      Szkaradny ? Jesteś de.bilem.

To auto celoowo posiada cechy starego wozu. Takie były zamierzenia, a Ciebie nawet na 10letniego sportowego Nissana nie stać, sądząc po twoim dziecięcym marudzeniu...

Dziś widziałem SLS czarną perłę na Jerozolimskich w Wa-wie na pełnym gazie. Odgłos jak z MOTOCYKLA ENDURO O DUŻEJ POJEMNOŚCI. Bosski...

Szerokością Ten Mesio zajmuje niemal cały pas, zresztą koleś sobie dziś jechał środkiem...
    • Gość: eh Re: Mercedes SLS E-Cell IP: 109.243.112.* 22.06.10, 21:45
      Szkaradny, szkaradny. Stary wyglądał nieźle, ale to?
      I wcale nie ma takiego boskiego dźwięku. Zamiast "prucia sukna" jest "walenie po blaszanych wiadrach." Zamiast wykazywać agresję w dźwięku, brzmi on jakby miał za chwilę zgasnąć...
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.echostar.pl 22.06.10, 22:28
      Całkiem, całkiem...
    • Gość: jacek Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 23:58
      SLS jest brzydki na zdjęciach. Na żywo zabija wyglądem. Nawet te światełka są do wybaczenia. Silnika nie słyszałem, bo mnie zabijał egzemplarz stojący na parkingu.
    • Gość: gość Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.warszawa.mm.pl 23.06.10, 06:45
      od Dawna wiem, że ludzią się nic nie podoba póki to nie ma znaczka VW czy Audi.
      Mercedes jest zdecydowanie lepiej wykonany technologicznie niż w/w modele.
      Design Audi/VW grupy VAG jest zawsze taki sam, fakt nowoczesny, a Mercedesy są robione z tradycją. Poza tym Mercedes to samochód do dostojnego wożenia, a nie jak widać obecnie w Audi wóz buraka albo jakiegoś dorobkieiwcza.
      SLS się może nie podobać tym którzy go nigdy nie widzieli, a silnik AMG to poezja dla uszu.
    • Gość: siapek Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.06.10, 09:24
      Nie zgodzę się że nowe mercedesy są ładne. Porównajcie sobie nowe E do starego, nowe S do starego S. Stare biją te nowe na głowę. SLS też nie należy do pięknych. A wam się podoba dlatego, że jest drogi. Gdyby miał na masce znaczek DACIA, każdy powiedziałby że jest paskudny
    • Gość: gość Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.warszawa.mm.pl 23.06.10, 10:01
      Siapek ja nie napisałem, że on jest łądny silnik jest majstersztykiem.
      SLS jest stylizowana na 300 SL Gulwwinga czy jak to się piszę.
      Ładność to rzecz gustu i maluch też jest ładny i jak by patrzeć zgrabny.
      Mercedes to Mercedes, i jest takie mądre powiedzenie
      "Bez gwiazdy nie ma jazdy" i to potweirdzam. Od Mercedes-a jest lepszy tylko nowszy Mercedes, jestem posiadaczem 2-óch E klass, mowa o w210 i w211. Nie zamienie na nic innego.
    • Gość: kość Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 12:22
      a ja jestem ciekaw czy to elektroniczne cudeńko ma w dalszym ciągu zasięg 150km, tak jak początkowo podawano. Czyli pojazd na zakupy jedynie, bo zapuszczenie się na austradowy wypad może skutkować szukanie baaaardzo długiego przedłużacza :-)
    • luksusowi Re: Mercedes SLS E-Cell 23.06.10, 12:28
      Świetny kolor i samochód.
    • Gość: Germany Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.gemini.net.pl 23.06.10, 13:27
      W sam raz na Euro 2012... fajna cytrynka, ale jakoś mi do Mercedesa (i to jeszcze tego modelu!) nie pasuje. Chociaż z 2 strony, skoro to ma być na prąd, to już wszystko trochę jedno. Ciekawi mnie tylko ile się to będzie ładowało, i jaki będzie zasięg z jednego ładowania. A poza tym jestem jak najbardziej za!
      www.sky4fly.net/
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.echostar.pl 23.06.10, 14:38
      Jest już video na YT - www.youtube.com/watch?v=iP_9GC7CORk
      www.youtube.com/watch?v=ZebLbelgNWg
    • Gość: ewelina Re: Mercedes SLS E-Cell IP: *.pf.com.pl 24.06.10, 13:33
      maszkara i brzydal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka